FUNFIX Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Ειχα πολλα να γραψω αλλα ενα refresh μου τα χαλασε.Πολλα πραγματα εχω κανει εως τωρα στο ποκερ αλλα απο οτι φενετε μια ακομα χρονια θα μεινω χειμωνα χωρις δουλεια θα πρεπει να δω ξανα το ποκερ βιοποριστικα!!!οποτε ξανα μαθηματικα ξανα odds ξανα το ενα ξανα το αλλο!!!!Θα διαλεξω το full tilt αυτη την χρονια και συγκεκριμενα το rush poker stakes 0.1/0.25!!!ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ 1000-3000/ΜΗΝΑ ΚΑΙ 10000/20000 ΧΕΡΙΑοποτε καλη μου επιτυχια!!!και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 FUNFIX έγραψε:Ειχα πολλα να γραψω αλλα ενα refresh μου τα χαλασε.Πολλα πραγματα εχω κανει εως τωρα στο ποκερ αλλα απο οτι φενετε μια ακομα χρονια θα μεινω χειμωνα χωρις δουλεια θα πρεπει να δω ξανα το ποκερ βιοποριστικα!!!οποτε ξανα μαθηματικα ξανα odds ξανα το ενα ξανα το αλλο!!!!Θα διαλεξω το full tilt αυτη την χρονια και συγκεκριμενα το rush poker stakes 0.1/0.25!!!ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ 1000-3000/ΜΗΝΑ ΚΑΙ 10000/20000 ΧΕΡΙΑοποτε καλη μου επιτυχια!!!και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Good luck!poses wres tin hmera thelei? Παράθεση
Recommended Posts