xalkidas Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:kita an thes katagrafo ti monomaxia sto camtasia ke ti ftiaxnw video sto pokernostra me telio sxoliasmo ,epipedou glafondhahah!! apalasese logo vlakias file mu sovara! den mu paei kardia na sinexiso giati ontos pezei na eisai kalo paidi.zitao tapina signomi pou tolmisa na thikso to psomaki sou to 100NL.are we done with this thread or what? Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 telospadon, arketa trollarame , egw ilpiza gia ligo action ke evala tiraki , alla mas vgikes poli skliropirinikos. an thes na stisoume match kapia stigmi otan iremiseis , edo thame. ade kliste to thred na iremisei ,ke ftiaxte tou ke ena tsai giati de ton vlepo kala .gl sta donkaments. Παράθεση
loizos83 Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 lololol pou thn vrikes thn foto re anatinagmene? lolol 8a trela8o... Παράθεση
xalkidas Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:telospadon, arketa trollarame , egw ilpiza gia ligo action ke evala tiraki , alla mas vgikes poli skliropirinikos. an thes na stisoume match kapia stigmi otan iremiseis , edo thame. ade kliste to thred na iremisei ,ke ftiaxte tou ke ena tsai giati de ton vlepo kala .gl sta donkaments.ti matchaki re file 100nl kai mpales.xrisimopoieis poker tracker?exeis kalo AFQ?PFR?( ela plakitsa kano stick to 100nl) its jungle out there man! Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 de kserw mallon tha anevo ligo rolika ke tha kanw ta next challs se 200 ke 400 nl , giati exete ploutisei ke oloi sta gamina tiltaments ke ,exete ginei ballerzzz Παράθεση
xalkidas Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 loizos83 έγραψε:lololol pou thn vrikes thn foto re anatinagmene? lolol 8a trela8o...google is my friend Παράθεση
xalkidas Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:de kserw mallon tha anevo ligo rolika ke tha kanw ta next challs se 200 ke 400 nl , giati exete ploutisei ke oloi sta gamina tiltaments ke ,exete ginei ballerzzzkali epitixia sou eyxomai alithia me sigkinises Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 ektos an me stekareis esi , i o xristos , i pezo kathe mera me holdemgr Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 ade stekareme na se adimetopiso 1knl , ke oti kanw misa misa Παράθεση
xalkidas Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:ade stekareme na se adimetopiso 1knl , ke oti kanw misa misahahaha tespa arketa mpalarame mondragonz l8rz pao gia xesimo Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 loipon admins valte louketo se afto to katarameno thread min anevazei piesh ke o adres ,exei anagnostes polous to kserw, de pirazei tha sas ftiaxo alo aurio Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:loipon admins valte louketo se afto to katarameno thread min anevazei piesh ke o adres ,exei anagnostes polous to kserw, de pirazei tha sas ftiaxo alo aurio Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:ade stekareme na se adimetopiso 1knl , ke oti kanw misa misaKeep posting boss Παράθεση
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 ti pinei autos re?? troll tha se vroume kai tha uparxei provlima...! Παράθεση
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 a also forgot to mention....get a life??? Παράθεση
xalkidas Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2010 J0hnny_Dr@m@ έγραψε:a also forgot to mention....get a life???cool re bro kai ego malakia ekana pou asxolithika.tepsa nice vid btw to da arga to bradi wp alex!cu soon! Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 john otan me vreite ,tha sas keraso ti fasolada. Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 + apo aurio ksekinaw gimnastirio ke maitai Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:+ apo aurio ksekinaw gimnastirio ke maitaiProsexe mh pa8eis kamia 8lash mono apto MAI TAI ! AHHAHAHAHAHAO troll se ligous mhnes.... Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 omagad so sick , kala isws arxiso taekwondo Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 john δραμα also forgot to mention a)isxiei pos eisai 1.50 me ta heria stin anatasi? b)miazeis odos me ton hatzatzari(se ida se mia foto) c) se prokalw se kathe tomea tis anthropinis drastiriotitas apo tous pithikous ke meta (ektos tou pios tha pei tin megaliteri makakia se thread,pistevw me exeis:( ).[stapa 1-1 se points gia na me katalaveis]. Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 aaa sorry ke d) o papous mou sto horio exei vodia , borw na vrw ena eksipno ke na se kamoume metamosxefsh egefalou. weeeeeee!!! Παράθεση
9antreas9 Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2010 Nothing wrong with getting a life buddy... Παράθεση
kwste Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2010 9antreas9 έγραψε:Nothing wrong with getting a life buddy...Κάποιος θέλει να κρατήσει το "thread" alive...... Παράθεση
Recommended Posts