kasspav Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Στις δυσκολες εποχες που διανυουμε, για μερικούς από εμας το να βγαζουμε ενα καλο ποσό από το αγαπημενο μας παιχνιδι εχει αποτελέσει μεγάλο βοηθημα.Εχοντας ως γνωμονα το παραπάνω, και στα πλαίσια της συνεχους βελτίωσης, θα ηθελα να μαζευτουμε 5-6 ατομα να δημιουργησουμε μια ομαδα μελετης τουρ. Η ομαδα αυτη θα μαζευεται μια φορα την εβδομαδα και θα συζηταει reviews από τουρ της εβδομαδας που περασε με σκοπό να ανακαλυψουμε και να μειωσουμε τα leaks μας. Θα ειναι στην ουσια τσαμπα εκπαίδευση για όλους τους συμμετέχοντες.Περιμενω δηλώσεις συμμετοχών, από ατόμα που ηδη εχουν κανει την μελέτη τους, κι εχουν να αναδειξουν καποια αποτελέσματα. Καταλαβαινω ότι ακουγετε καπως ρατσιστικό να αποκλειονται οι απειροι παιχτες, αλλά σκοπός αυτης της ομάδας θα ειναι να περάσει το παιχνιδι μας σε άλλο επίπεδο.Οσοι λοιπόν ενδιαφερεστε να βελτιώσουμε ακόμη περισσοτερο το παιχνίδι μας δηλώστε συμμετοχή ειτε εδω ειτε με pm. Ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε κιολας.Οι συναντησεις θα γινονται σε καφε, όπως πχ το Olympiko, και ταυτοχρονα οποτε επιθυμουμε μπορουμε να κανουμε και κοινα session. Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Dld dn mporoume na ginetai mesw skype, kathws endiaferomai kai gw pou eimai ektos elladas? Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Η προσωπική επαφη ειναι η καλυτερη, αλλα αν δεν μαζευτουμε τοτε θα ειναι το επομενο βημα, μεσω skype και teamviewer. Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Wraia, tote count me in an den vreis arketous gia live gathering!! Παράθεση
greggr Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Tha me epsine to olo enxeirhma, einai poly endiaferon alla eimai Patra....Ypothetw eseis eiste Athina e? Παράθεση
baskont Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα, Kasspav. Όταν το οργανώσετε, είμαι κι εγώ μέσα. Παράθεση
LiNkK Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Καλησπερα και απο μενα.Σαν ιδεα μου αρεσει και μενα πολυ παιδια και θα χαρω να συμετασχω.Εαν ξεκινησει απο Σεπτεμβριο κ μετα (στην Αθηνα θα γινει αν εχω καταλαβει σωστα) τοτε ειμαι κ γω μεσα. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Σ έστειλα pm αλλά υποθέτω εδώ είναι καλύτερα.Και γω μέσα! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Για Αθηνα μιλάμε, οι Βορειοι δεν εχετε προβλημα με τα Σκοπια διπλα, οι Πατρινοι ειστε αρκετοι για να οργανωθειτε και εκει.Οσον αφορα τον χρονο που θα ξεκινησουμε, μπορει και αυριο αν μαζευτουμε, αλλά δεν ειναι θεμα, γιατι ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα δεν θα μπορει να ειναι συσσωμη καθε φορα οποτε και αργοτερα αν ξεκινησει καποιος το ιδιο θα ειναι.Πιστευω Τεταρτες ειναι μια καλη μερα, απογευματακι 6-7 περιπου. Στελνω στους ενδιαφερομενους το τηλ να με παρουν αυριο το πρωι (παρακαλώ οχι ασχετες ωρες γιατι με βριζει που με βριζει η γυναικα για το ποκερ, αν χτυπανε τα τηλ 3 το πρωι αστα να πανε!!χαχαχα) Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 eimai kai ego mesa apo septemvri pou epistrefo apo diakopes Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2010 Το ξαναφερνω στην επιφανεια για οσους δεν το διαβασαν Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για το group.