Poker.gr Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το Poker.gr γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με ένα $12,000 Guaranteed τουρνουάKalimera kai apo menaGia osous den me gnwrizete eite proswpika (taxidia me Poker.gr Team kai GPT) eite online, to onoma mou einai Panos kai eimai ypeuthinos marketing kai epikoinwnias toy Poker.grMe aformi to post auto tou Pokerland gia ta prwta mas genethlia kai to eortastiko tournoua MONO gia Ellines twn $12.000, tha ithela na sas enimerwsw oti eimai sti diathesi sas gia otidipote sas apasxolei sxetika me to poker.gr: idees, protaseis, provlimatismous, akoma kai parapona!Eseis eiste i dynami mas kai oloi mazi tha feroume to elliniko poker stin koryfi.Sas perimenw sta trapezia masEuxes gia mia kerdofora kai epoikodomitiki sezonPanos Παράθεση
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Pano kalimera,des se parakalo ta stoixeia moy (registration)giati exo ena mperdema me to internet kai anagkazomai na mpo apo allo ypologisti...Steile minimathxtheomas Παράθεση
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Θερμές ευχές και από μένα, καθώς και από το σύνολο του forum...Πάντα επιτυχίες και...100χρονοι!theomas Παράθεση
Themis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Συγχαρητηρια για την ως τωρα προσφορα σας στο ελληνικο ποκερ, "χρονια πολλα" και παντα επιτυχιες! Παράθεση
tavernari Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 xronia polla sto poker gr kai epizw pano sto epomeno live poy tha pame mazi na mhn paixeis.xereis esy.:whistle: Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Antoni oti kai na pw einai ligo gia to proswpo sou..tha metaferw omws autousia tin ataka enos apo tous pio empeirous offline ellines paiktes, tou ilia43:"O antonis einai to kalytero paidi pou yparxei sto online poker. Anthrwpos pou xanei 2 fores me :Ah :Ad apo :Js :Jh kai xamogelaei etsi einai para poly kalos anthrwpos!!!Symfwnw kai epauksanw me ton ilia...exw proswpiki apopsi gia ton Antoni...Sorry kai pali re file, alla etsi einai to paixnidi..alla soy yposxomai oti tin epomeni fora den prokeitai na katsw sto idio trapezi me sena...ps1. Akoma na katharisw to sakaki mou etsi pou to ekanes katharizontas to parmpriz sou :woohoo: ps2. AEKtzides etoimasteite..an sas leipei enas paiktis euxaristws na erthw mazi sas:P - siga mi xasoume prwtathlima apo olimpiakous kai panathinaikousB) Παράθεση
Recommended Posts