takisnik Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Κατα τη διαρκεια των διαπραγματευσεων μου με τον poker manager για το πολυ σοβαρο θεμα του αποκλεισμου μου απο τη συνεχεια του τουρνουα και ενω αρχιζει να διαφαινεται πως τελικα θα αποκλειστω..ο κος Καματακης ,ο οποιος επαιζε στο τραπεζι νο2,ερχομενος και αυτος για να δει τι συνεβαινε οπως και παρα πολλοι αλλοι, ακουστηκε απο μενα τον ιδιο αλλα και απο αλλους να λεει προς τον poker manager με υφος το οποιο ηταν ακρως ειρωνικο και απαραδεκτο για τη σοβαροτητα του προβληματος και ενω εγω ημουν πολυ στενοχωρημενος με την αδικη εξελιξη :λοιπον κυριε Τσονουλη ..εχουμε χειροκροτημα..??Α ρε Ταισον..που ησουν.?? Παράθεση
theomas Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 kala den paizesai re Taki,ti na xtypisei o taison?ektos anton exeis akoysei na...klanei!theomas Παράθεση
aka_Lamogio Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Έπρεπε να του απαντήσεις φίλε μου... Υπάρχουν πάντως και χειρότερα. Σκέψου να ήταν ο Tony G δίπλα σου Ρε theomas εντάξει είπαμε δεν ήταν σωστή συμπεριφορά αλλά γιατί να τον κλάσει ο Taison τον άνθρωπο; Παράθεση
theomas Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Ποιόν?theomas Παράθεση
aka_Lamogio Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 theomas έγραψε:kala den paizesai re Taki,ti na xtypisei o taison?ektos anton exeis akoysei na...klanei!theomasΔεν κατάλαβα ποιον εννοείς να κλάνει αυτό λέω. Ο Τάκης χρησιμοποιεί το όνομα του κυρίου Τάισον προφανώς για τον κύριο Τσονούλη.Κι εσύ μετά λες το παραπάνω. Τι νόημα βγαίνει; Παράθεση
Recommended Posts