provataki Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Γεια σας παιδια,Ηθελα να ρωτησω αμα υπαρχει κανα αρθρο στρατηγικης για ΜΤΤ τραπεζια. Παιζω μερικα εδω και καιρο χωρις καποιο κερδος. Ειδικα στα ΜΤΤ που εχουν 9 ατομα στο τραπεζι χανομαι πολυ ασχημα. Μπαινουν πολλα ατομα σε καθε hand πολλα raise-reraise και γινεται πανικος. Ετσι προσπαθω να επικεντρωνομαι σε ΜΤΤ με 6 ατομα ανα τραπεζι η 4 που ειναι καπως καλυτερα. Αμα υπαρχει καποιο αρθρο εδω στο site η καπου αλλου θα το εκτιμουσα αμα μου το δειχνατε. Επισης ηθελα να ρωτησω αμα ειναι καλυτερα να παιζω με λιγοτερα ατομα πχ. 180 90 45 αποτι 1000-4000. Τι ειναι ποιο επικερδες κατα την αποψη σας. Ευχαριστω. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Σε ποια ΜΤΤ εχεις δει τοσα reraise??? Κατι λαθος κανεις μαλλον...Αμα ψαξεις το φορουμ θα βρεις ενα σωρο. Συμβουλή μου ξεκίνα με κανα βιβλιο οπως του harrighton να μαθεις τα βασικά. Παράθεση
provataki Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Ειχα σκεφτει να τα παρω αλλα δεν ξερω γιατι μιλαει μεσα. Γιατι τα βασικα του ποκερ τα γνωριζω και αποτι ξερω το βιβλιο του Harrighton ειναι λιγο παλιο και δεν ξερω ποσο θα με βοηθησει στο online poker και κυριως στα ΜΤΤ. Απλα στα ΜΤΤ που το field ειναι τεραστιο δεν ξερω τι ακριβως να κανω ετσι ωστε να αρχισω να τα κερδιζω. Παράθεση
greggr Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 An theleis na paizeis MTT kai den exeis diavasei pote kapoio vivlio, pare ta 3 tou Harrington. Eidika to prwto anaferei vasikes ennoies opws to M, to Gap concept kai alla pou thewrountai aparaithtes vaseis etsi wste na mporeis na parakolouthiseis kalytera kai kapoia post edw kai genika na arxiseis na katalavaineis peri tinos prokeitai. Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 επαυξάνω στο να διαβάσεις το βιβλίο του Harrington, αλλά θέλω να προσθέσω επίσης ότι όσο λιγότερα άτομα στο τραπέζι τόσο δυσκολότερο είναι το παιχνίδι. για λόγους που θα καταλάβεις, όταν μάθεις κάποια πράγματα. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 ""An theleis na paizeis MTT kai den exeis diavasei pote kapoio vivlio, pare ta 3 tou Harrington""xaxaxa mono emena mou fanike prostixo auto ?pados ta xo kai ego ta 3 tou harrington aksizoun borei na theorounte ligo palia alla me voithisan na do kapia pragmata allios;) Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 tavou έγραψε:""An theleis na paizeis MTT kai den exeis diavasei pote kapoio vivlio, pare ta 3 tou Harrington""xaxaxa mono emena mou fanike prostixo auto ?pados ta xo kai ego ta 3 tou harrington aksizoun borei na theorounte ligo palia alla me voithisan na do kapia pragmata allios;)axaxaxaxaxa Παράθεση
ornateS Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 tavou έγραψε:""An theleis na paizeis MTT kai den exeis diavasei pote kapoio vivlio, pare ta 3 tou Harrington""xaxaxa mono emena mou fanike prostixo auto ?pados ta xo kai ego ta 3 tou harrington aksizoun borei na theorounte ligo palia alla me voithisan na do kapia pragmata allios;)ισχύει τα 3 του harrington λίγο-πολύ τα έχουμε πάρει όλοι..lmao Παράθεση
provataki Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2010 Απλα το θεμα ειναι οτι στα ΜΤΤ μετα απο καποιο σημειο δεν ξερω τι να κανω. Ποτε δλδ να προσπαθησω να κλεψω τα blinds και με τι φυλλα. Ποτε να ειμαι ποιο aggresive ποτε ποιο passive.. Ποτε να παω allin αμα δεν εχω πολλες μαρκες και με τι φυλλο. Πως αμα εχω πολλες μαρκες να τις διαχειριστω σωστα κτλπ. Γιαυτο εψαχνα κανενα αρθρο αλλα δεν βρηκα κατι. Τα βιβλια του harrigton λεω να τα παρω και ελπιζω να με βοηθησουν. Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2010 για να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσες, είναι απαραίτητα επίσης το kill everyone και το Winning poker tournaments one hand at a time. Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 greggr έγραψε:An theleis na paizeis MTT kai den exeis diavasei pote kapoio vivlio, pare ta 3 tou Harrington. Eidika to prwto anaferei vasikes ennoies opws to M, to Gap conceptφιλε σορρυ αλλα διαφωνω,ουτε βιβλιο εχω διαβασει ποτε μου ουτε Μ ξερω τι ειναι ουτε γκαπ,αλλα στα ΜΤΤ τα παω μια χαρα Παράθεση
