Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αν και ντρεπομαι λιγο να σας δειξω τα χαλια μου :blush:

θα το κανω επειδη θελω γνωμες για αυτα ταχερια που επαιξα σημερα.Επισης επειδη ειναι η πρωτη φορα που καταγραφω πατιδες μου,θα ηθελα αν βρειτε ελαττωματα να τα σχολιασετε..

χτυπηστε ελευθερα B)

HAND 1

Seat 3: Setlyg ($5.90 in chips)

Seat 8: kajolock ($1.55 in chips)

Seat 10: HERO ($1.26 in chips) dealt AQ

ANTES/BLINDS

kajolock posts small blind ($0.02), HERO posts big blind ($0.04),

PRE-FLOP

Setlyg raises to $0.12, PLAYER_SITOUT

, kajolock calls $0.12, PLAYER_SITOUT

, HERO calls $0.12.

FLOP [board cards: 4C,JH,6H ]

kajolock checks, HERO bets $0.10, Setlyg folds, kajolock calls $0.10.

TURN [board cards: 4C,JH,6H,TS ]

kajolock checks, HERO checks.

RIVER [board cards: 4C,JH,6H,TS,3H ]

kajolock bets $1.33 and is all-in, HERO folds.

SHOWDOWN

kajolock wins $0.54.

HAND2

Seat 3: Setlyg ($5.77 in chips)

Seat 5: lauti23 ($3.69 in chips)

Seat 8: Sujperman ($1.76 in chips)

Seat 10: HERO ($1.23 in chips) DEALT K6

ANTES/BLINDS

Sujperman posts small blind ($0.02), HERO posts big blind ($0.04),

PRE-FLOP

Setlyg folds, lauti23 folds, Sujperman calls $0.04, HERO checks.

FLOP [board cards: AH,6D,8H ]

Sujperman bets $0.06, HERO calls $0.06.

TURN [board cards: AH,6D,8H,2C ]

Sujperman bets $0.14, HERO folds.

SHOWDOWN

Sujperman wins $0.19.

HAND3

Seat 3: Lex Veldhuis ($1.50 in chips)

Seat 6: koronaios ($1.59 in chips)

Seat 8: Ribit.aba ($0.82 in chips)

Seat 9: HERO($1.40 in chips) DEALT J6

ANTES/BLINDS

PLAYER_SITIN

, Ribit.aba posts small blind ($0.02), HERO posts big blind ($0.04),

PRE-FLOP

Lex Veldhuis calls $0.04, koronaios calls $0.04, Ribit.aba calls $0.04, HERO checks.

FLOP [board cards: 2H,2C,6C ]

Ribit.aba checks, HERO bets $0.12, Lex Veldhuis folds, koronaios calls $0.12, Ribit.aba folds.

TURN [board cards: 2H,2C,6C,3H ]

HERO bets $0.28, koronaios folds.

SHOWDOWN

HERO wins $0.38.

HAND 4

Seat 2: tarciana ($4 in chips)

Seat 3: Setlyg ($5.71 in chips)

Seat 8: Sujperman ($1.87 in chips)

Seat 10: HERO ($1.11 in chips) DEALT Jh6h

ANTES/BLINDS

Sujperman posts small blind ($0.02), HERO posts big blind ($0.04),

PRE-FLOP

tarciana folds, Setlyg folds, Sujperman calls $0.04, HERO checks.

FLOP [board cards: 4H,4D,TH ]

Sujperman checks, HERO bets $0.06, Sujperman calls $0.06.

TURN [board cards: 4H,4D,TH,JD ]

Sujperman checks, HERO bets $0.20, Sujperman folds.

SHOWDOWN

HERO wins $0.19.

Δημοσίευση

επειδη οπως λες και εσυ μιλανε απο μονα τους.Εγω δεν ειμαι σε θεση βλεποντας τα χερια να καταλαβω τι ακριβως πρεπει να παρατηρω απο ολα αυτα(οχι μονο τα δικα μου αλλα και γενικα πως να βγαζω συμπερασματα βλεποντας τα hand histories καποιου αλλου...)

