kasspav Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Πριν μερικες ωρες εχασα στο final table του 8rebuy με ΑΚvsAT και ειχα ξενερωσει αφανταστα...Τωρα ειμαστε 16 στο 20$1r1a και ειμαι 6ος...αντε να δωσει τα χρωστουμενα!!! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 5/12 Παράθεση
dinarchemp Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 8$rebuy mou exei faei tin zwi...gl mate...xrwstaei polla!!! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 4/10...αλλος ενας Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Φιναλ ξαναααααα!!!3/9 Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 gl manπαμε γερα Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 -1 συνεχιζουμε, 3/8ty ty Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 glglgl megale!! Sikwse to... Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 kasspav,αργοτερα θα θελα να συζητησουμε το resqueeze που εκανε o susie στο 3bet του peso. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 πολύ λίγα φλοπς βλεπουμε ή μου φαίνεται...?? Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 παρα πολυ λιγα.αυτος ο connboyle ειναι τοσο lag οσο φαινεται απο το λιγο που παρακολουθω;και ο lookout φαινεται να προβληματιζεται απο κατι.tilt ειναι;κουραση ειναι;δεν ξερω.. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Ta skatwsa...i know....too tired...thx for the rail guys... Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Θα σε στεναχωρήσω αλλά ήταν slam dunk, και οι δύο πάσες, ειδικά η πρώτη Παράθεση
mariosdlk Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 gg kasspav an kai sto telos to karfwses to tour,mporouses aneta thn prwtia! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 5os 5260$Pame gialla (pros to parwn pame na ntithoume gia douleia....) Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 safesteps έγραψε:Θα σε στεναχωρήσω αλλά ήταν slam dunk, και οι δύο πάσες, ειδικά η πρώτη Niko exw ksipnisei apo tis 10 kai paizw apo tis 5 to apogeuma...katalavaineis... Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 kasspav έγραψε:safesteps έγραψε:Θα σε στεναχωρήσω αλλά ήταν slam dunk, και οι δύο πάσες, ειδικά η πρώτη Niko exw ksipnisei apo tis 10 kai paizw apo tis 5 to apogeuma...katalavaineis...[/quote:2wtrqwxi]Το θέμα δεν είναι αν έχεις ή όχι ελαφρυντικά...Το θέμα είναι ότι αφού έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς σοβαρά και με στόχο το κέρδος πρέπει να οργανωθείς με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε, όταν θα φτάνεις σε τέτοιο σημείο να είσαι σε καλή κατάσταση, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μην ξεκινήσεις καθόλου τουρνουά που το τελικό τραπέζι τους θα σε φέρει σε τόσο οριακές καταστάσεις. Γιατί, εξαιτίας αυτού, θυσίασες πιθανά κέρδη που αντιστοιχούν σε δουλειά μηνών! Έχεις 20Κ κέρδη στη stars σε 2Κ τουρνουά και πέταξες πιθανά 10Κ λόγω του ότι κοντεύεις να κλείσεις 24ωρο ξύπνιος. Την επόμενη φορά που θα ξεκινάς ένα τουρνουά, καλό είναι να θυμάσαι το σημερινό.Sorry που είμαι τόσο αυστηρός αλλά έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι θέλεις να ξεφύγεις από το recreational κομμάτι των ΜΤΤ και να αποτελεί μέρος των εισοδημάτων σου... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Στην δουλειά πλέον και μου δινεις την αφορμη να πω κατι που ειχα σκοπό να ανοίξω αλλο thread.Δουλεια-Προσωπική ζωή-ΠοκερΠροκειμένου να μπορέσω να τα συνδυάσω όλα, πχ καφε σημερα με τους φίλους, δουλειες σπιτιού, το καθημερινό μου session, και δουλεια την επομένη μέρα, μειώνω τις ώρες ύπνου.Φυσικά και θελω το πόκερ να αποτελέσει γιατι όχι και βασικό εισόδημα, αφού παίζοντας μικρό avg buyin έχω καταφέρει να εχω βγάλει σχεδόν τα ίδια με την κανονική μου δουλειά. Αλλά όταν εισαι στο δημόσιο, τα πράγματα ειναι δυσκολα. Μηνας μπαινει μήνας βγαινει τα λεφτά ειναι στην τράπεζα...Εχω σκεφτεί τι θα μπορούσα να κάνω μελλοντικά αλλά μεχρι να φτάσω σε εκεινο το σημείο (και αν φτασω!) ο δρόμος θα είναι μακρυς και δυσκολος...Δυστυχως για να τα καταφέρω αναγκάζομαι να παίζω με τις συνθήκες που συζητάμε, αλλιώς αν δεν το εκανα απλά δεν θα μπορούσα να βρω τον απαραίτητο χρόνο...Τι λύσεις προτείνεται????? Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 kasspav έγραψε:Στην δουλειά πλέον και μου δινεις την αφορμη να πω κατι που ειχα σκοπό να ανοίξω αλλο thread.Δουλεια-Προσωπική ζωή-ΠοκερΠροκειμένου να μπορέσω να τα συνδυάσω όλα, πχ καφε σημερα με τους φίλους, δουλειες σπιτιού, το καθημερινό μου session, και δουλεια την επομένη μέρα, μειώνω τις ώρες ύπνου.Φυσικά και θελω το πόκερ να αποτελέσει γιατι όχι και βασικό εισόδημα, αφού παίζοντας μικρό avg buyin έχω καταφέρει να εχω βγάλει σχεδόν τα ίδια με την κανονική μου δουλειά. Αλλά όταν εισαι στο δημόσιο, τα πράγματα ειναι δυσκολα. Μηνας μπαινει μήνας βγαινει τα λεφτά ειναι στην τράπεζα...Εχω σκεφτεί τι θα μπορούσα να κάνω μελλοντικά αλλά μεχρι να φτάσω σε εκεινο το σημείο (και αν φτασω!) ο δρόμος θα είναι μακρυς και δυσκολος...Δυστυχως για να τα καταφέρω αναγκάζομαι να παίζω με τις συνθήκες που συζητάμε, αλλιώς αν δεν το εκανα απλά δεν θα μπορούσα να βρω τον απαραίτητο χρόνο...Τι λύσεις προτείνεται?????redbull is your friend Παράθεση
Recommended Posts