ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2010 Έχει κανείς καμιά καλή ιδέα για να ορίσουμε μια μετρική στο σύνολο των starting hands του hold'em; Εντάξει, μη μου πείτε τη διακριτή -χαίρω πολύ-, να έχει κάποια αξία αυτή η μετρική. Παράθεση
gademis Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2010 Thlefwno Argiro-Karanasio :laugh: Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2010 εγώ ντρέπομαι να τους πάρω. αν μπορείς, εσύ Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Ti akribws skeftesai na kaneis? Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 όπου με βγάλει τίποτα βασικά, απλά το σκεφτόμουν για να ακονίσω το μυαλό μου.το ιδανικό θα ήταν να μπορέσω να ορίσω μια διάταξη σε αυτόν το χώρο που να ισχύει η μεταβατική ιδιότητα. Παράθεση
solipsistis Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Πιες κανα τσιγαρο καλυτερα.. Παράθεση
ice9 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 ΣΕΜΦΕ παίζει να κατέβεις μηχ-μηχ αύριο να δώσεις μερικές διαφορικές και εφαρμοσμένη μιγαδική ανάλυση για μένα αύριο? Καλός τρόπος να ακονίσεις το μυαλό σου δεν νομίζεις? Τέσπα, ευχήσου μου καλή τύχη γιατί δεν έχω ιδέα... Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 πολύ εφαρμοσμένα για τα γούστα μου. όπως βλέπεις έχουμε πιάσει τα θεωρητικά μαθηματικά Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 'Ενα καλό φόρουμ για μαθηματικές απορίες/ασκήσεις/συζητήσεις --> http://www.mathcom.gr/Σορρυ αν παραβιάζω κανα κανόνα με αυτή τη μικρή διαφήμιση Παράθεση
marcelos7 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Σεμφε αν γραψεις αυριο για τον ice9 διαφορικες και τις εχεις φρεσκες ελα να γραψεις και για μενα τη τεταρτη Παράθεση
gademis Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Ela kai se mena hlektrologous oute analisi I den exw perasei.Eixa argiro=hardcoreeeee.. Παράθεση
ice9 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 marcelos7 έγραψε:Σεμφε αν γραψεις αυριο για τον ice9 διαφορικες και τις εχεις φρεσκες ελα να γραψεις και για μενα τη τεταρτη Όπα πως την είδες ρε φίλε? Τετάρτη έχω ακολουθίες-σειρές και παρασκευή συνήθεις διαφορικές... Μετά δικός σου, αριθμητική ανάλυση τα καταφέρνω μόνος μου Παράθεση
marcelos7 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Εισαι μεγαλυτερο ετος οποτε σου παραχωρω τη θεση μου :silly: Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Κάποιος να μου εξηγήσει Ανάλυση ΙΙ(Καρανάσιος,ΗΜΜΥ)?Δίνω αύριο και δεν την παλεύω μια/ Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 ελα ρε,στανταρ θεματα βαζει.γκαρουτσος και αγιος ο θεος. Παράθεση
gademis Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 alienhack έγραψε:Κάποιος να μου εξηγήσει Ανάλυση ΙΙ(Καρανάσιος,ΗΜΜΥ)?Δίνω αύριο και δεν την παλεύω μια/Alien prwtoetis eisai man? Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Πάω για 3ο έτος τώρα Παράθεση
ice9 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2010 topic αυστηρά για μαθηματικούς... χαχα, σχεδόν μόνο μηχανικοί απάντησαν... Παράθεση
Recommended Posts