Επισης θα ηθελα να μου πειτε πως θα παιζατε εσεις αυτα τα χερια και αν

τελικα επερνα μεγαλο value σ'αυτα που κερδισα

Δημοσίευση

tha sholiasw gia proti fora heri giafto signomi an kanw lathos..sto proto heri pistevw oti eprepe na kanis r raise pflop..prepi na xekatharisis tin katastasi p flop den tha itan kalo na pexis horis thesi to a q..sto deftero heri sto flop tha ekana paso mpori na pezis me thesi ala ehis to trito megalitero zevgari kai malon ise polu piso..tis epomenes partides tha tis sholiasw argotera..an kanw lathos giati sholiazw proti fora as me diorthosi kapios kaliteros pehtis..

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι ότι είναι κακοπαιγμένα αλλά αφου μπήκες στον κόπο να ποστάρεις σημαίνει ότι θες να μάθεις. Αρχικά διάβασε κανά αρθρό με τα βασικά όπως bankroll managment κτλπ και κανά βιβλίο για τα βασικά

Αρχικά αφού παίζεις cash καλό θα ήταν να έχεςις πάντα 100ΒΒ stack.

Για τα πρώτα 2 χέρια συμφωνο με τον argetino.Ειδικά με 30BB stack μου φαινεται στανταρ 3bet (reraise) και call σε all in.Αλλά προσεχε αν είχες 100ΒΒ αλλάζουν τα δεδομένα. Τα άλλα δυο μου φαίνονται ψιλο εντάξει αν και στο τελευταιο επειδη δεν εχεις και τόση εμπειρια να συνεχισεις σε περιπτωση που δεν χτυπήσεις κάτι θα το παράταγα απο την αρχή. Επίσης παρατήρησα οτι όταν έχεις κάτι βαράς pot ενώ όταν δεν έχεις βαράς λιγότερο. Καλό θα ήταν να μην το κάνεις γιατι ενας παρατηριτικός παικτης θα το καταλάβει γρήγορα. Μπορω να σου γράφω πολλές σελίδες για τα betting size, 3bet, limp pots κτλπ αλλά καλύτερα να διαβάσεις κανά άρθρο ή κανα βιβλίο που θα τα εξηγούν πολύ καλύτερα

Δημοσίευση

καταρχην σας ευχαριστω που μπηκατε στο κοπο να με βοηθησετε :)

οντως θελω να μαθω και ηδη εχω ξεκινησει διαβαζοντας τα αρθα εδω,ενω εχω διαβασει και ενα βιβλιο(για αρχη)..

οσο για τα 100bb stack δεν το ηξερα και θα το χρησιμοποιησω απο την επομρνη κιολλας φορα...με ομως προβλημα σε ενα room που παιζω στα0,01-0,02,το μεγιστο επιτρεπτο ειναι τα 0,80(δηλαδη 40bb)

ενω στο αμεσως μεγαλυτερο 0,02-0,05 ειναι 2$στα περισσοτερα τραπεζια

ενω σε μερικα αλλα ειναι 5$ :blink:

αν και δεν καταλαβαινω σε τι οφειλεται αυτο,θα πρεπει να προτημησω δηλαδη το τελευταιο?

ενω για το οτι το χαρακτηρησες κακοπαιγμενο σε ευχαριστω ακομα πιο πολυ,μιας και πλεον ξερω οτι ειμαι ακομα πολυ αρχριος και εχω να μαθω πολλα..

οποιος θελει μπορει να συνεχισει να εκφραζει τη γνωμη του

σας ευχαριστω και παλι

Δημοσίευση

Μα για αυτο ειναι τα φορουμ για να βοηθάει ο ένας τον άλλον.

Καλό ειναι να μπαίνεις με το μεγιστο σε κάθε τραπέζι. Γενικά αλλιώς παίζεις κάποια φύλλα από κάποιες θέσεις με 20ΒΒ και αλλιώς με 100ΒΒ. Οι λόγοι που προτιμάμε να παίζουμε με 100ΒΒ συνέχεια ( αν πέφτεις γεμίζεις) είναι ότι αν τυχεί να έχεις ενα πολύ καλό φύλλο και ο αντιπαλός σου έχει κάποιο χειρότερο θα μπορείς να του πάρεις 100ΒΒ και όχι μονο 20ΒΒ που θα τυχει να έχεις.Επίσης είσαι ανοιχτος στο να παιξεις καλύτερα post flop και να κάνεις πράγματα πχ οπως μια μπλοφα ή να κυνηγησεις κάποιο draw ή οτιδήποτε που με λιγοτερα BB δεν θα μπορουσες