Tubular Bell Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 Κύριοι καλημέρα Παίζοντας στην Full Tilt σε Steps SNG, έχω καταφέρει να φτάσω μέχρι το 3 ( ξεκινώντας από το Step 0 ). Και τώρα μου έχει γεννηθεί το εξής δίλλημα, και θα ήθελα να μου πείτε τι θα κάνατε εσείς, λαμβάνοντας υπόψιν σας όμως πως δεν είμαι και τόσο καλός παίχτης ( όπως ανέφερα σε άλλο Post μου έχω ένα άθλιο ROI 2%, και αυτό μάλλον με τύχη ) :Συνεχίζω στα steps ελπίζοντας σε μεγαλύτερη πρόοδο ή παίζω σε ένα 26άρι tourney, που βέβαια θα τα σκατώσω, τόσο λόγω άγχους και απειρίας όσο και λόγω πιθανοτήτων ;Γενικότερα, το πρόβλημά μου είναι στα middle stages που μαζεύομαι πάααρα πολύ και βέβαια με καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι και ροκανίζουν το πολυαγαπημένο μου stack ... εκεί αναγκαστικά ανοίγομαι, παίζω και πιο αδύναμα φύλα, και βέβαια αποκλείομαι.Τέλος πάντων,πίσω στο θέμα μας, τι προτείνετε; Κάθε απάντηση-συμβουλή είναι πολύτιμη για μένα Δημήτρης Παράθεση
tavou Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 pisteuo ta steps tis full tilt einai o pio eukolos tropos gia na paikseis kapio sng i tournoua me 26$ buy in!diladi ego tha sou lega na paikseis kapio 26$ari kai gia na min exeis provlima me to field iparxei 26$ 45man sng den pisteuo oti tha se anxosei poli auto to trapezi kai einai kali eukairia na kaneis kapio cash ama beis itm para na beis se ena megalo tournoua!tora ama les oti sta 26$ tha xeis anxos pou logiko einai ama sinexiseis sta steps kai pareis kapio megalitero den tha exeis megalitero anxos?paikse auto pou sou pa i an sou kanei kapio allo klik ok .epanelave ksana mexri step3 paikse ksana kai kapia stigmi otan tha xeis 2-3 tickets 1 xrisimopoieise to gia pio pano etsi gia na kaneis kai to shot sou Παράθεση
Tubular Bell Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 σε καμμία περίπτωση ΜΤΤ ; Παράθεση
liondani Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 steps synexeia kai to step 3 gia 45ari mtt, paralila omos na paizeis 45aria me mikrotero buy-in gia na gineiw expert sta 45aria Παράθεση
Tubular Bell Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2010 Προέκυψε και άλλο ένα ... Παράθεση
ksakis1 Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2010 Να ρωτήσω κάτι... Τα $26, είναι Ticket ή Tournament Dollars??? Μπορείς δηλαδή, να παίξεις αποκλειστικά και μόνο, ένα οποιοδήποτε tour των $26, ή αν θέλεις παίζεις τέσσερα tour των $5.50??? Παράθεση
liondani Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2010 ksakis1 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι... Τα $26, είναι Ticket ή Tournament Dollars??? Μπορείς δηλαδή, να παίξεις αποκλειστικά και μόνο, ένα οποιοδήποτε tour των $26, ή αν θέλεις παίζεις τέσσερα tour των $5.50???paizeis mono ton 26 Παράθεση
ksakis1 Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2010 OK. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση
Recommended Posts