Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

safesteps έγραψε:
Θα σε στεναχωρήσω αλλά ήταν slam dunk, και οι δύο πάσες, ειδικά η πρώτη :(

Niko exw ksipnisei apo tis 10 kai paizw apo tis 5 to apogeuma...katalavaineis...[/quote:2wtrqwxi]

Το θέμα δεν είναι αν έχεις ή όχι ελαφρυντικά...

Το θέμα είναι ότι αφού έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς σοβαρά και με στόχο το κέρδος πρέπει να οργανωθείς με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε, όταν θα φτάνεις σε τέτοιο σημείο να είσαι σε καλή κατάσταση, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μην ξεκινήσεις καθόλου τουρνουά που το τελικό τραπέζι τους θα σε φέρει σε τόσο οριακές καταστάσεις. Γιατί, εξαιτίας αυτού, θυσίασες πιθανά κέρδη που αντιστοιχούν σε δουλειά μηνών! Έχεις 20Κ κέρδη στη stars σε 2Κ τουρνουά και πέταξες πιθανά 10Κ λόγω του ότι κοντεύεις να κλείσεις 24ωρο ξύπνιος. Την επόμενη φορά που θα ξεκινάς ένα τουρνουά, καλό είναι να θυμάσαι το σημερινό.

Sorry που είμαι τόσο αυστηρός αλλά έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι θέλεις να ξεφύγεις από το recreational κομμάτι των ΜΤΤ και να αποτελεί μέρος των εισοδημάτων σου...

Δημοσίευση

Στην δουλειά πλέον και μου δινεις την αφορμη να πω κατι που ειχα σκοπό να ανοίξω αλλο thread.

Δουλεια-Προσωπική ζωή-Ποκερ

Προκειμένου να μπορέσω να τα συνδυάσω όλα, πχ καφε σημερα με τους φίλους, δουλειες σπιτιού, το καθημερινό μου session, και δουλεια την επομένη μέρα, μειώνω τις ώρες ύπνου.

Φυσικά και θελω το πόκερ να αποτελέσει γιατι όχι και βασικό εισόδημα, αφού παίζοντας μικρό avg buyin έχω καταφέρει να εχω βγάλει σχεδόν τα ίδια με την κανονική μου δουλειά. Αλλά όταν εισαι στο δημόσιο, τα πράγματα ειναι δυσκολα. Μηνας μπαινει μήνας βγαινει τα λεφτά ειναι στην τράπεζα...

Εχω σκεφτεί τι θα μπορούσα να κάνω μελλοντικά αλλά μεχρι να φτάσω σε εκεινο το σημείο (και αν φτασω!) ο δρόμος θα είναι μακρυς και δυσκολος...

Δυστυχως για να τα καταφέρω αναγκάζομαι να παίζω με τις συνθήκες που συζητάμε, αλλιώς αν δεν το εκανα απλά δεν θα μπορούσα να βρω τον απαραίτητο χρόνο...

Τι λύσεις προτείνεται?????

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

Στην δουλειά πλέον και μου δινεις την αφορμη να πω κατι που ειχα σκοπό να ανοίξω αλλο thread.

Δουλεια-Προσωπική ζωή-Ποκερ

Προκειμένου να μπορέσω να τα συνδυάσω όλα, πχ καφε σημερα με τους φίλους, δουλειες σπιτιού, το καθημερινό μου session, και δουλεια την επομένη μέρα, μειώνω τις ώρες ύπνου.

Φυσικά και θελω το πόκερ να αποτελέσει γιατι όχι και βασικό εισόδημα, αφού παίζοντας μικρό avg buyin έχω καταφέρει να εχω βγάλει σχεδόν τα ίδια με την κανονική μου δουλειά. Αλλά όταν εισαι στο δημόσιο, τα πράγματα ειναι δυσκολα. Μηνας μπαινει μήνας βγαινει τα λεφτά ειναι στην τράπεζα...

Εχω σκεφτεί τι θα μπορούσα να κάνω μελλοντικά αλλά μεχρι να φτάσω σε εκεινο το σημείο (και αν φτασω!) ο δρόμος θα είναι μακρυς και δυσκολος...

Δυστυχως για να τα καταφέρω αναγκάζομαι να παίζω με τις συνθήκες που συζητάμε, αλλιώς αν δεν το εκανα απλά δεν θα μπορούσα να βρω τον απαραίτητο χρόνο...

Τι λύσεις προτείνεται?????

redbull is your friend