Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

User: galletti777

Button: seat 7

Players in round: 3

Seat 2: mastika10 ($189.45)

Seat 3: DrDur ($36.45)

Seat 7: galletti777 ($197.50)

mastika10 posts big blind ($1)

---

Dealing pocket cards

Dealing to galletti777: [8h, 8s]

DrDur calls $1

galletti777 raises $4 to $4

mastika10 calls $3

DrDur calls $3

--- Dealing flop [6s, 5c, 8d]

mastika10 checks

DrDur checks

galletti777 bets $8

mastika10 raises $16 to $16

DrDur folds

galletti777 raises $37 to $45

mastika10 raises $169.45 to $185.45 [all in]

galletti777 ????

πολυ δυσκολη παρτιδα λογω του γεγονοτως οτι εχουμε σχεδον 200bb ο καθενας!!

ο αντιπαλος ειναι fish και κανει πολυ loose calls preflop, παιζει 47/6/0 εχει agg 3.04.δεν ειναι aggro donk βεβαια και δεν εχει κανει τετοια κινηση ξανα σε 250 χερια που εχω δειγμα.

ουσιαστικα χανουμε απο δυο χερια,ομως...μηπως πρεπει να κανουμε hero fold εδω????

επισης θα θελα να ξερω αν υπαρχει εναλλακτικο play λογω deep καταστασης,δλδ αν θα ηταν πιο σωστο να το παιξω λιγο πιο passive μετα το reraise του...

Δημοσίευση

Κατά την γνώμη μου εδώ δεν έχει fold.

Σαν donk και εγώ τον βάζω ανάμεσα σε 55 και 66 και με μεγάλες πιθανότητες στο Α7 με το οποίο προσπαθεί να λήξη το παιχνίδι τώρα άλλα έχοντας τα ανάλογα outs..... με 74/79 μάλλον θα σε ήθελε μέσα και σε καμιά περίπτωση σε fold

Δημοσίευση

Μονο με nuts δηλαδη πιστευεις κανει shove ενας τετοιος παικτης? Αν τον βαλεις σε ενα range 55,66,77,99,ΤΤ,47,79 αντε και Α7 που ισως προσπαθει να τελειωσει την παρτιδα εδω εχωντας outs για τα nuts παλι μπροστα εισαι.Δεν νομιζω να ειχες αλλη επιλογη απτο raise - reraise σε τοσο επικινδυνο flop,πολλες καρτες θα εκοβαν τη φορα και στους δυο.Εγω θα εκανα call αν ημουν στη θεση σου,αν και εσυ ειχες ακριβη εικονα του παικτη και ξερεις καλυτερα.

Δημοσίευση

aizack13 έγραψε:

fold

:ohmy:

Γιατί παικταρά μου fold?

Αυτό ακριβό το action θέλoυμε σε αυτό το spot με το fish μέσα,δηλαδή με 55,66,56,86 κτλ πως νομίζεις ότι θα παίξει?

Ούτε με 300bb δν πήγαινα πάσο

Ακόμα κ αν έχω πέσει στο 79,το 36% μου φτάνει κ μου περισσεύει κιόλας :)

Δημοσίευση

λοιπον,thanks καταρχας για τις απαντησεις!!τωρα,

- εννοειται πως ξερω οτι δν υπαρχει fold εδω,απλα ποσταρα το χερι για να δω αν καποιον θα τον επηρρεαζε το γεγονος οτι ειμαστε deep,απ`οτι καταλαβα το χερι ειναι as played

-εννοειται λοιπον πως εκανα call

-εννοειται πως οταν το εκανα μεσα μου ηξερα βεβαια πως χανω...

-εννοειται πως ο αντιπαλος ειχε 9,7

-εννοειται πως μετα αναψα τσιγαρο(μετα το μαμισι παει :laugh: :laugh: )

-εννοειται πως ειναι απο τις περιπτωσεις που ψαχνεις την ευκαιρια να παγιδεψεις το fish που δν ξερει τι ειναι πασο και οταν νομιζεις οτι το πετυχες τελικα τον πινεις κρυο :P

-εννοειται βεβαια πως αυτα συμβαινουν συνηθως 10 λεπτα πριν τελειωσεις ενα τυπικο καθημερινο δυωρο session οπου μετα βιας κερδιζεις ενα buy -in :dry:

νομος του Μerphy - poker edition- :lol::lol: