saddd1 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει γίνει καμία αλλαγή στο status της ελληνικής νομοθεσίας για την διεξαγωγή τουρνουά και cash games για το holdem και το Omaha?Και το ρωτάω αυτό επειδή στην πόλη μου (μία αρκετά μικρή επαρχιακή) τους τελευταίους δύο μήνες έχουν ανοίξει τρία – τέσσερα μαγαζιά με την ιδιότητα της ¨Αίθουσα ψυχαγωγίας¨ και διοργανώνουν τουρνουά και cash games σε holdem και Omaha. Τα εν λόγο μαγαζιά έχουν τεράστιες πινακίδες με περιεχόμενα όπως:-Τουρνουά poker, holdem και omaha-Τουρνουά poker, σκάκι και μπιλιάρδο-Poker holdem και omahaΔιαφημίζουν τις υπηρεσίες τους, και συμπεριφέρονται σαν οποιαδήποτε επιχείρηση.Καθημερινά διοργανώνονται τουρνουά και cash games με αρκετά χρήματα.Σε ερώτηση μου για την νομιμότητα αυτών, η απάντηση κάποιων ήταν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Ισχύει κάτι τέτοιο?Αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με το θέμα θα ήθελα να μου πει.Ευχαριστώ. Παράθεση
issaloz Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Εγω να σου πω την αληθεια δεν ξερω... Αλλα θα σε συμβουλευα να μην τα επισκεφτεις :P :P !!! Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Στα χανιά μένεις;Εκεί είδα το καλοκαίρι μαγαζιά με κάτι ταμπελάρες να. Σε κάθε περίπτωση είναι παράνομες όλες οι λέσχες προς το παρόν. Παράθεση
saddd1 Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Ναι στα Χανιά μένω. Παράθεση
kentasflush9 Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου, 2010 H Kriti einai poli mprosta se afta ta 8emata!!!mallon 8a metakomisoume ekei oloi!!! Παράθεση
Recommended Posts