Danny Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 OFI-SNAKES έγραψε:greggr έγραψε:An theleis na paizeis MTT kai den exeis diavasei pote kapoio vivlio, pare ta 3 tou Harrington. Eidika to prwto anaferei vasikes ennoies opws to M, to Gap conceptφιλε σορρυ αλλα διαφωνω,ουτε βιβλιο εχω διαβασει ποτε μου ουτε Μ ξερω τι ειναι ουτε γκαπ,αλλα στα ΜΤΤ τα παω μια χαρα[/quote:1yx00jua]+1 Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 OFI-SNAKES έγραψε:greggr έγραψε:An theleis na paizeis MTT kai den exeis diavasei pote kapoio vivlio, pare ta 3 tou Harrington. Eidika to prwto anaferei vasikes ennoies opws to M, to Gap conceptφιλε σορρυ αλλα διαφωνω,ουτε βιβλιο εχω διαβασει ποτε μου ουτε Μ ξερω τι ειναι ουτε γκαπ,αλλα στα ΜΤΤ τα παω μια χαρα[/quote:3r4dyix6]esy eisai o girapas apo to party poker ? Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 ofi-snakes, se sena anaferome, paizeis party poker me nick girapa kai idio avatar ? Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 a sta diala έγραψε:ofi-snakes, se sena anaferome, paizeis party poker me nick girapa kai idio avatar ?ναι εγω ειμαι,αν σε εχω βρισει σορρυ θα ημουνα τιλτ (αυτο το ξερω τι σημενει ) Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 OFI-SNAKES έγραψε:a sta diala έγραψε:ofi-snakes, se sena anaferome, paizeis party poker me nick girapa kai idio avatar ?ναι εγω ειμαι,αν σε εχω βρισει σορρυ θα ημουνα τιλτ (αυτο το ξερω τι σημενει )[/quote:udz142uj]kamia sxesi..aplos ithela na sou po oti ean ikseres ti einai to M kai to gap concept (kai ala apla basika pramata) ypotheto tha ta pigenes kalytera sta mttfilika panta Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 a sta diala έγραψε:OFI-SNAKES έγραψε:a sta diala έγραψε:ofi-snakes, se sena anaferome, paizeis party poker me nick girapa kai idio avatar ?ναι εγω ειμαι,αν σε εχω βρισει σορρυ θα ημουνα τιλτ (αυτο το ξερω τι σημενει )[/quote:1q35kgfe]kamia sxesi..aplos ithela na sou po oti ean ikseres ti einai to M kai to gap concept (kai ala apla basika pramata) ypotheto tha ta pigenes kalytera sta mttfilika panta[/quote:1q35kgfe]σιγουρα αδερφε,οτι μαθενεις απο σαφως καλυτερους και εμπειροτερους παιχτες απο σενα σιγουρα θα σε βοηθησει,και σιγουρα αν ειχα διαβασει και 2 βιβλια θα ειχα παρει πραγματα δεν το συζηταμε αυτο...πιστεψε με ομως εχω φιλους που εχουν κανει το δωματιο τους βιβλιοθηκη ποκερ και οταν παιζουμε τα μισα που λενε δεν τα καταλαβενω(ειμαι αντερ γκαν σορτ στακ Μ γκαπ μακ φαπ κλπ κλπ) αλλα με χαρτζηλικονουν σχεδον καθε φορα που παιζουμε...εγω πιστευω πως η το χεις η δεν το χεις και αυτο ειναι το πιο βασικο Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 epeidi den thelo na ektroxiasti telios to thread kai na ftasoume tis 459 selides milontas gia ta basika (eisai kai neos sto forum kai mallon den ixes tin tyxh na apolafsis analoges sizitisis peri biblion) anafero oti kai ego eimai arketa tempelis kai oute exo kanei to spiti mou bibliothiki.apla kapoia pramata einai aparaitito na gnorizeis, akomi kai otan to exeis :ohmy: ps. me tima pou simera exo foresei to kala mou kai eimai kai gamo ta pedia :woohoo: Παράθεση
Recommended Posts