Againstodds Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.comHero (CO) ($250.15)Button ($167.10)SB ($269)BB ($86)UTG ($100)MP ($100)Preflop: Hero is CO with 10, 102 folds, Hero bets $3, Button calls $3, SB raises to $15, 1 fold, Hero calls $12, Button calls $12Flop: ($46) 9, 10, 6(3 players)SB bets $25, Hero calls $25, Button calls $25Turn: ($121) 7(3 players)SB bets $70, Hero ?? SB ειναι καλος παιχτης σχετικα tight, το ΒΤΝ ειναι ψαρι, με πολλα light calls σε 3bet. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 an einai kalos pektis k varaei se ayto to turn me 2 callers simenei oti exei to straight kai sas squeezare me tpt suited connectors....an kaneis to call dld pas gia na diplwsei k elpizeis na min exei kanei to straight k to button k sas ta gyrisei ola opote de moy fainete toso kalo situation na callareis. risky to call soy sto flop alla den se kathgorw k egw mallon ayto tha ekana:p Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αν το range του sb ειναι: 77+, 67s-QJs, ουσιαστικα ειματε μπροστα απο το range του, και πιστευω πολλες φορες παιρνουμε value απο suited connectors που εχουν χτυπησει 2 pair, μιας κ το line μας δειχνει overpair μεχρι το turn. Το fish που εχουμε απο πισω μας ειναι οπως προανεφερα πολυ loose caller ακομα και σε 3 bets, οποτε δεν με απασχολει ιδιαιτερα (υπο την εννοια οτι μπορει να callarei στο φλοπ με bottom pair.Αν ξεκιναγα το hand με 100ΒΒ θα ειχα παιξει διαφορετικα, εχοντας ομως 250 με αλλα 420 να εμπλεκονται θεωρω πως αλλαζει εντελως το hand, απο την αποψη οτι με την ιδια λογικη και οι αντιπαλοι μου θα δυσκολευτουν να παρατησουν το ποτ ειδικα σε τετοιο board.Οταν παρω μερικες απαντησεις ακομα για την αποφαση στο turn θα ποσταρω το υπολοιπο χερι Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 les oti o squeezer einai kalos pektis k o button fish mono k mono apo ayto sto turn o sb den varaei POTE xwris to straight an vazei esena se overpair k exei two pair SIGOURA tha fovithei to fish opote den tha varesei toso dinato bet sto river. apo tin stigmi poy varaei kalos pektis se tetio spot xaneis. Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 δεν θα διαφωνησω με τον crackling αλλα απο την αλλη ο villain παρουσιαζεται ως σχετικα tight και δν ξερω ποσο ευκολα θα κανει squeeze me suited connectors απο την στιγμη που ξερει πως το fish θα κανει call σχεδον παντα...συμφωνω οτι απλα με overpair και δυο callers δν χτυπας ετσι το turn αλλα νομιζω πως μπορουμε να βαλουμε στο range του και το 9,9.. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 pokerovios έγραψε:δεν θα διαφωνησω με τον crackling αλλα απο την αλλη ο villain παρουσιαζεται ως σχετικα tight και δν ξερω ποσο ευκολα θα κανει squeeze me suited connectors απο την στιγμη που ξερει πως το fish θα κανει call σχεδον παντα...συμφωνω οτι απλα με overpair και δυο callers δν χτυπας ετσι το turn αλλα νομιζω πως μπορουμε να βαλουμε στο range του και το 9,9..opote pws protineis na sinexisei to xeri de mas les? Παράθεση
thodoris11 Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Τι μου φαίνεται σωστό:Fold.Tι θα έκανα :laugh: :call και αν δεν γεμίσω στο river fold.Πως θα έπαιζα το χέρι:raise flop check/fold turn. Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 μονο εγω ειμαι που πιστευω δηλαδη οτι ο sb δεν εχει ΠΟΤΕ το str8 σε εκεινο το σημειο; επισης μονο εγω ειμαι που θεωρω πιο πιθανο να εχει ο button το str8 απ'οτι ο sb; ο tight παικτης που παιζει να παιζει 3-4 τραπεζια ταυτοχρονα αν ειναι reg θα παει να κανει squeeze απο το big blind με 7-8 σε παικτη ειδικα στο button που ειναι calling station;;μονο εγω τον βαζω σε ΑΑ,ΚΚ; Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 crackLiNg έγραψε:opote pws protineis na sinexisei to xeri de mas les?ειναι δυσκολο να κανεις call εκει,δν ξερω τη δυναμικη του τραπεζιου εκεινη τη στιγμη και αν εχουμε προιστορια με το sb,δν ξερω τι 3βετ εχει ,θα ηταν σημαντικη πληροφορια,θα εκανα call μονο αν το sb μου χε δειξει οτι λογω toy fish ειχε μικρυνει πολυ το range που κανει 3βετ..crackling θεωρεις λαθος το σκεπτικο μου?edit:επικεντρωθηκα μονο στο τι εχει το sb και δε σκεφτηκα καθολου το button που απ οτι καταλαβα μπορει να εχει το οτιδηποτε,οποτε η αποφαση για call γινεται ακομα πιο δυσκολη.. Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 η συνεχεια του hand:PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.comHero (CO) ($250.15)Button ($167.10)SB ($269)BB ($86)UTG ($100)MP ($100)Preflop: Hero is CO with 10, 102 folds, Hero bets $3, Button calls $3, SB raises to $15, 1 fold, Hero calls $12, Button calls $12Flop: ($46) 9, 10, 6(3 players)SB bets $25, Hero calls $25, Button calls $25Turn: ($121) 7(3 players)SB bets $70, Hero raises to $210.15 (All-In), Button calls $127.10 (All-In), SB calls $140.15River: ($668.40) 8(3 players, 2 all-in)Total pot: $668.40 | Rake: $3Το hand το επαιξα εντελως λαθος, απλα ηθελα να ακουσω διαφορες αποψεις και υστερα απο πολυ σκεψη κατεληξα να μετανιωσω που δεν εκανα 4 bet pre, απο την στιγμη που παιζουμε τοσο deep Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Εχω κανει καποια βλακεια με το ΗΗ, εντελει το SB εχει 9h8h και το ΒΤΝ ΑdTd. Main pot παει στον ΒΤΝ και κανουμε split to side pot με το SB. Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 αν και δν βλεπω για καποιο λογο τι hands εχετε και την καταληξη της παρτιδας,για μενα ειναι μεγαλυτερο λαθος που δν κανεις raise στο φλοπ παρα το οτι κανειs call στο 3βετ,το call sto 3bet δε μου φαινεται τοσο κακο.. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 pocket10s έγραψε:μονο εγω ειμαι που πιστευω δηλαδη οτι ο sb δεν εχει ΠΟΤΕ το str8 σε εκεινο το σημειο; επισης μονο εγω ειμαι που θεωρω πιο πιθανο να εχει ο button το str8 απ'οτι ο sb; ο tight παικτης που παιζει να παιζει 3-4 τραπεζια ταυτοχρονα αν ειναι reg θα παει να κανει squeeze απο το big blind με 7-8 σε παικτη ειδικα στο button που ειναι calling station;;μονο εγω τον βαζω σε ΑΑ,ΚΚ;re paidia den yparxei kati pio aplo na skeytite , kalos pektis tha varesei se 2 atoma 2nd barrel se board 10 6 7 9 me aa kk ? i apadhsh einai olofanerh ----> APOKLIETE <---- exei straight sigoura telos. Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 pokerovios έγραψεγια μενα ειναι μεγαλυτερο λαθος που δν κανεις raise στο φλοπΑκριβώς αυτό.Εγώ τουλάχιστον θα κάνω 100% raise εκεί,αν κ θα ήθελα πολύ να διαβάσω κάποιες σκέψεις υπέρ του flat στο flop(να μη διώξουμε το fish??? κτλ)Το call στο 3-bet pre με τέτοια stacks νομίζω είναι standard.crackLiNg έγραψεre paidia den yparxei kati pio aplo na skeytite , kalos pektis tha varesei se 2 atoma 2nd barrel se board 10 6 7 9 me aa kk ? i apadhsh einai olofanerh ----> APOKLIETE <----exei straight sigoura telos.+1 Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Και εγώ συμφωνό με τον crackLiNg σε ότι έχει πει μέχρι τώρα.Το call στο 3-bet pre με τέτοια stacks νομίζω είναι standard και για μένα. Επίσης είμαι υπέρ του 3bet σε τετοίο board και ας φύγει το fish (αν και με κάτι αξιόλογο για το δικό του μαυλό δεν νομίζω να πάει πάσο). Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2010 Το "μετανιώνω που δεν έκανα 4bet pre" είναι πολύ result oriented.Εκτός αν έχεις τρελό read το 4bet pre με ΤΤ 250bb με position μετά από squeeze του SB δεν μου αρέσει ιδαίτερα.Ο SB σχεδόν ΠΑΝΤΑ έχει Straight μετά το 2nd barrel(ή το λιγότερο Diamond draw) και ΠΟΤΕ ΑΑ/ΚΚ. Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 oti lete edo de vgazei noima , an itan kalos pektis tag, de tha raisare apo sb oop sc vs reg ke fish pou kalei light 3bet ,opote an ton eixes kata nou os kalo tag reg ,tha prepi na ton vazeis arketa strong range ke gia toso deep pouste safos prepi na kaneis call , giati se 4bet an sta girisei de tha kses ti na kaneis , pados eki emena tha mouareze raise sto flop mallon mias ke eiste toso poli deep ke oi 3.fisika sto turn prepi na foldareis giati mesa sta range tou fish tha paizoune sigoura poles kedes , xoria pou afto to kserei ke o kalos(?) pektis , opote logika de tha varaei xoris str8 Παράθεση
Recommended Posts