theomas Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Εγώ όχι!αλήθεια σου λέω!Παρακαλούσα ο "άλλος" να έχει Κέντα για να πάει all-in...Mε τέτοια outs...δεν έχανα με τίποτα!Απλά, ήταν θέμα χρόνου να βγεί το "κρίσιμο" χαρτί...Ωστόσο και εγώ κάτι "αισθάνθηκα" όταν ήρθε ο βαλές...Απλά, δεν ήταν ανατριχίλα...............theomas Παράθεση
Themis Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Ρε συ Στελιο δεν ηταν κ τοσο απλα τα πραγματα. Kαταρχην για να μπορει να παρακολουθησει κ το υπολοιπ forum, ειχες QQ εναντιον ΑΚ σε flop Q-J-10.Ηθελες 1 Q, 3 J, 3 10ρια, συνολο 7 outs.Αν στο τurn δεν ερχοταν J/Q/10 ειχες αλλα 3 outs. Ειχες δηλαδη 10 οuts μετα το turn...Aν δεν κανω λαθος καπου , με τα παραπανω εχεις 7/45+10/44=38% πιθανοτητες...EDIT: Τωρα μολις το εκανα στο poker calculator του Pokerland. Ησουν 38% εναντιον 62% underdog . Nice catch! Παράθεση
theomas Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Σ' ευχαριστώ Θέμη μου...Θετική ενέργεια πάνω απ όλα...!Θα σου πω μόνο τούτο:Πολλές φορές, πιάνουμε 2 QQ...Και στο flop, δεν βγαίνει...τίποτα...οκ?Στην προκειμένη, βγήκε ΠΡΩΤΗ-ΠΡΩΤΗ!Είμουν βέβαιος, ότι θα συνεχιστεί το...καλό...Άλλωστε, το raise all-in, ΔΕΝ το έκανα εγώ...Με set στο flop...ΚΑΝΕΝΑΣ δεν foldάρει...Και βέβαια, αμέσως κατάλαβα ότι ο "αντίπαλος" έχει κέντα, έτοιμη και σίγουρη. Αλλά ΔΕΝ πάει και για τίποτα παραπάνω...Το 62-38 είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλά και μεγάλο ψέμα, αν αναλογιστούμε ότι εγώ έφτανα μέχρι ΚΑΡΕ ενώ ο άλλος μέχρι εκεί που, ήδη, ήταν!Το ευτύχημα λοιπόν, ήταν ΟΧΙ ότι μου βγήκε ο βαλές στο turn...Αλλά ότι έπιασε αμέσως κέντα και τα έβαλε όλα μέσα!Σε κάθε άλλη περίπτωση, στο δικό μου επερχόμενο ποντάρισμα, θα πήγαινε πάσο...εύκολα!Έτσι, θα έπαιρνα 150 μάρκες αντί για 3.000 που πήρα!!!!!!Στην τελική νομίζω, ότι και αν ακόμα έχανα...θα άξιζε την προσπάθεια, καθότι υπήρχε για μένα, η δυνατότητα του rebuy...(μόλις παίζαμε το 2ο χέρι...).Όλα λοιπόν, ήσαν θετικά και το ξεκίνημά μου ήταν overwhelming...που λένε...Η συνέχεια, ήταν λίγο αποκαρδιωτική...Δεν πειράζει όμως...Έχουμε και συνέχεια...(ΣΣ-Εάν στο flop ΔΕΝ έβγαινε η ντάμα...θα foldαρα αμέσως!)theomas Παράθεση
Recommended Posts