Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η 2η συναντηση ειχε πολυ μεγαλυτερη συμμετοχη από την 1η. Περιπου 15 ατομα δωσαμε το παρών, και αμέσως φανηκε η δυσκολία για να καταφερουμε να αναλυσουμε παρτιδες σενα μονο λαπτοπ...

Μετα από προταση μελους μας, μας παραχωρειτε ολοκληρος οροφος στην καφετερια deluka στο Πασαλιμάνι(στην γνωστη "πασαρελα"), με μεγαλη οθονη και προσφορες στις παραγγελιες μας.

Λεπτομερειες στο πως να φτασετε εκει θα ποσταρει ο ιδος αργοτερα.

Ειμαι σιγουρος, οτι με 42" οθονη οι αναλυσεις θα γινονται πολυ πιο ανετα και ουσιαστικοτερες.

Οποτε Τεταρτη 8/9 και ωρα 18:00 ραντεβου εκει...

Δημοσίευση

kalJohn_Artega έγραψε:

Για το μέλλον …. το Hilton έχει ωραίο συνεδριακό χώρο και το galaxy πάνω είναι ότι πρέπει για ποτό, αν δεν χωράτε εκεί έχει πολύ χώρο το κτήμα Νασιουτζικ!! :laugh:

εχω πολυ καλες ακρες και στα δυο.να το κανονισω? :P

kasspav θα προσπαθησω να ερθω κι εγω this time(το 1800 ειναι πολυ tough) και θα φερω τυπωμενα και καποια interesting hands imo,που θα μπορουμε να αναλυσουμε καποια αλλη φορα.

Δημοσίευση

ice9 έγραψε:

Καμιά βοήθεια για να φτάσουμε εκεί με συγκοινωνία? Μένω Ν.Κόσμο οπότε λεωφορεία που περνούν από Φιξ θα με βόλευαν.

Συγνώμη αλλά δεν κατεβαίνω συχνά Πειραιά

Δεν ξερω και γω να σου πω...διοτι δεν εχω αποψη το που περναει το 040 πχ...

παρε μετρο αν δεν βρεις ακρη

Δημοσίευση

ωραια και σημερα γνωρισαμε πολλα νεα παιδια και πολλους καλους παικτες με αρκετα κερδη ;)

προβληματιστηκαμε με τον ak οπου πιστευω οτι δεν υπαρχει σωστος τροπος παιξιματος τους,λογο διαφορετικων καταστασεων και φυσικα διαφορετικου στυλ παιχνιδιου.

περιμενουμε το επομενο meeting λιγο πριν το gsop