Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πράγματι είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία, την οποία θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε στο μέλλον, με στόχο να εξελιχθεί και να αναβαθμιστεί ακόμη και στη διοργάνωση σεμιναρίων το χειμώνα, σε ειδικές αίθουσες, με προτζέκτορα και κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό.

Δυστυχώς δεν μπορούσα να παρευρεθώ στην πρώτη συνάντηση για να μεταφέρω το κλίμα, κάποιο φωτογραφικό υλικό και φυσικά να συμμετέχω κι εγώ στις αναλύσεις και συζητήσεις. Θέλω οπωσδήποτε να είμαι εκεί στη δεύτερη συνάντηση, αλλά την Τετάρτη πάμε μια ομάδα Ελλήνων στο Balkan Poker Festival, στo Golden Sands της Βουλγαρίας (φεύγουμε με αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη Τετάρτη πρωί). Μήπως θα μπορούσαμε να οργανώσουμε "τσακ-μπαμ" μια συνάντηση για αύριο το απόγευμα στις 18:00 στο ίδιο μέρος;

Πάυλο αν συμφωνείς, πες μου, ώστε να βγάλουμε χάρτες για να το βρίσκει κάποιος πιο εύκολα, οδηγίες για το πως πάμε (έχει μετρό δίπλα) κλπ. Επίσης θα προσπαθήσω να φέρω για αύριο και κάποιον αναγνωρισμένο παίκτη, να μας βοηθήσει στις αναλύσεις.

Δημοσίευση

Με βγαζεις απο την δυσκολη θεση διοτι και γω Τριτη φευγω εκτακτως για Ανδραβιδα, οπότε αυριο ειναι οτι πρέπει.

Θα ανοιξω ξεχωριστο θεμα για την 2η συναντηση και θα στειλω μνμ σε οσους θυμαμαι οτι ενδιαφερθηκαν.

Αν ερθει εστω και ενας αναγνωρισμενος παιχτης θα ήταν τελειο να εχουμε καποιον που θα μας κατευθεινε στον σωστο δρομο.

Ενα μελος ενδιαφερθηκε για καποιο χωρο με μεγαλη οθονη και πιο ηρεμο, το οποιο θα συζητησουμε για την 3η συναντηση καλυτερα.

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

Παράθεση

Αν ερθει εστω και ενας αναγνωρισμενος παιχτης θα ήταν τελειο να εχουμε καποιον που θα μας κατευθεινε στον σωστο δρομο.

Αρκετοί αναγνωρισμένοι παίκτες σχολίασαν παρτίδες που παρέθεσες σε άλλο thread και διαφώνησαν σε αρκετά σημεία. Στο one hand at a time οι 3 συγγραφείς εκφέρουν διαφορετικές απόψεις για την ίδια παρτίδα. Στο Vol. I μάλιστα για την ίδια παρτίδα ακούστηκαν 3 διαφορετικές απόψεις! Οπότε μη λες "θα μας κατευθεινε στον σωστο δρομο", καλύτερα να λες να ακούσουμε με πολύ ενδιαφέρον τις απόψεις του.