Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 72
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Φιλε αν θες να παιζεις χωρις να χανεις χρηματα υπαρχει τροπος.

Αρκει να στον δειξει καποιος απο την αρχη...

Εγω παιζω 9 μηνες. Πριν δεν ειχα καμια επαφη με την τραπουλα.

Τους πρωτους 4 εχασα τα λεφτα που αναφερεις.

Σε bwin και τζοκερσταρς.

Σταματησα να βαζω χρηματα και επαιζα Μονο freerolls.

Κερδισα σε καποια απο αυτα, πηρα και καποια απο τα χαμενα πισω, και εβαλα 20$ στην full tilt

Εκει εφτασα κοντα σε κατι καλο αλλα δεν:

6 ωρες, 259 στους 14,938 και πηρα $134.44

με τον πρωτο να παιρνει 45k

Και ημουν στους 100 πρωτους μεχρι το τελος.

Προχθες παλι εχασα για 3 θεσεις εισιτηριο 109$ για τουρνουα $300,000.

Δημοσίευση

name έγραψε:

Φιλε αν θες να παιζεις χωρις να χανεις χρηματα υπαρχει τροπος.

Αρκει να στον δειξει καποιος απο την αρχη...

Εγω παιζω 9 μηνες. Πριν δεν ειχα καμια επαφη με την τραπουλα.

Τους πρωτους 4 εχασα τα λεφτα που αναφερεις.

Σε bwin και τζοκερσταρς.

Σταματησα να βαζω χρηματα και επαιζα Μονο freerolls.

Κερδισα σε καποια απο αυτα, πηρα και καποια απο τα χαμενα πισω, και εβαλα 20$ στην full tilt

Εκει εφτασα κοντα σε κατι καλο αλλα δεν:

6 ωρες, 259 στους 14,938 και πηρα $134.44

με τον πρωτο να παιρνει 45k

Και ημουν στους 100 πρωτους μεχρι το τελος.

Προχθες παλι εχασα για 3 θεσεις εισιτηριο 109$ για τουρνουα $300,000.

kalispera

euxaristo to skeptika giati eimai konta sto SILVERSTAR na gino, ekei exoun kala DAILY FPP tourneys.

kai ekei suck out efaga xtes me A A

gkantemia

anyway einai kai afto mia kalh methodos pou anafereis

sto PKR exo kai 8000 Points

tnx re man

http://www.freerollsmonitor.com/

Δημοσίευση

Εχεις τοσον καιρο που παιζεις και αναφερεις του ΑΑ που σπασαν;

Χθες μεσα σε τρια χερια εχασα 2 φορες κρατωντας ΑΑ, την πρωτη φορα επαιξα λαθος για να κερδισω μαρκες.

Την δευτερη ειχα μεινει με 5 bb

Σε αλλο τραπεζι ΑΑ vs KK vs 22 εχασα απο 2 στο river.

Χθες σε τουρνουα 9000 εσπασαν οι ΑΑ μου απο 56, ενω ειχαν μεινει 150 ατομα. και ημουν 60ς

Ετσι ειναι το παιχνιδι, αλλα βασικα φταιει η μνημη σου που συγκρατει μονο τις ηττες, και οχι τις τρελες νικες

Δημοσίευση

Gia sou Louka.

To thema den einai ti gnomi exei o kathenas edo mesa, alla na apofasiseis esu ti einai to poker gia sena. Ena hobby oraia, "kleve" ena poso kathe mina apo to mistho kai kane th plaka sou sta trapezia,etsi k allios kanena hobby den einai dorean, akoma kai sto psarema prepei na pareis kalami, dolomata klt. Thes apo to poker na bgazeis einai mikro epipleon eisodima, prepei omos na afiervseis xrono giauto, na diavaseis polu, na deis videos, na rotiseis, na postareis sovares partides (kai oxi tis vlakies poy anebazeis kata kairous) kai alla polla.

GL se oti kian kaneis.

