pokerovios Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 User: galletti777Button: seat 6Players in round: 5Seat 8: x_ozzy10 ($107.10)Seat 9: sheriff1333 ($124.95)Seat 1: FSWL07 ($150)Seat 3: galletti777 ($146.65)Seat 6: wakaja ($109.80)x_ozzy10 posts small blind ($0.50)sheriff1333 posts big blind ($1)---Dealing pocket cardsDealing to galletti777: [Jc, Td]FSWL07 foldsgalletti777 raises $4 to $4wakaja calls $4x_ozzy10 calls $3.50sheriff1333 folds--- Dealing flop [Jd, 9d, 7c]x_ozzy10 checksgalletti777 bets $10wakaja foldsx_ozzy10 calls $10--- Dealing turn [Js]x_ozzy10 checksgalletti777 bets $25x_ozzy10 raises $93.10 to $93.10 [all in]galletti777 ??????o αντιπαλος ειναι reg και παιζει 25/20/4 εχει vs cb 25%f 75%cειναι ευκολο fold στο shove του??θελω γνωμες και για τον αν ειναι λαθος το βετ στο turn,θα ταν καλυτερο το check behind??
laxmana Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Επείδη σου έκανε c/r στο turn δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις υποψίες αν είναι λάθος το bet. Είναι στάνταρ και είναι για value. Αρχικά φαίνεται δύσκολο fold αλλά αντικειμενικά δεν νικάμε και τιπότα παρά μια στεγνή μπλόφα. 77, J9, QJ+, T8, 99 μας νικάμε. J7 και κάτω δεν νομίζω να έκανε call από SB σύμφωνα με τα στατιστικά του και δεδομενού ότι είναι reg.Επίσης δεν νομίζω να έπαιζε τα draw του έτσι. Με fish ίσως να έκανα call αν τον είχα δει να κάνει βλακείες.
harima Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 laxmana έγραψε:Επείδη σου έκανε c/r στο turn δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις υποψίες αν είναι λάθος το bet. Είναι στάνταρ και είναι για value. Αρχικά φαίνεται δύσκολο fold αλλά αντικειμενικά δεν νικάμε και τιπότα παρά μια στεγνή μπλόφα. 77, J9, QJ+, T8, 99 μας νικάμε. J7 και κάτω δεν νομίζω να έκανε call από SB σύμφωνα με τα στατιστικά του και δεδομενού ότι είναι reg.Επίσης δεν νομίζω να έπαιζε τα draw του έτσι. Με fish ίσως να έκανα call αν τον είχα δει να κάνει βλακείες.Φασκεις και αντιφασκεις.Δηλαδη εσυ απο τι πας να παρεις value στο turn? Mη μου πεις απο ΑΑ και ΚΚ....
mstgeorge Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 harima έγραψε:laxmana έγραψε:Επείδη σου έκανε c/r στο turn δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις υποψίες αν είναι λάθος το bet. Είναι στάνταρ και είναι για value. Αρχικά φαίνεται δύσκολο fold αλλά αντικειμενικά δεν νικάμε και τιπότα παρά μια στεγνή μπλόφα. 77, J9, QJ+, T8, 99 μας νικάμε. J7 και κάτω δεν νομίζω να έκανε call από SB σύμφωνα με τα στατιστικά του και δεδομενού ότι είναι reg.Επίσης δεν νομίζω να έπαιζε τα draw του έτσι. Με fish ίσως να έκανα call αν τον είχα δει να κάνει βλακείες.Φασκεις και αντιφασκεις.Δηλαδη εσυ απο τι πας να παρεις value στο turn? Mη μου πεις απο ΑΑ και ΚΚ....[/quote:1y2rm2a6]diladi esy evgales to symperasma apo ena aplo call sto flop oti xanoume sto turn egw symfwnw me ton laxmana oti exei apeiro value to bet sto turn twra to faskeis k antifaskeis dn 3erw p to eides sto post t laxmana kaneis value bet sto turn paizoun xiliades draw sto flop ta opoia dn 8es na t dwseis tsampa an apofasise na kanei simple call sto flop opws epafes k openended epafes k draw xrwma draw xrwma k gutters FD k overcards isws na peismosei me kana xamilotero pair afou otan diplwnei o J einai pio diskolo na ton exoume klptwra AA k KK p les esy dn milise kaneis k diskola 8a exei gt 8 eixe kanei 3 bet pre Ap tin stigmi p mas kanei raise sto turn ta pragmata allazoun ALLA mexri na fame to raise dn exoume kanena logo na pistevoume oti dn eimaste mprosta proswpika 8a to petaga sto turn me enas kalo reg gt dn kanei raise me xeirotera(mallon)An twra itan arketa loose agressive wste na exei sto range tou semi bluffs klp isws na ekana call alla fou kati tetoio dn anafer8ike apo ton arxiko poster pistevw einai efkolo bet fold sto turn
laxmana Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Καταρχήν μην το παίζεις εξυπνάκιας. Σε φόρουμ είσαι με σκοπό την βελτιώση όλων μας. Δες τα ξένα φορουμ να πάρεις μια ιδέα.Δεν φάσκω και αντιφάσκω. Το κάθε χέρι στο πόκερ έχει και κάποια στάδια τα οποία μεταβαίνει ανάλογα τις πληροφορίες που έχουμε κάθε στιγμή.Στην συγκεκριμένη περίπτωση με βάση τις πληροφόριες που έχουμε στο turn το bet είναι για value. Αφού φάγαμε c/r το χέρι μας έγινε bluff catcher. Τώρα γιατί βαράμε για value τα είπε ο mstgeorge που συμφωνώ απόλυτα.
