Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχει τωρα 3 τουρνουα με μεγαλο field(πανω απο 1000) που φτανω διπλα στα καλα λεφτα αλλα χανω παιρνωντας ψιχουλα.

το τελευταιο ηταν rush.1100 παιχτες,εχουμε μεινει 90 περιπου,μεσα στα λεφτα,ο πρωτος επαιρνε 4500 περιπου.εχω 70000 περιπου,blinds 500-1000,ειμαι big blind,απο late position ανοιγει καποιος με 55000 στα 2000.κραταω 76ο και κανω call.

φλοπ: 467 rainbow.κανω check με σκοπο το raise στο cbet που πιθανως θα κανει.βαζει 5500(ποτ),κανω raise στα 15000,καvei call.

turn: 5 πλεον πιστευω πως κραταει καποιο overpair αλλα η κινηση που κανω ειναι μαλλον βιαστικη και κακη, αν και θα μπορουσε ευκολα να πασαρει.κανω all in περιπου 50000 μαρκες.παιρνει ολο τον χρονο και κανει call με 55.

μπορουσε να κανει πασο αλλα μαλλον η κινηση μου δεν τον επεισε.ισως η ιδια κινηση στο river να επειθε πιο πολυ για κεντα.εξαλλου ακομα και την κεντα να φοβοταν ειχε παλι 25% να κερδισει.επισης εγω δεν ηθελα να προσποιηθω κεντα αλλα να βαλω μεσα τα μεγαλα pairs.

εκτος απ την λαθος εκτιμηση για το φυλλο του αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ ειναι ο χειρισμος τοσων big blinds.το allin που κανω ειναι 50bb.μαλλον το πιο σωστο θα ηταν το check στο turn??η ισως καποιο μικρο bet?το allin μου φαινεται λιγο τραγικο.