Δημοσίευση

trollzzoreal έγραψε:

borei na fovate borei na kimate ,eitherways tha ton kinigiso, bg den einai , oute sou leo pou einai , arketoi me kinigane idi ke apo dota,(kses ksefiga ligo sto chat , ke agapusane ti mana tous parapano aposo ektimousa, stin teliki den ipa tpt gia to prosopo tous, ti tous koftei? ffs 2010, manes ke bales , w/e, i diki mou de me rotise prin me genisei, egw giati na ti sevasto ( ti ergo mou girise])

lol prepei na eimai o monos poy pisteuei oti exei plaka o typos

Δημοσίευση

LOUKAS34 έγραψε:

KALHMERA

8elw na mou peite tin gnomi sas

ksekinisa na paizo poker perisi 09 FEB nomizo

apo tote eimai xamenos 630 $

ti lete na stamatiso na paizo?

i einai LOGIKO na exo xasei tosa xrhmata?

Euxaristo kai paidia ligo prosoxi ean ginete sta sxolia sas.

Loukas

Το ότι έχεις χάσει 600$ σαν νούμερο κατά την γνώμη μου δεν μου λέει κάτι....

τι θέλω να πω με αυτό.

Εγώ ασχολήθηκα με το παιχνίδι εδώ και 1,5 χρόνο.... ποιο πριν το μόνο που ήξερα ήταν η ¨¨¨ΔΗΛΩΤΗ¨¨ που παίζω στο χωριό μου κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα που πηγαίνω...

Για τον λόγο που λες και εσύ για να ξέρω που βαδίζω έχω φτιάξη ένα EXCEL όπου καταγράφω τό σύνολο των by in που 'έχω παίξει και των κερδών από την 1/1/2010 στην FT μέχρι τώρα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι χαμένος KATA 260$ αλλά σε σύνολο by in τουρνουά 1490$ (παίζω από 1,10 μέχρι 3,3$ SNG 18 27 90)

σίγουρα δεν είναι και τα καλύτερα στατιστικά αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα απο το να ήμουν χαμένος κατά 300$ σε σύνολο by in τουρνουά 400$

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εάν έχεις χάσει 600$ σε σύνολο by in 10.000$ δεν είναι το ίδιο από το να έχεις χάσει 600$ με σε σύνολο by in 1.000$

Πιστεύω να κατάλαβες το σκεπτικό μου.

Και κάποιος με περισσότερα χρόνια στο παιχνίδι ή με μεγαλύτερη γνώση μαθηματικών να μας πει που είναι λάθος το σκεπτικό μου ώστε να το διορθώσω

Δημοσίευση

crackLiNg έγραψε:

trollzzoreal έγραψε:
borei na fovate borei na kimate ,eitherways tha ton kinigiso, bg den einai , oute sou leo pou einai , arketoi me kinigane idi ke apo dota,(kses ksefiga ligo sto chat , ke agapusane ti mana tous parapano aposo ektimousa, stin teliki den ipa tpt gia to prosopo tous, ti tous koftei? ffs 2010, manes ke bales , w/e, i diki mou de me rotise prin me genisei, egw giati na ti sevasto ( ti ergo mou girise])

lol prepei na eimai o monos poy pisteuei oti exei plaka o typos[/quote:25kjhr48]

8eos einai

Δημοσίευση

Μου γκαντεμιασες τους ΑΑ μου;

Full Tilt Poker Game #23927104372: $1 + $0.10 Sit & Go (185037525), Table 4 - 200/400 Ante 50 - No Limit Hold'em - 17:02:17 ET - 2010/09/15

Seat 1: SATRock (4,940)

Seat 2: Svenator (10,460)

Seat 3: elPanadero (17,595)

Seat 4: samwise37 (18,935)

Seat 5: imonfire2nite (10,737)

Seat 8: noaksi (21,035)

Seat 9: GucciNation (3,514)

SATRock antes 50

Svenator antes 50

elPanadero antes 50

samwise37 antes 50

imonfire2nite antes 50

noaksi antes 50

GucciNation antes 50

GucciNation posts the small blind of 200

SATRock posts the big blind of 400

The button is in seat #8

*** HOLE CARDS ***

Dealt to noaksi [Ad Ah]

Svenator folds

elPanadero folds

samwise37 raises to 2,000

imonfire2nite folds

noaksi raises to 7,600

GucciNation folds

SATRock folds

samwise37 has 15 seconds left to act

samwise37 raises to 18,885, and is all in

noaksi calls 11,285

samwise37 shows [9s 9d]

noaksi shows [Ad Ah]

