Kala_Azar Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2010 τις τελευταιες 2 μερες ξεκινησα να παιζω ξανα μετα απο καιρο...περιμενωντας να τελειωσει η εξεταστικη.το θεμα μου ειναι οτι εχω κοψει το τσιγαρο καιρο πια και θελοντας να ασχοληθω καποιες ωρες τη μερα με το ποκερ δεν ξερω τι να κανω....για να συγκεντρωθω....εχει κοψει καποιος το τσιγαρο?? τι κανει για να συγκεντρωνεται και να μην παχαινει???ΚΑΘΩΣ παιζεικομπολοι ακυρο.chips . ακυρο (τα δωκιμασα αλλα μετα απο 2 weeks η κοπελα μου κοντεψε να σπασει το pc . ο θορυβος ειναι εκνευριστικος.τραπουλα ακυρο. μαυριζει Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2010 άνοιξε τόσα τραπέζια ώστε να μην έχεις χρόνο για οτιδήποτε άλλο.επίσης κάποιες δικές μου ενασχολήσεις είναι να παίζω με μάρκες ή να ανακατεύω μια τράπουλα. Παράθεση
mak Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2010 +1 για τις μαρκες αλλα να μην κανουν πολυ θορυβο Παράθεση
Recommended Posts