ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 ελπίζω να έχετε θετικό ROI όσοι μαζευτείτε Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 ΣΕΜΦΕ έγραψε:ελπίζω να έχετε θετικό ROI όσοι μαζευτείτε Αυτη ηταν η αρχικη σκεψη μου η οποια μετα απο συζητηση με basκont αλλαξε, και ειπαμε να το κανουμε πιο παρεϊστικο Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Πάντως φίλε kasspav βλέπω μεγάλη κινητικότητα από μέρους σου, έχεις πολύ κέφι και όρεξη!!πραγματικά μου περνάς και εμένα ένα μέρος της διάθεσης σου, ειδικά τώρα που περνάω ένα μεγάλο downswing…. Συνέχισε έτσι!!! Παράθεση
anevla Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 kata 90% i am in kasspav...steile m pm g info... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 John_Artega έγραψε:Πάντως φίλε kasspav βλέπω μεγάλη κινητικότητα από μέρους σου, έχεις πολύ κέφι και όρεξη!!πραγματικά μου περνάς και εμένα ένα μέρος της διάθεσης σου, ειδικά τώρα που περνάω ένα μεγάλο downswing…. Συνέχισε έτσι!!!Το θεμα ειναι η συνεχης βελτιωση, δυστυχως τα ρημαδια τα downswing υπαρχουν και πρεπει να αντιμετωπιζονται αναλογα...Αυτα και αλλα πολλα θα ειναι θεματα που θα συζητησουμε. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 kasspav έγραψε:John_Artega έγραψε:Πάντως φίλε kasspav βλέπω μεγάλη κινητικότητα από μέρους σου, έχεις πολύ κέφι και όρεξη!!πραγματικά μου περνάς και εμένα ένα μέρος της διάθεσης σου, ειδικά τώρα που περνάω ένα μεγάλο downswing…. Συνέχισε έτσι!!!Το θεμα ειναι η συνεχης βελτιωση, δυστυχως τα ρημαδια τα downswing υπαρχουν και πρεπει να αντιμετωπιζονται αναλογα...Αυτα και αλλα πολλα θα ειναι θεματα που θα συζητησουμε.[/quote:3mfod3fm]nice move guys , polla Like .!.. ++...an imoun athens tha parevriskomoun kai gw. Kali arxi efxomai kai kana online gathering den tha itan kako na gnwristoume kiolas . PS: Pavlo etoimase valitses gia Coral. Episis etoimasou na sou karfwsw 5-bet all in bluff sto GSOP. lolol. Gl with the project guys !!! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2010 Για οσους δεν εχουν ενημερωθει ακομη, επαναλαμβανω σημερα η πρωτη συναντηση στο Olympiko στο Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας 18:00.Φερτε λαπ τοπ(οσοι διαθετετε) και ΗΗ. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 Πριν λιγο ολοκληρωσαμε το 1ο meeting του group στο οποιο συμμετειχαμε 4 ατομα. kasspavpalaimakbillkitsΘελω να πιστευω οτι καναμε δουλεια, και το οτι φαγαμε 3 ωρες για μερικα χερια πιστευω οτι λεει πολλά. Οταν βρω χρονο θα ποσταρω τα πιο επιμαχα.Ανανεωνουμε το ραντεβου μας για την επόμενη Τεταρτη οπου θεωρω οτι θα αυξηθει ο αριθμος των συμμετεχοντων, αφου γυρνανε οι περισσοτεροι απο διακοπες. Παράθεση
mak Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2010 super χαρηκα πολυ για την γνωριμια,αν και αργησα 1 περιπου ωρα ειπαμε αρκετα πραγματα βλεπωντας διαφορετικες στρατηγικες σε καθε χερι.Σιγουρα θα εχουμε πολλα παραπανω να πουμε την επομενη φορα Παράθεση
Recommended Posts