*** FLOP *** [7c 7s 8d]

*** TURN *** [7c 7s 8d] [6h]

*** RIVER *** [7c 7s 8d 6h] [Tc]

samwise37 shows a straight, Ten high

noaksi shows two pair, Aces and Sevens

samwise37 wins the pot (38,720) with a straight, Ten high

*** SUMMARY ***

Total pot 38,720 | Rake 0

Board: [7c 7s 8d 6h Tc]

Seat 1: SATRock (big blind) folded before the Flop

Seat 2: Svenator folded before the Flop

Seat 3: elPanadero folded before the Flop

Seat 4: samwise37 showed [9s 9d] and won (38,720) with a straight, Ten high

Seat 5: imonfire2nite folded before the Flop

Seat 8: noaksi (button) showed [Ad Ah] and lost with two pair, Aces and Sevens

Seat 9: GucciNation (small blind) folded before the Flop

Τις προαλλες ο αλλος μου εκανε το ιδιο με Α9ο και κερδισε με τον ιδιο τροπο

Δημοσίευση

Υπάρχουν κάμποσες απαντησεις στο θεμα σου...

1) Εισαι χαμηλου ΙQ και οτι και να κάνεις δεν προκειται να βγεις κερδισμένος, οπότε σταμάτα.

2) Δεν εχεις τα απαραιτητα ψυχολογικά προσοντα που απαιτουνται για να εξελιχθεις σαν παιχτης και να παραμεινεις δυνατος στον χωρο, οπότε σταματα.

3) Δεν εχεις τον χρόνο που απαιτειται για να τα καταφέρεις στον χωρο. Σαυτη την περιπτωση θεσε τις προτεραιοτητες σου. Δουλεια, προσωπική ζωη, ποκερ κτλ.

4) Αποφασίζεις ότι θα δουλεψεις σαν σκύλος (πραγματικά το εννοω) και αν σε 1 χρονο δεν δεις αποτελέσματα το αφηνεις...μαλλον θα ισχυουν ενα από τα παραπάνω.

Ειναι δυσκολο γενικά να δεις "τις πταιει" αλλά συνηθως ισχυει το 3ο και μετά το 2ο. Αν εισαι πεισματαρης καποια στιγμή ισως δεις τα προσδοκουμενα αποτελεσματα.

Προσωπικά μεχρι τον Γεναρη που περασε ειμουν ακριβως ετσι....ειχα διαβασει λιγο, εβαζα ελάχιστο volume, και επαιζα για την διασκεδασή μου χαμένος ειμουνα. Μεχρι που ετυχε και κερδισα καποια μαζεμενα χρηματα ενα καλοκαιρι, και σιγα-σιγα ξεκινησα να δινω πιο πολύ βαση χωρις όμως τα αποτελέσματα που θα με ανεβαζαν ψυχολογικά και χρηματικά.

Το αποκορυφομα ηρθε τον Γεναρη που εδωσα γκαζια σε ολους τους τομεις, εννοώντας volume και μελέτη-εκπαίδευση, και εχω φτασει σε ενα κρισιμο σημειο που θα καθορισει την συνεχεια μου στο χωρο...το που θα καταλήξω δεν ξερω...το ταξιδί όμως που βιώνω μαρεσει και το απολαμβάνω. Πιστεψε με οτι σαυτο το διαστημα υπήρχαν πολλά ups and downs τα οποία πρεπει καθε φορα να βρώ τον τροπο να τα ξεπεράσω. ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Μην το ξεχνας ποτε αυτο....(το λεω για να το θυμαμαι και ο ιδιος)

Και δεν σου ανεφερα την κοινωνική κατακραυγή που το μονο που θα δουν στο προσωπό σου ειναι ενα χαρτόμουτρο...

Λαβε υπόψη τα παραπάνω και παρε τις αποφάσεις σου..οτι και να αποφασίσεις θα εχεις δικιο...

Υ.Γ Ελα στο επομενο meeting να τα πούμε και από κοντά...

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

Υπάρχουν κάμποσες απαντησεις στο θεμα σου...

1) Εισαι χαμηλου ΙQ και οτι και να κάνεις δεν προκειται να βγεις κερδισμένος, οπότε σταμάτα.

2) Δεν εχεις τα απαραιτητα ψυχολογικά προσοντα που απαιτουνται για να εξελιχθεις σαν παιχτης και να παραμεινεις δυνατος στον χωρο, οπότε σταματα.

