Kala_Azar Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 θα ηθελα να ρωτησω αν ενδιαφερεται καποιος αλλος να μελετησουμε μαζι για cash micro stakes. Το επιπεδο μου στο ποκερ ειναι αρχαριου. Αρα λογικα ζητηται αρχαριος..Μεσω MSN!η SKYPE!ισως ακουστει περιεργο σε καποιους αλλα κυριως θεωρω οτι θα βοηθησει να τραβαμε ο ενας τον αλλον. η αρχικη μου ιδεα(ισως βρουμε και αλλες μεθοδουςστο μελλον)ειναι:να κανονιζουμε τι θα μελεταμε καθε φορα(σε καποιο χρονικο διαστημα 1-2 ημερων) και υστερα να σχολιαζουμετα κυρια σημεια που θα εχει εντοπισει οκαθε ενας. δηλ. Βιντεο-βιβλια-αρθρα-handsΕπισης , σε μερες που δεν θα προλαβαινουμε λογο κουρασης-δουλειας-γυναικας-εξεταστικης κτλ μπορουμε να παρακολουθουμε τον ενα να παιζει και να προσπαθουμε να βαλουμε σε ranges ειτε αυτον είτε τον αντιπαλο.Γενικότερα μετά το σεπτεμβρη θα ξεκινησω μια σοβαρή προσπαθεια να παιξω ποκερ με bankroll management, επιμελες διαβασμα κτλ λογω του οτι δεν εχω πια παρακολουθησεις στη σχολη μου. για αυτο ποσταρω απο τωρα ουτως ωστε να βρεθει το καταλληλο ατομο να κανονισουμε αρχικα books και vids και σιγα σιγα απο σεπτεμβρη να αρχισουμε αφου φτιαξουμε ενα προγραμμα, flexible αλλα αυστηρο μεσα σε λογικα πλαισια. του στυλ 2 μερες την βδομαδα αλλα αυτες οι δυο θα ειναι οσο γινεται ΑΜετακινητες και θα ειμαστε προετοιμασμενοι.προύποθεση:να μιλαει αγγλικα αρκετα καλα... θα παρακαλεσω να απαντησουν ατομα που θελουν να επιχειρησουμε στα ΣΟΒΑΡΑ να μαθουμε ποκερ. στοχος ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να σκαναρουμεδυο μυαλα ενα πραγμα... ανεξαρτητου αποτελσματος νομιζω οτι αξιζει...αν ειναι πολλοι οι ενδιαφερομενοι ισως γινει MAX 3 ατομα gkroupποσταρετε οσοι θελετε εδω και μετα θα μιλησουμε μεσω chat εδω sto pokerland.ευχαριστω και καλο βραδυ... Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Το poker δεν ειναι μαθημα.. Η επιτυχια βασιζεται σε πολλους παραγοντες οπως emotion control/natural intelligence etc.. οποτε αν εχεις ορεξη για διαβασμα ξεκινα να μελετας για την μελλοντικη σου δουλεια η για μεταπτυχιακο πχ οι πιθανοτητες ειναι να βγαλεις πολυ περισσοτερα λεφτα απο το ποκερ ετσι imo.. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 H gnwsh voithaei para poly sto tilt control.Exei na kanei me thn optikh gwnia apthn opoia vlepeis ta pramata.Kai den anaferomai mono sto varience. Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε: Παράθεση Το poker δεν ειναι μαθημα.. Η επιτυχια βασιζεται σε πολλους παραγοντες οπως emotion control/natural intelligence etc.. οποτε αν εχεις ορεξη για διαβασμα ξεκινα να μελετας για την μελλοντικη σου δουλεια η για μεταπτυχιακο πχ οι πιθανοτητες ειναι να βγαλεις πολυ περισσοτερα λεφτα απο το ποκερ ετσι imo.. εκτος του οτι μου λες να μην ασχοληθω με το ποκερ μου λεςοτι τα βιβλιακαιτα βιντεο ειναι αχρηστα? Παράθεση
