Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

neos sto poker tha ithela tin gnomi sas apo dyo partides pou me problimatisan gia ton tropo pou tis epexa kai ton tropo pou tis skeftika gia na mporeso na veltioso ta lathi mou se tixon alles paromies katastaseis.kai an eprpe na me epireasi to ena xeri me to allo .den xero na peraso ta hand mes opote tha prospathiso na ta perigrapso, kai ta 2 einai apo poker star to proto xeri einai apo 6 hand 162 b in .exoume minei 13 pextes kai eimai 5 se stack me 280000 se sb me Ad9d blind 2000 4000 utg+1 me 390000 raise 8000 call apo emena flop 9 2 4 rainbow ,mpixmpix check trontrontron raise 9999 edo skeytome pos einai pithano ena c bet kai kano reraise se 19999 kai perno kai allo reraise se 38999 kai mou dixnei arketi dinami sto xeri opote ton vazo se 77,88 to set apo 9 to brisko diskolo TT EOS QQ den ton vazo se monster kk h aa apo to arxiko raise prin to flop. skeftome na foldaro alla apofassizo na do tern kai meta na apofasiso ,tern A malon fantastiko skeytome kai apofasizo na ton ton pao all in h gia na paro to pot edo pou einai kai megalo h na kanei lathos call me kapio poket tipou jj qq h akoma kai me AK .all in lipon 225000 peripou call apo ton antipalo kai dixnei 44 mia q sto river tou dinei to pot kai teliono 13os. to lathos mou einai sto flop ? pou den to petao kai kano reraise ? sto tern pou ton pao all in ? h exarxis pou pezo to hand me A9.

Δημοσίευση

kai to deytero xeri erxete peripou 10 meres meta se 55 tis pokerstar me 300000 garanti opou pali exoume minei 13 eimai 1 se markes me 2200000 kai apo mesea thesi thelo na klepso blind me As10s blind 40k 80k kai kano raise 170000 reraise apo to sb se 360000 edo omos exoume pristoria giati tou exo spasei kk me qq poli noris omos otan akoma eixame 30000 stack ego kai 45000 ekeinos kai apo tote mou kanei reraise se kathe raise mou exei 1600000 kai apofasizo na do flop ,10d Ks 4s poli kalo flop me deytero pair kai nut flush draw kai xero pos mporei na mou exei kanei reraise me eny 2 kai to 10 na einai arketo gia win, alla mou kanei 650000 bet ekei ti kanoume ? stin arxi thelisa na ton pao all in alla skeytika pos an,an exei k h kapio aa den tha to petaxi kai mou erxete sto mialo to prigoumeno hand kai leo ase min pathoume ta idia.tern 7h kai mou kanei check me mperdevei kai niotho san na paratai to pot alla kano kai ego check river 3h perni xrono kai mou kanei allin den exo veltiosei to xeri mou alla exo akoma to pair apo 10 kano call kai dixnei 3 4 me dyo pair .emian me 500000 peripou short kai 2 xeria meta exasa. to proigoume xeri me epirease toso poli poy edo to epxa pathitika kai exasa? h kai edo einai olo to hand lathos kai prepei na kano fold sto flop?ta dyo ayta xeri mou sterisan ena poli kalo cash kai idika to deytero po eimouna kai protos stous teleyteous 13.kai pragmatika an den eixa pexei to prigoumeno xeri sto flop tha ekana all in kai mallon tha petage to 3 4 pou telika exasa apo ayto.

Δημοσίευση

Τα greek lish ειναι πολυ δυσκολα να τα διαβασεις, ποσο μαλλον κατεβατα οπως τα εβαλες...

Αν θες καποιος να σου απαντησει τουλαχιστον κανε copy paste τα χερια απο την pokerstars όπως εμφανιζονται.

Προσπαθησα να τα διαβασω και καταφερα 3 γραμμες...sry φιλος!

Δημοσίευση

sto 1o hand eite kane fold pre an dn thes na mplekeis,i reraise gia na pareis to pot ekei.call ektos thesis me omoxrwmo ax mono se mpelades tha se valoun.

afou mpikes p mpikes,petakse to to rhmadi sto flop.

tora gia to 2o gia mena einai all in sto flop.monster draw kai 2nd pair.me kleista matia.

ps.mia aporia xwris na me pareksigiseis.pos sto kalo ftaneis ws ekei se tetoio buy in kai apo toso megalo field?dn pernas apo coinflips?apo xamena 70-30?apo lathos apofaseis??wtf.i run so bad :-(