LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Kalimera sas,diavaza sto twoplustwo gia HUDhttp://forumserver.twoplustwo.com/78/mi ... ts-699669/den anaferei omos pws apoktoume to HUD , einai fREE ? to agorazeis?to xrisimopoiei kaneis sas?AKSIZEI?einai LEGAL apo to pokerstars et..c? Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε: Παράθεση Kalimera sas,diavaza sto twoplustwo gia HUDhttp://forumserver.twoplustwo.com/78/mi ... ts-699669/den anaferei omos pws apoktoume to HUD , einai fREE ? to agorazeis?to xrisimopoiei kaneis sas?AKSIZEI?einai LEGAL apo to pokerstars et..c?To hud einai leitourgia programmatwn opws to poker tracker, h to holdem manager kai sou exei synexws sth o8onh kapoia statistika twn paiktwn. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Hm niceaksizei pisteuis DUKE?to xrisimopoieis? afto endiknete gia CASH games or tourneys?Poio protinete na dw? isos exei kai demos Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε: Παράθεση Hm niceaksizei pisteuis DUKE?to xrisimopoieis? afto endiknete gia CASH games or tourneys?Poio protinete na dw? isos exei kai demosAksizei kai to xrhsimopoieis kyriws gia na exeis mia aplh apopsi gia thn "eikona" tou ka8e paikth pou vrisketa so trapezi sou.Px apto poso syxna mpleketai se partides katalavaineis panw katw to range twn xeriwn pou paizei.Ayto vevaia einai ypokeimeniko teleiws. Giati diaforetika 8a paizei enas typos se ena level pou 8a exei 30 blinds kai diaforetika se ena level pou 8a exei 8-10 blinds.Pistevw omws oti genika se voh8aei na katalaveis sto peripou pote enas paikths einai psilo sovaros kai pote calling station h donkas pou paizei ta panta apo pantou.Kyriws voh8aei se cash pantws. Ekei einai top gia mena.Ennoeitai oti xrhsimopoieitai kai se cash kai se tourneys.Ektos aytou ayta ta programmata apo8hkeyoun kai ta proswpika sou statistika. Kai ekei panw mporeis na melethseis kapoia pragmata.Ti kapoia diladi, OLA!To pokertracker an to katevaseis exei free trial gia 2 mhnes. To holdem manager gia 15 meres nomizw.Aksizei pistevw file eidika an paizeis kai polla trapezia einai kati pou voh8aei.8elei pantws na ksereis arketo psaksimo molis to katevaseis gia na to katalaveis. Apla asxolhsou kana dywro-triwro kai 8a deis ti lew. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 OK euxaristo poly gia to explanationvradaki exo doulitsa8a katevaso kai ta 2 ta arxeia se diaforetiko USER account mipws kai exo problhma.meta 8a prospathiso na to kanw sosta setup kai 8a sas pw tin apopsi mou.ksekiname me 0.02nl apo kyriaki proi na doume ti ginete me to HUD.!! Παράθεση
ice9 Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε: Παράθεση ksekiname me 0.02nl apo kyriaki proi na doume ti ginete me to HUD.!!blinds 0.0001/0.0002? Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 tora ti psaxneiskatalaves ti blind 8a paizoNLSH 0.2alla diavasa oti kalitera sto 0.5NLSH gia to VPP sto PS Παράθεση
Recommended Posts