Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πάντως φίλε kasspav βλέπω μεγάλη κινητικότητα από μέρους σου, έχεις πολύ κέφι και όρεξη!!πραγματικά μου περνάς και εμένα ένα μέρος της διάθεσης σου, ειδικά τώρα που περνάω ένα μεγάλο downswing…. :(

Συνέχισε έτσι!!!

Δημοσίευση

John_Artega έγραψε:

Πάντως φίλε kasspav βλέπω μεγάλη κινητικότητα από μέρους σου, έχεις πολύ κέφι και όρεξη!!πραγματικά μου περνάς και εμένα ένα μέρος της διάθεσης σου, ειδικά τώρα που περνάω ένα μεγάλο downswing…. :(

Συνέχισε έτσι!!!

Το θεμα ειναι η συνεχης βελτιωση, δυστυχως τα ρημαδια τα downswing υπαρχουν και πρεπει να αντιμετωπιζονται αναλογα...

Αυτα και αλλα πολλα θα ειναι θεματα που θα συζητησουμε.

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

John_Artega έγραψε:

Συνέχισε έτσι!!!

Το θεμα ειναι η συνεχης βελτιωση, δυστυχως τα ρημαδια τα downswing υπαρχουν και πρεπει να αντιμετωπιζονται αναλογα...

Αυτα και αλλα πολλα θα ειναι θεματα που θα συζητησουμε.[/quote:3mfod3fm]

nice move guys , polla Like .!.. ++...an imoun athens tha parevriskomoun kai gw. Kali arxi efxomai kai kana online gathering den tha itan kako na gnwristoume kiolas .

PS: Pavlo etoimase valitses gia Coral. Episis etoimasou na sou karfwsw 5-bet all in bluff sto GSOP. lolol. Gl with the project guys !!!

Δημοσίευση

Πριν λιγο ολοκληρωσαμε το 1ο meeting του group στο οποιο συμμετειχαμε 4 ατομα.

kasspav

palai

mak

billkits

Θελω να πιστευω οτι καναμε δουλεια, και το οτι φαγαμε 3 ωρες για μερικα χερια πιστευω οτι λεει πολλά. Οταν βρω χρονο θα ποσταρω τα πιο επιμαχα.

Ανανεωνουμε το ραντεβου μας για την επόμενη Τεταρτη οπου θεωρω οτι θα αυξηθει ο αριθμος των συμμετεχοντων, αφου γυρνανε οι περισσοτεροι απο διακοπες.

Δημοσίευση

super χαρηκα πολυ για την γνωριμια

,αν και αργησα 1 περιπου ωρα ειπαμε αρκετα πραγματα βλεπωντας διαφορετικες στρατηγικες σε καθε χερι.

Σιγουρα θα εχουμε πολλα παραπανω να πουμε την επομενη φορα :)