mitsos89 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αν θελεις στειλε μου το msn σου να τα πουμε Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Περιπου απο ενα σημειο και μετα γινονται σχεδον αχρηστα..Ειναι ενα παιχνιδι, ειτε εισαι καλος στα παιχνιδια και το κερδιζεις απεναντι σε σκληρο ανταγωνισμο ειτε οχι και για να κερδισεις σε οποιοδηποτε παιχνιδι απεναντι σε αυτον τον ανταγωνισμο θα πρεπει να εισαι αρκετα πανω απο το μεσο ορο σε ολα.. Μακαρι να ηταν ετσι ευκολο μελεταω και εχω επιτυχια μετα. Δεν υποτιμω τη μελετη αλλα απο ενα σημειο και μετα(που ερχεται γρηγορα αν εχεις μετριο IQ) ειναι εντελως αχρηστα..Γνωμη μου μπορει να κανω και λαθος.. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Ego pantos me ola auto pou paizei na ginoun sthn ellada den 8a arxiza tora sovari prospathia.An exeis polu eleythero xrono asxolisou me kati allo, kai paize poker gia ti plaka sou. Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε: Παράθεση Περιπου απο ενα σημειο και μετα γινονται σχεδον αχρηστα..Ειναι ενα παιχνιδι, ειτε εισαι καλος στα παιχνιδια και το κερδιζεις απεναντι σε σκληρο ανταγωνισμο ειτε οχι και για να κερδισεις σε οποιοδηποτε παιχνιδι απεναντι σε αυτον τον ανταγωνισμο θα πρεπει να εισαι αρκετα πανω απο το μεσο ορο σε ολα.. Μακαρι να ηταν ετσι ευκολο μελεταω και εχω επιτυχια μετα. Δεν υποτιμω τη μελετη αλλα απο ενα σημειο και μετα(που ερχεται γρηγορα αν εχεις μετριο IQ) ειναι εντελως αχρηστα..Γνωμη μου μπορει να κανω και λαθος..σχετικο.να σου πω οτι στο cardrunners νομιζω ενας πελατης κερδιζε σε stakew π.χ. 0,5-1$ kai οταν ανεβαινε εχανε. ενο στο 0,5-1 ο τυπος δεν ειχε αντιπαλο..!! και τον βοηθησαν να βρει τα λαθη του.δηλαδη ακομα και μετα απο μελετη αν κανεις λαθη μπορεις να τα διορθώσεις. εγω αυτο που λεω το εχω δει δοκιμασμενο. (οχι σε ποκερ)ειναι αλλο να βλεπεις ενα βιντεο για το 3 bet μονος σου και αλλο να το κουβεντιαζεις με αλον. εγω θα προσεξω το Α σημειο εσυ το Β ετσι στο τελος θαεχουμε προσεξςει τα Α,Β σημεια.επισης οταν θα δεις ενα βιντεο π.χ. Verneer και το κουβεντιαζεις θα μπορεισ ειτε εσυ ειτε ο "συμαθητης" (lol) να δουν θεωρητικα πραγματα εφαρμοσμενα στην πραξη.κτλ.δεν λεω να βλεπουμε μαζι ενα βιντεο. αλλα να κουβεντιαζουμε τα πιο σημαντικα ,για τον καθενα, σημεια.αλλα και αλλα πραγματα οπως sweat sessons.και φυσικα η εμπειρια θα ειναι x2 .δεν νομιζω οτι σε αρχικο σταδιο η μελετη ειναι αχρηστη.ποσο μαλλον η επικοδομητικη κριτικη σημαντικών στοιχείων που εντοπισες με τη μελετη.με αλλα λογια σου αρεσει να δουλευεις μονος σου ή με παρεα? εμενα με παρεα. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο απλα βλεπω ορεξη για μελετη και σπαταλη χρονου και σκεφτομαι οτι ενας εξυπνος ανθρωπος που εχει τελειωσει τη σχολη του θα ηταν καλυτερο να ριξει αυτες τις ωρες μελετης καπου πιο παραγωγικα και οχι σε ενα παιχνιδι με μεγαλο ανταγωνισμο αβεβαιο μελλον οπου κανεις δεν του εξασφαλιζει την επιτυχια.. Δεν ειπα μην παιζεις η μην ασχοληθεις etc. Αν εχεις τοσο ελευθερο χρονο οκ δεν κανει κακο αυτο που λες προφανως. Σε αρχικο σταδιο ειναι πρωτα η εμπειρια μεσω trial and error και μετα το διαβασμα για εμενα. gl anyway.. Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε: Παράθεση Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο απλα βλεπω ορεξη για μελετη και σπαταλη χρονου και σκεφτομαι οτι ενας εξυπνος ανθρωπος που εχει τελειωσει τη σχολη του θα ηταν καλυτερο να ριξει αυτες τις ωρες μελετης καπου πιο παραγωγικα και οχι σε ενα παιχνιδι με μεγαλο ανταγωνισμο αβεβαιο μελλον οπου κανεις δεν του εξασφαλιζει την επιτυχια.. Δεν ειπα μην παιζεις η μην ασχοληθεις etc. Αν εχεις τοσο ελευθερο χρονο οκ δεν κανει κακο αυτο που λες προφανως. Σε αρχικο σταδιο ειναι πρωτα η εμπειρια μεσω trial and error και μετα το διαβασμα για εμενα. gl anyway..