Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 PokerStars Παιχνίδι #49869287747: Τουρνουά #2010090041, $200+$15 USD Hold'em Χωρίς Όριο - Επίπεδο XII (300/600) - 2010/09/20 0:29:45 EET [2010/09/19 17:29:45 ET]Τραπέζι '2010090041 222' 9-max Θέση #5 είναι το buttonΘέση 1: toril274 (105886 σε μάρκες) Θέση 2: BRzRoll (33097 σε μάρκες) Θέση 3: finnster123 (24284 σε μάρκες) Θέση 4: Radwan186 (15886 σε μάρκες) Θέση 5: oppalaik (18600 σε μάρκες) Θέση 6: G111176 (59184 σε μάρκες) Θέση 7: Per Trainer (55665 σε μάρκες) Θέση 8: TimTainer (10992 σε μάρκες) Θέση 9: -DrawingDad- (80408 σε μάρκες) toril274: βάζει το ante 70BRzRoll: βάζει το ante 70finnster123: βάζει το ante 70Radwan186: βάζει το ante 70oppalaik: βάζει το ante 70G111176: βάζει το ante 70Per Trainer: βάζει το ante 70TimTainer: βάζει το ante 70-DrawingDad-: βάζει το ante 70G111176: βάζει το small blind 300Per Trainer: βάζει το big blind 600*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***Μοίρασε στο Per Trainer [Qc Qs]TimTainer: πάει πάσο -DrawingDad-: κάνει ρελάνς 799 to 1399toril274: πάει πάσο BRzRoll: πάει πάσο finnster123: πάει πάσο Radwan186: calls 1399oppalaik: πάει πάσο G111176: πάει πάσο Per Trainer: κάνει ρελάνς 3489 to 4888-DrawingDad-: κάνει ρελάνς 9711 to 14599Radwan186: πάει πάσο Per Trainer: calls 9711*** FLOP *** [9c 9h Jh]Per Trainer: πάει ντούκου -DrawingDad-: ποντάρει 65739 και είναι all-inPer Trainer: calls 40996 και είναι all-inexo parei 130 deuterolepta xrono kai den mporo na patiso eukola to call.apo tin stigmi pou pira tis ntames kati den mou kolise kala kai to raise apo ton sigkekrimeno me to sigkekrimeno pontarisma me anagkasan na kano auto to play kai na min pao reraise all in preflop.diladi gia na eksigitho mpika sto flop na xtipiso ntama i kapoio periergo draw mazi me overpair alla to flop bgike oti pio periergo mporousa na fantasto.me endiaferei poli i apopsi ton arketa empeiron sta mtt tour.einai to call mou oriako to ksero alla den ksero an se auto to stage einai sigouro fold.ektos ton allon epeidi eimai apo autous pou lene i oti kati trexei me tis etairies i oti to enstikto kai oli i poreia simainei polla.ti ennoo..sta 10 xeria ta proigoumena eimoun me 102.000chips.diladi 10 thesi opote gia sit out.proto xeri xano me nuts xroma apo full se board 9h9s8sAs kai kratao k10s me ton allon 98. 3 xeria argotera xano me nuts kenta sto river kai ton allon na simplironei runner runner xroma Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 parolo pou den eimai empeiros pisteuo pos o antipalos 70-80% krataei aa,kk kai 20-30% krataei ak,tt i kati allo pou kerdizeis.apo kei kai pera kai epeidi milame gia megalo buyin, to poso sixna ginontai pio perierges kiniseis(4bets me metria filla ktl) den to ksero.me basi loipon ta parapano pososta to fold einai pio sosto ap to call.eksalou exeis kalo stack gia na paikseis.prin apo ligo postara kai go mia partida apo 216$ tournoua pou ebala 50bb me ak.o antipalos pou dexthike to all in pire olo ton xrono kai telika ekane call me qq.me tetoia stacks autes oim apofaseis einai isos oi pio diskoles pou prepei na pareis.ena basiko kritirio pou prepei na exeis gia na dieukolinese se tetoies stigmes einai to poso kalos niotheis apenanti sto ipoloipo trapezi.episis gia mena preflop kalitera na dialekseis anamesa se fold-reraise Παράθεση
Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 xaxa tautoxrona grapsame kai ta idia pragmata o enas sto post tou allou.koitakse me auto to hand to opoio einai idi kai den einai A high opos to ak den iparxei to fold preflop.giati ta xeria pou kanoun auti ti kinisi einai arketa.AK 10-10 J-J Q-Q K-K A-A.opote exo 3 hands pou xano 2 pou kerdizo kai 1 gia split.ean mporei kapoios na passarei se reraise preflop Q-Q pragmatika tha tou bgalo to kapelo.tora gia to flop pragmatika den mporo na fero gnomi.opos eipes kai ego mexri ligo prin teleiosei o xronos tino 70% sto fold.alla to kako me to online auto einai 120 deuterolepta gia tetoia apofasi krinontai to ligotero axrista.opote ligo prin xtipisei to kampanaki ksipnane enstikta peri chip lead,deep run kai oxi opote trome tetoia bets na passaroume kai na afiso 30 blinds mesa eno exo ena dinato xeri.to thema einai oti 70% ton periptoseon pou paixtei etsi i partida kai pesei to overbet all in sto flop sinithos anti gia to ak pou parousiazei anoigoun oi assoi. Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Call Me Lucky Boy έγραψε:xaxa tautoxrona grapsame kai ta idia pragmata o enas sto post tou allou.koitakse me auto to hand to opoio einai idi kai den einai A high opos to ak den iparxei to fold preflop.giati ta xeria pou kanoun auti ti kinisi einai arketa.AK 10-10 J-J Q-Q K-K A-A.opote exo 3 hands pou xano 2 pou kerdizo kai 1 gia split.ean mporei kapoios na passarei se reraise preflop Q-Q pragmatika tha tou bgalo to kapelo.tora gia to flop pragmatika den mporo na fero gnomi.opos eipes kai ego mexri ligo prin teleiosei o xronos tino 70% sto fold.alla to kako me to online auto einai 120 deuterolepta gia tetoia apofasi krinontai to ligotero axrista.opote ligo prin xtipisei to kampanaki ksipnane enstikta peri chip lead,deep run kai oxi opote trome tetoia bets na passaroume kai na afiso 30 blinds mesa eno exo ena dinato xeri.to thema einai oti 70% ton periptoseon pou paixtei etsi i partida kai pesei to overbet all in sto flop sinithos anti gia to ak pou parousiazei anoigoun oi assoi.an ipothesoume pos pragmati krataei kapoio ap ta filla pou aneferes,as baloume kai to 99 mesa(plaka kano).episis ipothetoume pos den paizei na krataei kati allo(kanonika ena 5% tha prepei na dineis sto na exei paiksei etsi me aera).loipon,me aa,kk oi kiniseis pou kanei einai normal.to jj to apokleioume.kai to qq.episis to ak polles fores paizetai etsi.to tt diskolo mou fainetai alla oxi apithano.to aj??kai auto diskolo akougetai.ara pou kataligoume?pos eno kratas ena poli dinato fillo poli pithanon na eisai piso.oso gia to preflop.pragmati poli diskola foldaretai to qq.alla einai edo pou paizei rolo i eikona pou exeis gia ton paixti.poli basiko rolo.kapoioi paixtes kanoun 4bet me poli periorismeno range,kirios aa,kk.PROFANOS kai go etsi tha to epeza ops esi. Παράθεση
Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 xaxa.an eixe 9-9aria pragmatika tha stamatousa to poker kai tha arxiza tin kseri.to thema einai i eikona.kai distixos exo men mia eikona alla auto analogei se molis 60 hands.itan neo trapezi kai autos itan apo tous pro me 300k kerdi.ton aera ton apokleio afou kanei to 4bet kai exei proton enan pou exei kanei call sto arxiko raise apo to button me peripou ises markes me to 4bet kai deuteron exei emena pou eimai sigoura apo tous pio tight tou trapeziou.pragmatika an eixa 5 lepta xrono tha to pigaina sigoura passo Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Οπως εγινε το action εισαι fold. 4b pre πολυ σπανια ειναι κατι διαφορετικό από ΑΑ ΚΚ. Απλά πιθανό να ηταν πασο πριν το flop αλλά αυτο το αφηνω σε πιο εμπειρους να απαντήσουν. Παράθεση
Call Me Lucky Boy Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 kass tora pou ksipnisa me poio katharo kefali kai ego to idio skeftomai.den ksero gia to fold preflop.preflop den mporo na ta petakso afou eimaste arketa deep stacks kai an xtipiso to flop tote einai sigouro oti kano ena megalo double up kai mazeuo to 1/6 apo tis markes tou telikou trapeziou pou xreiazomai.to flop omos opos to ksanablepo einai arketa safe gia mena oste na to pasaro me sxetiki anesi.afou mono to ak kai ta 10-10 kerdizo.an anoige ena flop me 9high tote den ipirxe to passo sigoura.an anoige K i A tote ginetai akoma aploustero.i atixia mou einai (ennoeite oti exei AA pleon) oti mpainei all in xoris na me afisei na do turn kai sto turn girnaei o A.preflop pali skeftomai otan kanei to proto raise na kano flat call kai na kano slow play alla kai pali i atixia mou xtipaei kokkino afou mpainei kai to button sto paixnidi opou den mou afinei perithorio gia aplo call Παράθεση
Recommended Posts