Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυριο Τεταρτη 15/9 και ωρα 18:00 θα πραγματοποιηθει η συναντηση στην καφετερια deluca στο Πασαλιμάνι στον 1ο οροφο εντος του μαγαζιού. Ολοι ειναι ευπρόσδεκτη.

Για όσους ήταν στην προηγούμενη, να μου στειλουν σε pm αν ειναι να συναντηθούμε ακόμη νωρίτερα από τους υπόλοιπους στις 15:30 για το θεμα που συζηταγαμε.

Δημοσίευση

Πιθανον να μην καταφερω να ερθω, ετυχε κατι εκτακτο, και θα περασω την μερα στο νοσοκομειο (οχι εγω αλλος).

Ο bascont μου ειπε οτι θα ερχοταν οπότε τον αφηνω να αναλάβει τα ηνια της οργανωσης.

Δημοσίευση

Τελικά ποιοι θα έρθουν το απόγευμα? Κάποιος πρέπει να φέρει οπωσδήποτε λάπτοπ με replayer και ίσως pokertracker/3g. Θα έφερνα εγώ αλλά έχει προβλήματα υπερθέρμανσης και θα κλείνει κάθε 45'.

Μαζέψτε και μερικά ΗΗ, θα φέρω και εγώ κάποια καλά

Δημοσίευση

Παιδιά δεν προλαβαίνω να ετοιμάσω τίποτα για παρουσίαση και συζήτηση, έχω πολύ τρέξιμο με την οργάνωση του Greek Series, και δεν έχω κάνει προεργασία.

Προτείνω να το αναβάλουμε για την επόμενη εβδομάδα, kasspav περαστικά στον άνθρωπο σου, ελπίζω να μην είναι τίποτε σοβαρό.