μακαρι να την ειχα τελειωσεικαι τι στον κοσμο.... απλα τελειωσα τα ετη και πλεον δινω μαθηματα... αυτο εννουσα...αλλιως θα την ειχα ηδη κανει για εξωτερικο...τεσπα...αντε καλο βραδυ Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 KAlimera saspisteuw oti gia to sygkrimeno LEVELoti ksereis KSEXNA To0.01-0.04 ean den paizeis 10 trapezia + den aksizeiti xrhmata 8a vgaleis?apo tin allh ean alakseis level paizoun SHARKS!!! Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 LOUKAS34 έγραψε: Παράθεση KAlimera saspisteuw oti gia to sygkrimeno LEVELoti ksereis KSEXNA To0.01-0.04 ean den paizeis 10 trapezia + den aksizeiti xrhmata 8a vgaleis?apo tin allh ean alakseis level paizoun SHARKS!!!καλημερα φιλε ..αν και διαφωνω οτι δεν ξερουν τπτ στπ Lvl αυτο να σου πω κατι αλλο. οταν παιζεις 0,05-0,1 τα βιντεο που θα βλεπεις πρεπει να ειναι μιας λογικης παραπλησιων stakes. den einai logiko na παρακολουθεις stakes 5-10$. και τα stakeς τα παιζω (ανεξαρτητα απο τη μελετη) θα ειναι 0,02-0,05 και 0,05deepstack antes. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 EIDIKA se paixnidia me tixi poia meleth?sta MICRO STAKES paizis bingo oxi poker! Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 eleos.δεν ξερετε να διαβαζετε?μελετη για ποκερ λεω. αλλα ξεκινας απο low stakes. οχι μελετη για low stakes. δηλαδη θα εχω br 500$ και θα μελεταω |high stakes.???απορω πραγματικα....τεσπα.εχω ηδη βρει καποιον οποτε δεν χρειαζετααι να συνεχιστει το thread. Παράθεση
TheDarkPassenger Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Eγω θα σου πρότεινα να αφήσεις τα βιβλία απ 'εξω.Τουλάχιστον για online κ micro stakes δεν αξίζει.Συγκεντρώσου περισσότερο σε άρθρα και βίντεο.Πολύ επίσης θα βοηθήσει να παραθέτεις παρτίδες σου για σχολιασμό σε διάφορα forum και να προσπαθείς να σχολιάζεις εσυ παρτίδες άλλων(στα stakes σου φυσικά) , έστω και λανθασμένα.Θα δεις οτι αυτό θ σε βοηθήσει αρκετάgl Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 AFTO AKRIVOS KANWvideo vlepo polladen ithela na prosvalo kapion giati kai ego LOW paizo ASXETOS EIMAIapla paizo gia to kefi mou, vevea tora pou eftasa 100$ BR apo 15$ to vlepo ligo pio antagnosthikai repeat omos..LOW stakes is bingo Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε: Παράθεση KAlimera saspisteuw oti gia to sygkrimeno LEVELoti ksereis KSEXNA To0.01-0.04 ean den paizeis 10 trapezia + den aksizeiti xrhmata 8a vgaleis?apo tin allh ean alakseis level paizoun SHARKS!!!kat'arxhn apo kapou prepei na ksekinhseis.dn tha vgaleis periousies apo to 0.01-0.02.alla einai to prwto stadio gia na xtiseis to bankroll sou k na aneveis siga siga stakes.mn ta ypotimas.kaneis dn ksekinise apo to 5-10 oute apo to 100 rebuy sti stars.oso gia tous sharks se opoiadhpote stakes k an paikseis ta psaria einai perissoteroi apo tous karxaries. Παράθεση
TheDarkPassenger Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε: Παράθεση i repeat omos..LOW stakes is bingoΠρώτον αυτά τα stakes λέγονται micro stakes , και δεύτερον αν ξέρεις τι κάνεις δεν είναι καθόλου bingo ... ελεος. Παράθεση
Recommended Posts