Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

θελω να κανω μια αρχη στα μεγαλα τουρνουα (150 ατομων και πανω).εχω μια μικρη εμπειρια αλλα κυριως ασχοληθηκα με τα husng.εχω μαζεψει 3300$ απο τα hu αλλα πλεον αν και μπορω να συνεχισω να βγαζω κερδος απο αυτα αρχισαν να μου φαινονται αρκετα βαρετα και επιπλεον δεν αντεχω την πολυωρη ενταση που επιβαλλεται να εχεις παιζοντας σε αυτα.οποτε σκεφτομαι να παιξω στα mtt.απλα θα ηθελα καποιες συμβουλες σε οτι εχει να κανει σχεση με καποια βοηθηματα που θα επρεπε να χρησιμοποιω η επισης και καποιο εκπαιδευτικο site που θα βελτιωσει το παιχνιδι μου.η αληθεια ειναι πως παιζοντας σποραδικα καποια τουρνουα ενιωθα πως ειμαι πισω σε επιπεδο σε σχεση με τους εστω λιγο winning players που καθονταν στο τραπεζι μου.σε πολλα σημεια δεν ηξερα τι να κανω κυριως οταν ημουν με πολλα blinds(αρχικα σταδια η αν ειχα πολλες μαρκες).επισης θα ηθελα να μου προτεινεται site για να παιζω.απ την μια stars και tilt εχουν πληθωρα μεγαλων τουρνουα αλλα μαλλον αρκετα δυσκολοτερο field.στο hu τα βασικα που καθοριζαν το παιχνιδι μου ηταν η θεση,οι μαρκες μου αλλα κυριως ο αντιπαλος.το μυστικο ηταν να να διαλεγεις αντιπαλο και να αποκωδικοποιεις το παιχνιδι του.στα μεγαλα τουρνουα νομιζω πως ειναι λιγο πιο περιπλοκα τα πραγματα.επιβαλλεται να εχω καποιο προγραμμα σαν το tournament shark?τι ακριβως δειχνει το συγκεκριμενο?με το κεφαλαιο που εχω σε τι τουρνουα μπαινω?