Koumaseli Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Kalispera eimai o Xrhstos apo Xanthi (kai eimai poly xaroumenos pou ferame xtes x me ton Panathianaiko),Apo tote pou emeina anergos (kataremenh oikonomikh krisi)exo arketo xrono kai exo veltiothei arketa sto Poker. tora pou arxisa na vgazo kerdi apo to Poker arxisa na skeftomai sovara na min ksandoulepso pote!!!!!! (Toulaxiston vgazo perissotera apo osa mou dinei o OAED). Episis exo arketo xrono gia na kano smartass posts se diafora forum:)P.S. Min sxoliasei parakalo kaneis to oti to post einai sta greeklish giati eimai fan!!!! siga siga tha arxiso na milao kai greeklish:) Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Koumaseli έγραψε:P.S. Min sxoliasei parakalo kaneis to oti to post einai sta greeklish giati eimai fan!!!! siga siga tha arxiso na milao kai greeklish:)Mono prosexe mi katalhxeis san emena, eixa parei sthn eforia kai se mia kartela poy me dosan erxisa na sumpleirono ta stoixeia mou sta greeklish. :laugh: Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Gamer0044 έγραψε:Mono prosexe mi katalhxeis san emena, eixa parei sthn eforia kai se mia kartela poy me dosan erxisa na sumpleirono ta stoixeia mou sta greeklish. :laugh:και επάγγελμα poker pro Παράθεση
Koumaseli Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 mpravo etsi prepei na kanoume oloi kai arga h grhgora ta greeklish tha ginoun episimh glossa tou kratous! Παράθεση
Johny_mac32 Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Αυγούστου, 2010 Koumaseli έγραψε:mpravo etsi prepei na kanoume oloi kai arga h grhgora ta greeklish tha ginoun episimh glossa tou kratous! Παράθεση
Recommended Posts