Tony_Montana Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2007 Έχει μια ερώτηση στη μέση του Kουίζ:Σύμφωνα με τη βασική θεωρία της στρατηγικήςτου πόκερ πρέπει να παίζετε:(Η σωστή απάντηση είναι: )->Σαν να γνωρίζετε τι έχει ο αντίπαλός σας.Εγώ την απάντησα λάθος. Στη συνέχεια την έκανα σε δυο γνωστούς μου και οι δύο την έκαναν λάθος. Εμένα προσωπικά αυτό το πράγμα ,δηλαδή η λάθος εκτίμηση του φύλλου του αντιπάλου με έχει κάψει πολλές φορές και εμένα και άλλους γνωστούς μου. Δεν ξέρω όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι το σωστό είναι να παίζουμε πιο μηχανικά και λιγότερο διαισθητικά ειδικά στο Internet. Θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας και αν συμφωνείτε όλοι ότι αυτή η απάντηση είναι η σωστή. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2007 Αν οντως γνωριζαμε τι εχει ο αντιπαλος σε καθε γυρο τοτε παντα θα παιρναμε τις σωστες αποφασεις :ΡΗ εννοια σαν να γνωριζετε τι εχει ο αντιπαλος σας δεν ειναι αναγκαστικα διαισθηιτικη απαντηση. Απλα διαβαζοντας τι εχει πεσει κατω σε συναρτηση με το τι γνωριζεις/πιστευεις για τον αντιπαλο σου (Συντηρητικος? Επιθετικος? Καμικαζι?) αποκτας μια αποψη για το σε πιο σημειο βρισκεται απεναντι στο δικο σου χερι και τον τροπο που παιζεις και παιρνεις μια αποφαση. Δεν εκατσε η αποφαση? Προσπαθεις να βρεις γιατι πηρες λαθος αποφαση κα να μην το επαναλαβεις ωστε να βελτιωθεις. Επισης τραπουλα ειναι και ειναι λιγο πορνη ορισμενες φορες.. Υπομονη και θεληση.Εσυ ποια απαντηση πιστευες οτι ειναι πιο σωστη στο κουιζ για να αρχισει να γινεται κουβεντα εδω με τις αποψεις του καθενος οσο υποκειμενικες και αν ειναι. Παράθεση
Tony_Montana Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2007 Ειλικρινά δεν ξέρω.Όπως το εξηγείς φαίνεται να είναι αυτή, η πιο σωστή απάντηση .Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η ερώτηση. Είναι πολύ αόριστη. Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει βασική θεωρία/πανάκεια/μαγική συνταγή. Παράθεση
christos990 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Tony_Montana έγραψε:->Σαν να γνωρίζετε τι έχει ο αντίπαλός σας.Εγώ την απάντησα λάθος.H apantisi auti einai apo biblio...To Theory of poker tou Daivid Sklansky...Entaksei einai mia ekdoxh alla oxh aparaithta h swsth... Παράθεση
Recommended Posts