Είναι πάρα πολύ καλό ως ιδέα και θα προτείνω μια τροποποίηση που πιθανόν να βοηθήσει το γκρουπ να γίνει πολύ μεγάλο και όλα τα μέλη να μάθουν το ένα από το άλλο. Η πρότασή μου είναι να γίνεται video από ένα μέλος είτε με α) βιντεοσκόπηση session με 3-4 τραπέζια ανοικτά όχι άνω των 45' (στην περίπτωση αυτή τα σχόλιά του δεν είναι απαραίτητα καθώς παίζει για να μην του αποσπούν την προσοχή) είτε με β) βιντεοσκόπηση ενός μεμονωμένου τουρνουά (είτε SnG είτε MTT) με universal ή κάποιον άλλο replayer, εδώ οπωσδήποτε με σχόλια, μιας και θα μιλάμε μόνο για ένα τουρνουά.Έπειτα τα μέλη, αφού έχουν ανταλλάξει όλα μεταξύ τους e-mails, θα γράφουν σε ένα εξελόφυλλο τα σχόλιά τους για τα επίμαχα hands, κυρίως αυτά που έχουν άλλη άποψη, αλλά κι αυτά που θα έπρατταν το ίδιο αλλά για άλλους λόγους με τον ήρωα. Όποιος ολοκληρώνει το εξελόφυλλο το στέλνει με e-mail σε όλους τους άλλους. Πρότασή μου κανείς να μη διαβάσει σχόλια άλλου παίκτη πριν ολοκληρώσει τα δικά του για να μην επηρεαστεί. Μόλις όλοι κάνουν σχόλια και στείλουν το αντίστοιχο αρχείο σε όλους θα έχουν ανταλλάξει απόψεις με όλους και θα έχει εμπεριστατωμένη άποψη για τα επίμαχα hands. Επίσης θα βάλει ο ένας στοιχεία του άλλου στο παιχνίδι του, αν αυτά του λείπουν.Τα πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου οργάνωσης του group είναι:1) Δεν υπάρχει χρονική δέσμευση (πχ ραντεβου για ζωντανή κουβέντα, είτε μέσω skype, αφού όταν έχει ο καθένας ελεύθερο χρόνο θα βλέπει το μισό πχ video, θα γράφει σχόλια και τα υπόλοιπα άλλη μέρα κλπ)2) Θα ακουστούν πχ 10 διαφορετικές απόψεις για τα ίδια πχ 30 επίμαχα hands, κάτι που σε ζωντανή κουβέντα θα έπαιρνε πολλές ώρες.3) Θα γίνει μια δουλειά από την οποία θα επωφεληθεί οποιοσδήποτε μπαίνει ως νέο μέλος στο γκρουπ, αφού θα μπορεί ο παίκτης πχ που έπαιξε ένα τουρνουά και πήρε όλα τα σχόλια να του στείλει σε ένα e-mail έτοιμο το υλικό παλιότερων αναλύσεων.Το uploading των βίντεο μπορεί να γίνεται σε ανεξάρτητο site, πχ rapidshare και κατά προτίμηση θα παρακαλούσα να εμπλακούν παίκτες που έχουν παίξει άνω των 200 ΜΤΤ, ή 500 Sit'n'Go, ή γενικά παίζουν περισσότερα από 2 χρόνια με κύρια απασχόληση τα τουρνουά, τουλάχιστον 5-8 ώρες την εβδομάδα. Οι ενδιαφερόμενοι ας μου στείλουν PM με e-mail και σε συντομία εμπειρία σε τουρνουά (πλήθος, είδος και room). Υ.Γ.: Όσοι πιο αρχάριοι παίκτες από τα παραπάνω στάνταρ που θέτω ενδιαφέρονται, ας μου στείλουν κι αυτοί στοιχεία e-mail ώστε να γίνονται αρχικά "δέκτες" των αναλύσεων, ώσπου να αρχίσουν με απόκτηση εμπειριών σιγά-σιγά κι αυτοί να γίνονται "πομποί". Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Ως τωρα 10 ατομα εχουν εκφρασει επιθυμεια. Το ξαναφερνω στην επιφανεια, για το δουν και αλλοι.Ευελπιστω την Τεταρτη 25/8 να κανουμε το πρωτο meeting Παράθεση
LiNkK Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Την Τεταρτη 25/8 παιζει να ειμαι πισω απο διακοπες,οποτε αν κανονιστει τελικα συναντηση υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μπορεσω να ερθω και γω.Αναμενω εξελιξεις .Καλα να περνατε ολοι. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2010 Me lene kosta k eimai kala. Παράθεση
baskont Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 kasspav έγραψε:Ως τωρα 10 ατομα εχουν εκφρασει επιθυμεια. Το ξαναφερνω στην επιφανεια, για το δουν και αλλοι.Ευελπιστω την Τεταρτη 25/8 να κανουμε το πρωτο meetingΠαύλο, η ιδέα είναι πάρα πολύ καλή και νομίζω πως μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορούμε ν ακάνουμε ένα προ-meeting, ώστε να καλύψουμε κάποια οργανωτικά θεματάκια που χρειάζεται να τα έχουμε καλύψει από πριν.Δηλαδή πρώτον ο χώρος, που πρέπει να έχει διαθεσιμότητα σε τραπέζια κλπ, να μην είναι δηλαδή κανένα καφέ που σφύζει από κόσμο και θα ψάχνουμε να βρούμε καρέκλα. Υποθέτω ότι θα βρισκόμαστε απογευματινές ώρες (κατά τις 6 και μέχρι τις 9, που αρχίζουν τα καλά session online, lol), ώστε να μπορούν τα παιδιά που δουλεύουν να έρχονται.