kasspav Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Εκτακτως θα πραγματοποιηθει αυριο 30/8 η 2η συναντηση, στο ιδιο μερος που εγινε η πρώτη στο Olympiko στο ΣΕΦ (αναλυτικές πληροφοριες από bascont σε λιγο...lol) στις 18:00. Δηλώστε την επιθυμία σας εδω. Παράθεση
lefteris07 Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Η συνάντηση είναι ανοικτή προς όλα τα μέλη?Επιθυμώ να έρθω. Παράθεση
baskont Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 lefteris07 έγραψε:Η συνάντηση είναι ανοικτή προς όλα τα μέλη?Επιθυμώ να έρθω.Φυσικά φίλε μου, Δευτέρα στις 18:00 θα είμαστε εκεί. Το Cafe Olympico είναι δίπλα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πολύ κοντά στη στάση του μετρό στο Φάληρο. Δες τον χάρτη, ενώ το site του καφέ (που πλάκα πλάκα δεν ξέρει τίποτα ότι το διαφημίζουμε, lol) είναι αυτό:http://www.olympico-cafe.gr/index2.htm Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Εχω την εντυπωση οτι το "Χ" ειναι πιο δεξια. Κολητά και δεξιά του ΣΕΦ. Παράθεση
LiNkK Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Κατα 90% θα ερθω κ γω παιδια..Εχω να παιξω αρκετο καιρο ομως κ δεν εχω προσφατα ΗΗ κτλ. αλλα θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω απο κοντα.. Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Μεσα ειμαι και εγω, οποτε περιμενω να σας δω αυριο το απογευμα. Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2010 Φτάνοντας στο ΣΕΦ (πολύ εύκολο είτε με τραίνο, είτε με λεωφορείο είτε με ΙΧ) θα δείτε και πινακίδες για το Olympico.Αν δεν μπλέξω στην δουλειά, στις 18.00 θα είμαι κι εγώ εκεί.Baskont θα κρατάς γαρύφαλλο για να σε γνωρίσουμε;;; Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ παιδιά κατά τις 7 αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα. Εξαρτάται πώς θα πάει η δουλειά. Αν όχι αύριο πάντως σε κάποια άλλη συνάντηση σίγουρα. Παράθεση
rockyvsrambo Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 +100018.00 Ολοι στο OLYMPICO!!!!!!!!! Παράθεση
liondani Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 giorgio έγραψε:Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ παιδιά κατά τις 7 αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα. Εξαρτάται πώς θα πάει η δουλειά. Αν όχι αύριο πάντως σε κάποια άλλη συνάντηση σίγουρα.μια από τα ίδια και από εμένα Παράθεση
mammon Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Καμιά τέτοια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη θα κανονίσουμε; Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 nai ontos psinome kai egw gia thessaloniki Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 opoioi psinontai gia thessaloniki (kai gw mesa), as arxisoume na to kanonizoume, apo avrio se ena ksexwristo thread. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 mathew ace έγραψε:opoioi psinontai gia thessaloniki (kai gw mesa), as arxisoume na to kanonizoume, apo avrio se ena ksexwristo thread.Και τι θα λετε Mathew??? Ειμαι ο Ανδρεας και ειμαι καλα??? χαχαχαχα Μην κοροιδευεις γιατι τα λούζεσαι....χαχαχαχαχαχα Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Το ξαναφερνω ψηλά για να ενημερωθεί ο κόσμος. Olympiko σημερα Δευτερα 18:00 2η συνάντηση.Επειδη ο αριθμος προβλεπετε να ειναι μεγαλύτερος από την 1η φορα, οποιος εχει λαπτοπ να το φερει, γιατι μαλλον θα χρειαστει να χωριστουμε αν δεν μπορουμε να κοιταμε την ιδια οθονη.Προσπαθήστε να τηρησετε την ωρα για να διαλέξουμε τραπέζι ανάλογα με τον αριθμο των συμμετεχόντων. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Up Up Up!! Παράθεση
tsibouris Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 me xilia tha erthw...... Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 kasspav έγραψε:mathew ace έγραψε:opoioi psinontai gia thessaloniki (kai gw mesa), as arxisoume na to kanonizoume, apo avrio se ena ksexwristo thread.Και τι θα λετε Mathew??? Ειμαι ο Ανδρεας και ειμαι καλα??? χαχαχαχα Μην κοροιδευεις γιατι τα λούζεσαι....χαχαχαχαχαχα[/quote:6cc5toaj]nop. tha pame na pioume Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 mathew ace έγραψε:kasspav έγραψε:mathew ace έγραψε:opoioi psinontai gia thessaloniki (kai gw mesa), as arxisoume na to kanonizoume, apo avrio se ena ksexwristo thread.Και τι θα λετε Mathew??? Ειμαι ο Ανδρεας και ειμαι καλα??? χαχαχαχα Μην κοροιδευεις γιατι τα λούζεσαι....χαχαχαχαχαχα[/quote:hsd6g4kj]nop. tha pame na pioume[/quote:hsd6g4kj]na ipothesw coral??? Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 exw ena hand na sou deiksw pou mou to esteile o miltos xthes, ap to warmup. mbes skype. Tha kaneis emeto. Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 mathew ace έγραψε:kasspav έγραψε:mathew ace έγραψε:opoioi psinontai gia thessaloniki (kai gw mesa), as arxisoume na to kanonizoume, apo avrio se ena ksexwristo thread.Και τι θα λετε Mathew??? Ειμαι ο Ανδρεας και ειμαι καλα??? χαχαχαχα Μην κοροιδευεις γιατι τα λούζεσαι....χαχαχαχαχαχα[/quote:2trqnnl3]nop. tha pame na pioume[/quote:2trqnnl3] enoite oti tha milisoume gia poker pinontas potakia..to provlima ine pos girnaw kavala..vlepw i sinantisi na mas vgeni kanena hiliariko Παράθεση
mak Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Αυγούστου, 2010 Mεσα και εγω με εναν φιλο Παράθεση
Recommended Posts