Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

40/80 NL

Sauce1234 has $33,739

AAROOKIE $42,479 so they have 421bb effective stacks.

PREFLOP

Two players fold, and KidPoker705 opens for $178 on the button. Here's where it starts to get interesting:

Sauce1234 (sb) raises to $680

AAROOKIE (bb) raises to $1,840

KidPoker705 folds

Sauce1234 raises to $5,127

AAROOKIE raises to $9,055

Sauce1234 calls

FLOP: As 8s 2s (pot $18,288)

Sauce1234 checks

AAROOKIE bets $6,650

Sauce1234 calls

TURN: As 8s 2s Qc (pot $31,588)

Both players check.

RIVER: As 8s 2s Qc 4c (pot $31,588)

Sauce1234 goes all-in for $18,704

AAROOKIE calls

Showdown:

Sauce1234: 9c 6c

AAROOKIE: 6d 4d

AAROOKIE takes the $67,734 (846bb) pot with his rivered pair of 4's !!!

Δημοσίευση

Το εχω δει..

Στο χερι που ποσταρα δεν ειναι το θεμα μονο το call αλλα ooολο το χερι..

Μιλαμε για NL,400+bb deep εχουμε 6bet pre+float oop με μοναδικο σκοπο το all in river αν παει c-c το turn.

Απιστευτο hand.

Δημοσίευση

Δεν ξερω αν ειναι απιστευτο η ανοητο hand...πιστευω ειναι απλα τζογος σε αυτο το σημειο λεγοντας ''ας παιξουμε για ολα τα λεφτα μας και οτι γινει''...δεν καταλαβαινω αν εχει κατι επικοδομητικο το παιξιμο τους σε αυτη την πασα...

Υ.Γ: Δεν θελω να θιξω εσενα foustouki που ανεβασες το χερι...η απορια μ ειναι για τους παιχτες!

Δημοσίευση

level 10 :P

Υποθέτω οτι γνωρίζονται μεταξύ τους και το ΒΒ ξέρει πως το SB έχει wide 3-bet range.Το SB imo ξέρει οτι το BB ξέρει πως το 3-bet range του είναι μεγάλο και θα κάνει 4-bet με μεγαλύτερο εύρος φύλλων απ'οτι θα το έκανε κανονικά γι αυτό κάνει 5-bet.Για τον ίδιο λόγο κάνει 6-bet το ΒΒ αλλά το SB δεν μπορεί να κάνει πάσο με τόσα dead money στο ποτ.(Why not 7-bet shove lol)Στο turn έδειξε αδυναμία το BB με το check behind άρα το ΑΙ σε οποιαδήποτε κάρτα εμφανιστεί φαντάζει σωστό με την παραπάνω λογική και εγώ αρρώστησα διαβάζοντας για το χέρι και γράφοντας οτι μου κατέβει σε μια απόπειρα να καταλάβω τι σκεφτόντουσαν αυτοί οι δύο...

Δημοσίευση

Φιλε μου foustouki δεν αντιλεγω οτι ειναι winning players και φυσικα σκεφτονται 10 και 20 φορες σε υψηλοτερο level απο μενα γι'αυτο ισως δεν μπορω να καταλαβω πως shovaroun 42.000 και 33.000 αντιστοιχα με 9 6 και 6 4...αλλα αφου τα εχουν τα παιδια ας τα χαρουν και ας τα παιξουν!!!

btw η πασα ειναι οντως απιστευτη!