marcelos7 Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Γεια σας παιδια.Παιζω ενα τουρνουα τωρα και εχω αριστερα μου εναν παικτη που εχει μονο 10bb.Εχω ειμαι chipleader του τουρνουα.Δε ξερω πως πρεπει να αντιδραω σε μια κατασταση που εχω βρεθει αρκετες φορες.Ολοι εχουν παει fold μεχρι εμενα που ειμαι στο sb.Εχω πχ 10 4.Τι κανω??Αν κανω raise ειμαι αναγκασμενος να μπω σε all in του.All in δε θελω να κανω και να βαλω 10ββ με τετοιο φυλλο.Αν κανω call και μετα πονταρω για να παρω το pot παλι ειμαι αναγκασμενος να δω all in του.Αρα fold? Μα τα odds ειναι πολυ καλα(εχει και τα αντε) Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 αν υπάρχουν antes, τον βάζεις all-in με το 72% των φύλλων σου και πας πάσο με τα υπόλοιπα.αν όχι, με το 57%. Παράθεση
marcelos7 Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 thx man ειναι ακριβως το στυλ της απαντησης που ηθελα απο καποιον που ξερει τα μαθηματικα της καταστασης Παράθεση
dims Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 Καλησπερα,ΣΕΜΦΕ τα ποσοστα που παραθετεις τα εχεις απο πινακες ετοιμα??Αν ναι,απο που?Αν οχι μπορεις να μου πεις πως τα βρηκες?Ευχαριστω Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 Τι bubble factor έχουμε?? Το δικό μας stack πόσο είναι?? Το average stack του tour?? Ο παίχτης τι παίχτης είναι?? μπορεί να χρειαστεί να έχουμε ποιο tight ή ποιο wide range από αυτά που λέεi το equilibrium Παράθεση
liondani Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 John_Artega έγραψε: Παράθεση Τι bubble factor έχουμε?? Το δικό μας stack πόσο είναι?? Το average stack του tour?? Ο παίχτης τι παίχτης είναι?? μπορεί να χρειαστεί να έχουμε ποιο tight ή ποιο wide range από αυτά που λέεi το equilibriumΑπό το να κάνουμε τελικά μια λάθος εκτίμηση καλύτερα να σταθούμε στο equilibrium που θα είναι σίγουρα +EV (έστω και λίγο χαμηλότερα από μια σωστή εκτίμηση μας) Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2010 Δεν διαφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτό που λες αλλά μιας και η κατάσταση είναι υποθετική νομίζω ότι θα γινόταν καλή κουβέντα γύρο από το θέμα. Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2010 σύμφωνα με το αρχικό post είμαστε chip leader και ο αντίπαλος shortstack, άρα το bubble factor για μας είναι ελάχιστο, ενώ για τον αντίπαλο τεράστιο (εξαρτάται κι από το stage του τουρνουά βέβαια). το οποίο σημαίνει ότι μπορούμε να τον βάζουμε all-in με πάρα πολλά φύλλα.φίλε dims, στο kill everyone θα βρεις ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για τα μαθηματικά που ισχύουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Παράθεση
greggr Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Re paidia, thn megalyterh shmasia exei me ti range pisteyoume pws tha mas dei o allos kai oxi ti exoume...An p.x. tha mas dei me ena klasiko 24% twn fyllwn tou(any pair, any ace, KTo+) einai +ev all in me to 100% twn fyllwn masAn einai pio loose, p.x. call me 37% (any pair, any ace, any king, Q9o +), tha voleve na exoume mia figoura, opws k5 p.x.To 72 vs to 24% pou anefera exei 29,3%(pokerstove)As poume oti einai ta blinds 1200 kai 2400 me 200 ante kai to stacktoy antipalou 24000 (10bb)collect blinds% 76 amount to collect 5400 4104 get called% 24 win% 29.3 0.07032 amount to win 27600 1940.832 lose% 70.7 0.16968 amount to loose 24000 -4072.32 EV 1972.512 8.22 % Παράθεση
Recommended Posts