aris06 Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 το bet ειναι κυριως για protectionυπαρχει straight και flush drawαν και στην συγκεκριμενη περιπτωση εχεις blockers για straight το κακο με το χερι σου ειναι οτι ειναι face upoverpairs και αλλες επαφες συνηθως κανεις check στο turndraws επισης αφου εχει διπλωσει η μεγαλυτερη καρτα στο boardαν και απο την μερια του αν εχει AJ KJ QJ ειναι πολυ κακοπαιγμενοκανει check με την πιθανοτητα να κανεις check behind ολα τα draws και με το μεγαλο c/r ουσιαστικα διωχνει σχεδον αυτα που νικαει και τα drawsτα set μαλλον τα κανει reraise στο flop με τετοιο heavy board και ειδικα αφου κανεις cbet που σημαινει οτι κατι εχειςαλλα και παλι αν εχει full house στο turn θα εκανε lead bet για να φουσκωσει το pot και να παρει call απο draws,επαφες,overpairsκαι να δεχθει reraise απο το δικο σου top range[AJ,KJ,QJ]μαλλον χανεις απο κακοπαιγμενο Jx γιατι το bet του φωναζει δυναμηΥΓ:αφου μας κανει να foldaroume JT και μαλλον JQ δεν ειναι σωστο σε αυτο το σημειο να κανει reraise κατι σαν A8dd ATdd η δεν εχει αρκετο folding equite???just a thought!!!
aris06 Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 edit τωρα που το ξαναβλεπω μαλλον το check εινα καλυτερο με T κανεις full με 8 straight και εχεις blockers Td αλλα και το 7d για flush εχει 7 outs 15% περιπουαλλα παραλληλα ειναι και για deception αφου θα παρεις value στο river απο χειροτερα χερια που διωχνεις στο turn με το bet σου
Papatri Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 1o. Katarxin to x 4 pre flop einai lathos nomizw.2o. An skopeueis na kaneis fold se turn shove tote apla kane check to turn kai re-evaluate sto river3o. sto turn vazeis 68$ gia na pareis 151$ einai ontos toso eukolo to fold me toso dynato hand ?4o. You need to risk it to get the biscuit- Den tha eimouna katenthousiasmenos sto turn-shove alla tha ekana to call. (an xasw kanw reload apla epidi logika exeis kai to apaitoumeno bankroll gia ta stakes pou pezeis)
pokerovios Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 το πως ακριβως σκεφτηκα το χερι το ειπε ο Αρης γι αυτο και ρωτησα αν ενα check sto turn θα ταν καλη ιδεα γτ ακομα και αν χανουμε εκει στο turn εχουμε outs...ολα αυτα για το λογο οτι παιζουμε με reg,αν παιζαμε με fish το βετ θα ταν σιγουρο!το standard play συμφωνω οτι ειναι το bet.στο συγκεκριμμενο χερι την πατησα γτ με τον villain υπηρχε πολυ action και απο τις δυο μεριες οταν ειμασταν αντιπαλοι(δυσκολα foldare καποιος σε ενα απλο cb στο φλοπ) παρασυρθηκα εκανα ενα πολυ κακο call(το ξερα οτι ηταν κακο αλλα ημουν σιγουρος πως ειχα και outs) και ο villain μου δειξε A,J,river αδιαφορο και μπουμ!@papatri >σαφεστατα και δν θελω να ρισκαρω να βαζω ολο μου το stack με 20-80 καθε φορα...
Papatri Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 opos pextike to hand den ekanes kai to xeirotero call stin istoria tou poker... ena cooler itane. Apla to x4 pre to sinithizeis??
pokerovios Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 καλα διαφωνουμε οτι ειναι cooler αλλα δν πειραζει..τωρα για το 4χ pre τοσο ανεβαζω απο utg kai co , button x3.απλα ειχα συνηθισει απο το νλ50 που το θεωρουσα αναγκαιο και ειμαι και σχετικα tight,παντως το ψαχνω ακομα..
trollzzoreal Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 giati apo utg ke co anevazis 4x? :ohmy:
tsavdas Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2011 Dealing pocket cards Dealing to galletti777: FSWL07 foldsgalletti777 raises $4 to $4wakaja calls $4x_ozzy10 calls $3.50sheriff1333 folds --- Dealing flop x_ozzy10 checksgalletti777 bets $10wakaja foldsx_ozzy10 calls $10 --- Dealing turn x_ozzy10 checksgalletti777 bets $25x_ozzy10 raises $93.10 to $93.10 all ingalletti777 ??????Read more: NL100 trips on turn - ΦόÏ�ουμ http://pokerland.gr/foroum/sizitisi-gia ... z1AcFDiBhq o αντιπαλος ειναι reg και παιζει 25/20/4 εχει vs cb 25%f 75%cειναι ευκολο fold στο shove του??θελω γνωμες και για τον αν ειναι λαθος το βετ στο turn,θα ταν καλυτερο το check behind??
Recommended Posts