3) Δεν εχεις τον χρόνο που απαιτειται για να τα καταφέρεις στον χωρο. Σαυτη την περιπτωση θεσε τις προτεραιοτητες σου. Δουλεια, προσωπική ζωη, ποκερ κτλ.

4) Αποφασίζεις ότι θα δουλεψεις σαν σκύλος (πραγματικά το εννοω) και αν σε 1 χρονο δεν δεις αποτελέσματα το αφηνεις...μαλλον θα ισχυουν ενα από τα παραπάνω.

Ειναι δυσκολο γενικά να δεις "τις πταιει" αλλά συνηθως ισχυει το 3ο και μετά το 2ο. Αν εισαι πεισματαρης καποια στιγμή ισως δεις τα προσδοκουμενα αποτελεσματα.

Προσωπικά μεχρι τον Γεναρη που περασε ειμουν ακριβως ετσι....ειχα διαβασει λιγο, εβαζα ελάχιστο volume, και επαιζα για την διασκεδασή μου χαμένος ειμουνα. Μεχρι που ετυχε και κερδισα καποια μαζεμενα χρηματα ενα καλοκαιρι, και σιγα-σιγα ξεκινησα να δινω πιο πολύ βαση χωρις όμως τα αποτελέσματα που θα με ανεβαζαν ψυχολογικά και χρηματικά.

Το αποκορυφομα ηρθε τον Γεναρη που εδωσα γκαζια σε ολους τους τομεις, εννοώντας volume και μελέτη-εκπαίδευση, και εχω φτασει σε ενα κρισιμο σημειο που θα καθορισει την συνεχεια μου στο χωρο...το που θα καταλήξω δεν ξερω...το ταξιδί όμως που βιώνω μαρεσει και το απολαμβάνω. Πιστεψε με οτι σαυτο το διαστημα υπήρχαν πολλά ups and downs τα οποία πρεπει καθε φορα να βρώ τον τροπο να τα ξεπεράσω. ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Μην το ξεχνας ποτε αυτο....(το λεω για να το θυμαμαι και ο ιδιος)

Και δεν σου ανεφερα την κοινωνική κατακραυγή που το μονο που θα δουν στο προσωπό σου ειναι ενα χαρτόμουτρο...

Λαβε υπόψη τα παραπάνω και παρε τις αποφάσεις σου..οτι και να αποφασίσεις θα εχεις δικιο...

Υ.Γ Ελα στο επομενο meeting να τα πούμε και από κοντά...

tNX Kasspav....poly SAFES i apantiseis sou omologo!

nomizo to kako ksekinise apo tin arxi(VASH toy) den iksera KAN apo xartia, mono to blackjack!

meta ksekinisa sto pokerstars, imoun kerdismenos kata 200-300 $ se miikra tourneys.

Epeita graftika edw, diavasa arketa , parakolouthisa, kai ksekinise to down downwing....

isos eimoun tixeros arxika to pio pithanon diladi.

ISOS apla isxyei to 2-3 gia emena ,dioti kanw polla mazi einai i alitheia, asxoloume me PC, MAC, hxo, Taxytita, ginekes...

opote ousiastika gia emena einai fun game to poker. Apla eida ton teleftaio kairo pou paizo kala , kai skeptomai na paikso kai KK stin telikh se cash game SH alla den mu kathete , bad beats sinexos.

OPOS to vlepo ego einai

1) ksekinaw apo to mhden me study groups na matho esto ta vasika vasika A B C

2) stamataw kai paizo gia fun FREE ROLLS

3) Stamataw genika ton tzogo alla nomizo 8a mou lipsei

alloi kapnizoun kai ksodeuoun 900 euro se 15 mines, alloi paizoun poker:)

Δημοσίευση

αν ασχοληθείς σοβαρά με το πόκερ, είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθείς με κάτι άλλο. εγώ πέρασα ένα μάθημα στη σχολή από τότε που ξεκίνησα το πόκερ.

οπότε, αν δεν έχεις χρόνο, καλύτερα να το βλέπεις σαν διασκέδαση. και όχι freerolls, γιατί τα freerolls δεν είναι poker.

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

Παιζε 2-3$ τουρ αντι για freeroll. 100$ το μηνα ειναι ενα ποσο που δεν καταστρεφει. Αλλα και παλι its up to u.

I alitheia einai oti otan epeza 1-2 $ tourney ta pigena poly kala.

apo tin hmera pou ksekinisa to short handed CASH $ loser!

will try it.!!