Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα.

θελωντας και εγω να μοιραστω μια παρτιδα γιατι εχω αρχισει και τα χανω με αυτα που αρχιζω και βλεπω (το hand που θα αναλυσω δεν αποθηκευτικε kai για αυτο δεν το εχω σε post για το λογο οτι ημουν σε Tilt γενικα ηταν ολα καπως)Ενα αγαπημενο τουρνουα το οπιο το παιζο 3,4 φορες την βδομαδα ειναι το 22$ 1R , 1addon,:Παιζοντας εχτες μετα απο 4.30 ωρες παιχνιδιου ειμαι στο bb ,foldarun απαντες πλην του ΗΕRO BOY απο το sb kanei raize sta 11k ,ta blinds 1250-2500...O συγκεκριμενος παιχτης εχει δοσει μια εικονα στο τραπεζι οτι το position(cut off ,db,sb ta "παντρευεται"οπως δεν μα δεν παει το μυαλο σου ,γενικα ενας αντιπαλος LOOSE AGRESSIVE οι ΙNFO που δινει ειναι γενικα να θες να βαλεις και τη ΓΙΑΓΙΑ σου στο pot μαζι του.εχοντας εγω 100κ και αυτος ακριβως τα ιδια τον παω ALL IN ME A5 OFF KAI το τυπακι κανει auto call!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

me 10 9 off(10 sto flop kai lalhnyxta )entometaksy ton xtypao gia na do poy brisketai kai ti blepo:ο anthropos exei 75k kerdh apo toyrney.(εχοντας παιξει 590tourney)!!!!!!!!!! :blink::blink:

Kai αναρωτιεμαι ο μαλακας και ρωταω το εξης_1)ΤΟΝ ΠΕΙΡΕ ΚΑΝΑ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ "tomorrow"kai to καρφωνει για να παει στο μ...ι????? :blush:

2)Εγω ο Full Agressive(lol) me 18 me 20 συνεχομενα FOLD!!!!!!!! TOY Eδωσα την εντυπωση οτι βαζω ολα τα chips λογο position?????

ΚΑΙ 3)ΠΑΤΙΣΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΟ ALL IN??? :lol::lol::lol::lol::lol: ME μεγαλη μου χαρα θα αναμενω τις τοποθετεις σας σας επι του θεματος,δυστηχως το φτωχο μου το μυαλο δεν μπορει να ερμηνευσει τιποτα απο αυτο το HAND..................

Δημοσίευση

To oτι το τουρνουα ειναι R/A (εδω δεν ισχυει αλλα για μελλοντικη χρήση), το οτι γενικα στα MΤΤ πληρωνεται ο 1/10 και οτι εκτός αν το 9 Τ πεσει σε ΤΤ+, εχει σοβαρες πιθανοτητες να κερδισει, σου λεει κατι?

Δημοσίευση

sobara milas fr3netic????h oti skeytikes les tha to po ..ti mou les den boro na katalabo ti spaei kai th badbeats boroun na ginoun ,,edo ego rotao :::::ti kanei o tupos mathimatika, einai sosto?????to call tou???metepeita eorths na kai o eortazomenos an ekane to call isos na einai kai kapos apiroelaxista etsi..o typos einai winninig exei cashes kai roi kalo ..apla ego den boro na to ermhneuso. mhn genikeyeis mia partida otan den boreis na pokerika kai mathimatika na thn stirikseis...esy tha kanes call????

Δημοσίευση

Eαν καποιον τον συγκινει μόνο η 1η θεση και δεν τον ενδιαφερει ιδιαιτερα να μπαινει απλως στα λεφτα, ειναι μοιραιο να γινονται αυτα. Μπορει ο αντιπαλος να αισθανεται ωραια μόνο ως chipleader! Εσυ ειχες τελικα 60% τουλαχιστον να διπλασιασεις και οταν εκανες all-in, αυτο ηταν το καλυτερο δυνατο σεναριο για σενα. Κατα τη γνωμη μου και οι 2 ρισκάρατε ενσυνείδητα αλλα το πλεονεκτημα σου δεν κρατησε. Ευχομαι τις 3/5 φορές που θα διπλασιαζεις σε τετοια κατασταση, να πηγαινεις πολυ βαθειά στο τουρνουα. Αυτη ειναι η ουσια!

Δημοσίευση

ταπεινη μου αποψη ο τυπος νομιζε οτι εχεις μικρο ζευγαρι (33,44,55) και γιαυτο επεξες ρεστα να παρεις τις μαρκες χωρις να δει φλοπ,δηλαδη νομιζε οτι μπαινει σε παρτιδα κοιν φλιπ,που ηταν κιολας,ταπεινη μου αποψη..

Δημοσίευση

OFI-SNAKES έγραψε:

ταπεινη μου αποψη ο τυπος νομιζε οτι εχεις μικρο ζευγαρι (33,44,55) και γιαυτο επεξες ρεστα να παρεις τις μαρκες χωρις να δει φλοπ,δηλαδη νομιζε οτι μπαινει σε παρτιδα κοιν φλιπ,που ηταν κιολας,ταπεινη μου αποψη..

Aν ειναι ταπεινη τη δεχομαι B) ...euxaristo oloys gia ti s topothetiseis

Δημοσίευση

OFI-SNAKES έγραψε:

είναι το σχήμα του κύκλου που λέμε στη λογοτεχνία :P

Δημοσίευση

Καλέ μου φίλε δεν πρέπει να ξεχνάς πως δεν παίζεις με τον εαυτό σου.

'Οσοι δεν γνωρίζουν καλό πόκερ,να θυμάσαι πως έχουν το χάρισμα της υπεραισιοδοξίας.Κακώς ή καλώς είναι χαρισματικοί.