aekara1921 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 θα ηθελα να ξεκινησω μια νεα προσπαθεια στα mtt low stakes στα οποια πιστευω πως μπορω να φερω καλα αποτελεσματα.εχω ασχοληθει αρκετα με husng στα οποια ειχα πλεονεκτημα αλλα για πολλους και διαφορους λογους αποφασισα να στραφω στα mtt.τον τελευταιο καιρο επαιξα στην fulltilt καποια μεγαλου buyin tour και σε καποια μπηκα στα λεφτα και εφτασα κοντα και σε πολυ καλα λεφτα.τωρα ομως θελω να ξεκινησω μια οργανωμενη προσπαθεια με σωστη διαχειριση κεφαλαιου,συγκεκριμενο προγραμμα τουρνουα κτλ.εχω διαθεσιμα 1500$.θελω να ξεκινησω με 2500$ και να παιζω σε τουρνουα με average buy in 8-10$.για αυτο τον λογο επιχειρω αυτη την προσπαθεια,να μαζεψω δηλαδη τα υπολοιπα 1000$ με την μορφη staking.τι θα ισχυει:1)αν δεν μαζευτουν πανω απο 500$ τοτε οτι εχω μαζεψει θα το επιστρεψω αμεσως.αν μαζευτουν 500<ποσο<1000 τοτε θα ριξω το average buy in που εχω προγραμματισει να παιζω.μεγιστο ποσο θα ειναι τα 1000$.2)τα 1000$ τα σπαω σε κομματια των 25$(ελαχιστο) τα οποια αναλογουν σε 1% του συνολικου κεφαλαιου.3)οποιαδηποτε στιγμη ο staker μπορει να αποσυρει το κεφαλαιο του(με τα πιθανα κερδη εννοειται)4)σε περιπτωση κερδων τοτε για τον καθε staker θα αναλογει και ενα ποσοστο 20% επιπλεον.πχ:αν καποιος εχει το 10% δηλαδη 250$ και υπαρχουν συνολικα κερδη 500$ τοτε θα του αναλογουν απο τα κερδη {(0,2*0,1)+0,1)*500=60$ αντι για 50 που θα ηταν κανονικα.5)σε περιπτωση απωλειας ολου του κεφαλαιου επιστρεφω το 20% των χρηματων που εχουν δωθει(μεγιστο 200$).6)οι εταιριες που θα παιζω ειναι pokerstars(chchatzop),fulltilt(arvan1985),partypoker(arvan1985),poker gr(arvan1985).θα κανω μια προσεκτικη επιλογη τουρνουα απο καθε εταιρια.7) στο θεμα της εμπιστοσυνης,ειμαι ενεργο καθημερινο μελος του φορουμ,υπαρχουν και φωτογραφιες στο site(wpt bucharest updates ioannis tsintzos) και επισης ειναι για μενα απ τα πιο σημαντικα θεματα και ειμαι καθετος. οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm ευχαριστω Παράθεση
Recommended Posts