Επίσης κάπου στο κέντρο, ή σε περιοχή που θα έχει πρόσβαση το μετρό, για να μην κάνουμε κύκλους να βρούμε πάρκινγκ, να ερχόμαστε με το μετρό.Νομίζω πως με το που θα μπει ο Σεπτέμβρης θα σε εκπλήξει πόσα άτομα θα βρίσκονται σε τέτοιες συναντήσεις και ίσως θα χρειαστεί να βρούμε και ειδική αίθουσα για κάτι τέτοιο, αλλά ας βρισκόμαστε για αρχή σε καφετέριες και βλέπουμε. Παράθεση
baskont Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 Κάτι παρόμοιο κάναμε στην Πράγα, με τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί για το Unibet Open και καθήσαμε με τις ώρες την τελευταία βραδυά στο snack bar του ξενοδοχείου και αναλύαμε παρτίδες. Ήταν από τις πολύ καλές στιγμές του 5ήμερου εκεί και είδα ότι το απολαύσαμε όλοι (βοήθησε και η μαύρη Τσέχικη μπύρα), σίγουρα όμως όλοι αναγνωρίσαμε, από τις αναλύσεις, λάθη που σε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον θα τα αποφύγουμε. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνεια με baskont ειπαμε να συναντηθουμε Τεταρτη 25/8 στην καφετερεια Olympiko 18:00-18:30 που βρισκεται στο ΣΕΦ. Επειδη ξερω οτι μαζευονται και groupakia εκει από διαφορα club, ισως στην δευτερη συναντηση να αλλαξουμε ωρα. Για πρωτη φορα καλα θα ειμαστε.Ευκολη προσβαση(και απο την εθνικη και παραλιακή), απλετος χωρος εσωτερικά, ανετο παρκιγκ και τρενο...Τα λεμε εκει οσοι ερθετε. Οταν πλησιασει η μερα θα σας πω πως να φερεται hand history από τουρ. Καλο θα ειναι οσοι εχουν λαπ τοπ με poker tracker και καποιο replayer να το φερουν μαζι. Θα εχω και γω το δικό μου, αλλά επειδη θα ειναι η πρωτη συναντηση καλο θα ειναι να ειμαστε προετοιμασμενοι. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2010 an tha borousate sto telos kathe evdomadas meta apo sinadisi na mazeuete ta 5-10-20 pio simadika xeria apo tournoua kai na ta anevazei kapios me ena replayer kai na leei ta pio simadika sxolia pou ginan apo sas tha htan poli kalo gia to forum kai gia opion thelei na mathei!just an idea:) Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αυριο θα πραγματοποιηθει η πρωτη συναντηση του study group (λεπτομερειες τοπου-χρονου παραπανω). Προσπαθηστε οσοι μπορειτε να ερθετε, μιας και ειναι η πρωτη φορα που γινετε για να εχουμε συμμετοχη. Επιτηδες ο baskont και γω, το αφησαμε ανοιχτο για να υπάρχει συμμετοχή.Στον φακελο του Poker Tracker θα βρειτε ενα φακελο Processed οπου εκει μεσα θα υπάρχουν αρχεια με καθε τουρνουα και session που θα θελατε να αναλυσουμε. Βαλτε τα σενα ενα στικακι και φερτε το παρεα (προτιμηστε deep run για να εχουμε περισσοτερα χερια). Μεχρι τις 17:50 θα με βρειτε κατω στην εισοδο στην αρχη μιας ανηφορας φορωντας μια ποκερικη μπλουζα (χαχα για λογους αναγνωρισης).Ελπίζω να ανταποκριθειτε οσοι πραγματικά ενδιαφερεστε να βελτιωσετε το παιχνιδι σας. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Μια επιβεβαιωση οσοι θα ερθουν καλο θα ηταν, μην παω και περιμενω μονος... Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Κατα τις 6 με 6.30 λέμε?Εγώ μέσα αλλά απο ΣΕΦ και μετά θέλω καθοδήγηση Παράθεση
palai Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 μεσα και εγω......6 με 6.30!panosxvii ακολουθα τις ταμπελες που λενε olympico! Παράθεση
mak Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Αυγούστου, 2010 μεσα και εγω 6 παρα θα ειμαι εκει !στην ραμπα οπως ανεβαινουμε για olympico Παράθεση
Recommended Posts