SHARKastic Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2007 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Η Κρίστυ Γκέηζες νικήτρια του WPT Ladies Night VLadies players...Τεραστιο κεφαλαιο. Ελάχιστες γυναίκες στο χώρο αλλά με πολύ αξιόλογη παρουσια.Αν έχω συμπαιράνει κάτι για τις γυναίκες αντιπάλους είναι ότι τους περισσεύει η υπομονή!!! Αυτός είναι ένας κοινός παρονομαστής για όλες μα όλες τις κυρίες... Παίζουν με τεράστια υπομονή.Σπάνια θα δεις να κάνουν ένα fancy play, ακόμα πιο σπάνια θα μπορέσεις να τις παγιδέψεις παίζοντας χαλαρά ένα πολύ δυνατό φύλλο (slowplay).Φυσικά στην πορεία κάποιου τουρνουά, εκμεταλλεύονται αυτό το πολύ tight image και κάποια στιγμή θα επιχειρήσουν να κλέψουν, πάντοτε όμως με σωστή συχνότητα.Ολα καλά ως εδω. Με μια διαφορά. Το σφιχτό παιχνίδι τους δεν τους δίνει την δυνατότητα να κυριαρχήσουν στο τραπέζι. Συνήθως φτάνουν πολύ μακρυά στα τουρνουά, αλλά με λίγες μάρκες.Προφανώς και κάθε περίπτωση μπορεί να είναι ξεχωριστή. Σε γενικές γραμμές όμως οι γυναίκες είναι εκνευριστικά προβλέψιμες!! χαχαχα (τα νεύρα επειδή παρότι είναι προβλέψιμες είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις και παρά πολύ σπάνιο να "πιάσεις" κάποια μπλόφα τους...) Παράθεση
Themis Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2007 Μια που εθιξες το θεμα, να πω οτι μου εκανε πολυ ευχαριστη εντυπωση το γεγονος οτι σε προκριματικα για το επερχομενο GPT αλλα και σε διαφορα ελληνικα online poker tournaments υπηρξαν γυναικειες παρουσιες που διακριθηκαν....Επισης, εχω πολυ μεγαλο σεβασμο για την παρουσια της Annie Duke στον κοσμο του ποκερ. Εχει γραψει μερικα πολυ ωραια αρθρα για το Omaha Hi Low στο οποιο εχει και ενα wsop bracelet αν δεν με απατα η μνημη μου... Παράθεση
genok Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2007 SHARKastic έγραψε:Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Η Κρίστυ Γκέηζες νικήτρια του WPT Ladies Night V[/urlFILE SHARK μηπως ξερεις που μενει και αν παντρευεται?ποτε δεν ειχα σε εκτιμησι το παντρεμα αλλα στην προκειμενη περιπτωση θα ριξω νερο στο κρασι μου θα υποχωρησω (δηλαδη θα κρεμαστω)εκτος που θα μπορει μα παιζει με τον κωδικο μου και στα wpt men night only.lollllllllllll Παράθεση
Recommended Posts