Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρισκόμαστε σε freezout tour και σε field 1000 ατόμων έχουμε μείνει 55. Είμαστε ITM αλλά μας ενδιαφέρει μόνο το FT.

Τα blinds 600/1200.

Στα τελευταία 2 χέρια έχουμε πάρει το pot preflop με reraise στα 3600 κρατώντας οριακά φύλλα (77, ΑΤ).

Στο τρίτο χέρι πιάνουμε QQ.

Hero (CO) (t44000)

SB (t46000)

Preflop: Hero is CO with QQ.

All table is folded, Hero raises t4800, Βutton folds, SB raises t9600, BB folds.

Να αναφέρω ότι το SB έκανε auto min raise.

Τί κάνουμε εδώ;

- Γυρνάμε ρέστα κι αν πέσαμε σε ΚΚ/ΑΑ gg;

- Call και σε dry flop shovaroume;

Δημοσίευση

Δεν είχαμε stats και το opr έδειξε ROI=1%.

Τελικά γύρισα ρέστα και είδα αυτό που είχα προαίσθημα ΑΑ και gg!

Θεωρώ κι εγώ ότι αυτά είναι τα spots που ψάχνουμε σ ένα tour με προσιτό BI για να χτίσουμε stack και να φτάσουμε πιο deep.

Δημοσίευση

Οι QQ σε τετοιο σημειο του τουρ και με τετοια στακ ειναι λιγο δυσκολες να παιχτουν, και πλεον εχω βρει πιο φρονημο να παιζω φλοπς ειδικα απο θεση.

Οτι και να εμφανιστει στο φλοπ κανω cbet, και μετα αναλογα πραττω...

Τα μιν raises πλεον ειδικα στα χαμηλα ορια πλεον τα βαζω σε μεγαλο ποσοστο σε premium φυλλο. Ειναι μια νεα συνηθεια που βλεπω ολο και περισσοτερο. Αμα μαζεψω αρκετα hands θα μπορω να βγαλω πιο ασφαλή συμπερασματα.

Επειδη ομως οπως ειπες και συ μονο το το τελικο αξιζει, πολυ πιθανό να τα γυρναγα allin ειδικα με το τελευταιο action απο μεριας μου.