labKK Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 O αντίπαλος στα SNG έχει πολύ καλά στατιστικά.avr buy in 10$ με ROI 29% σε 1600 games.Γενικά φαίνεται καλός παίκτης ως τώρα.Πάντα κάνει το ίδιο raise από οποιαδήποτε θέση.Τις μισές φορές που κάποιος του τα γύρισε all-in πήγε πάσο.Το τουρνουά είναι των 27 ατόμων.Είμαστε οι τελευταίοι 9,πληρώνονται οι 5.PokerStars Game $10+$1 USD Hold'em No Limit Level VIII (200/400) Table '301560116 3' 9-max Seat #2 is the buttonSeat 1: ouwe beuker (4975 in chips)Seat 2: HERO (7580 in chips)Seat 4: mojomike67 (2510 in chips)Seat 5: kooltxn (3885 in chips)Seat 6: ABENZO (5175 in chips)Seat 7: gatopardo82 (4770 in chips)Seat 8: Johanssssen (6545 in chips)Seat 9: POLARIZA (5060 in chips)ouwe beuker: posts the ante 25HERO: posts the ante 25mojomike67: posts the ante 25kooltxn: posts the ante 25ABENZO: posts the ante 25gatopardo82: posts the ante 25Johanssssen: posts the ante 25POLARIZA: posts the ante 25mojomike67: posts small blind 200kooltxn: posts big blind 400*** HOLE CARDS ***Dealt to HERO [Kh Ks]ABENZO: raises 520 to 920gatopardo82: foldsJohanssssen: foldsPOLARIZA: foldsouwe beuker: foldsHERO: raises 1080 to 2000mojomike67: foldskooltxn: foldsABENZO: calls 1080*** FLOP *** [Ad 2d 9s]ABENZO: checksHERO: checks*** TURN *** [Ad 2d 9s] [3h]ABENZO: checksHERO: checks*** RIVER *** [Ad 2d 9s 3h] [5d]ABENZO: bets 2150HERO: calls 2150*** SHOW DOWN ***ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:1)Σε τι range τον βάζετε μετά το call preflop?2)Επρεπε να ποντάρω στο flop ή turn?3)Κάνουμε call στο river?4)Γενικά το παίξιμό μου πως είναι? :S Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Δεν μου πολυ αρέσει το όλο play γιατί μου φαίνεται πως χάνετε πολύ απ την αξία του χεριού μας.Με το σχεδον Min raise που κάνεις νομίζω κάνει call εκεί με τα πάντα που θα είναι καλά να ανοίξει απο UTG.Το flop μοιάζει c-betable αλλά και το check μ'αρέσει γιατί κρατάμε μέσα φύλλα που έχουμε crashed όπως JJ TT κτλπ αλλά στο turn θα πόνταρα 100% για να πάρω και κάποιες πληροφορίες για το χέρι του αντιπάλου.Όπως παίχτηκε το χέρι δεν νομίζω να μπορείς να πάς πάσο στο river αφού κανείς σας δεν έχει δείξει δύναμη στο χέρι και μπορεί να προσπαθεί να το πάρει μ'ενα Bet. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 1) Συνήθως θα δεις AQ,99-JJ, πιο σπάνια 22-88 ή AJs, ή QQ. Τα QQ+,AK λογικά τα παίζει 4-bet all-in. 2,3,4)Σε 3-bet pot πλησιάζοντας στο bubble και με αυτά τα stacks δύσκολα θα πάρεις value από χειρότερο φύλλο σε τέτοιο flop με c-bet. Γενικά πιστεύω πως μετά το flop τα έπαιξες μια χαρά όλα τα streets. Θα προτιμούσα all-in preflop από μέρους σου. Χάνεις πολύ value από όλα τα φύλλα που θα σου πλήρωναν και all-in. Τέτοια flops είναι που σου μειώνουν τα κέρδη όταν ο αντίπαλος έχει πχ ΤΤ-JJ που θα κάνει flat call στο 3-bet αυτό που του κάνεις, αλλά θα σε έβλεπε και σε all-in γιατί το range του 3-bet all-in σου έχει και AK αλλά ίσως και AQ,99 κλπ. Γενικά αν ένα νορμάλ reraise που κάνεις (πχ x2.5 ή x3) φτάνει το 1/3 του stack σου βάλτα όλα καλύτερα. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 1) Η σωστή ερώτηση είναι "σε τι range τον βάζουμε με το raise του preflop utg" διότι είχε πολύ καλά odds για το call...λοιπόν AQ+, 88+, ίσως και suited conectors2)Στο turn για να δείξεις ότι έχεις τον άσσο κσι ήθελες να βελτιωθεί λίγο για να πάρεις value (τα δύο καρό στο flop δικαιολογούν βέβαια ένα cbet πολλές φορές)3)Κάνουμε call. Πιστεύω τις περισσότερες φορές έχουμε πιθανότητα κοντά στο 50% (άσχετα αν σου έδειξε nuts :laugh: )4)Συμφωνώ με τον samgreek ότι ήταν ένα εύκολο all-in preflop από την στιγμή που δεν το έκανες είναι αποδεκτό το υπόλοιπο παίξιμό σου. Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 nomizw pws sigoura se kerdise..thes na mas peis ti eixe?to pontarisma tou sto telos einai sigoura gia value..A9 h AQ? Παράθεση
labKK Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Αυγούστου, 2010 Όπως είπα ο αντίπαλος κάνει αυτό το raise από όλες τις θέσεις οπότε αρχικά τον έχω βάλει σε wide range αρχικά, με οποιοδήποτε pocket pair κτλ.Δεν πάιζω all-in γιατί τον έχω δει να πηγαίνει πάσο αρκετές φορές και υπάρχουν κάποια φύλλα που μπορεί να έχει και θέλω να παίξει.Το μέγεθος του raise πιστεύω ότι είναι καλό.Βασικά δεν περίμενα να κάνει απλό call.Περίμενα ή να κάνει reraise all-in ή πάσο.Μόλις κάνει call του απομένουν περίπου 3200 (effective stack) σε ένα pot κάτω περίπου 4800.Πολύ περίεργο call.Τον έβαλα σε πολύ κλειστό range όταν έκανε checkστο flop.Απέκλεισα όλα τα χαμηλά pocket pairs, αφού δεν έκανε stop and go.2 περιπτώσεις.Εχει monster στο flop και πάει για το check raise ή έχει κάποιο φύλλο που κερδίζω (QQ ή JJ ) και ίσως του πάρω κάποιο bet.Ακόμα και αν του βάλω ένα range (JJ+,ΑΚο,ΑΚs) στο φλοπ Αd,2d,9 έχω πολύ μεγάλο equity και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πάσο ακόμα και αν ποντάρει όλα τα 3200.Οπότε το σχέδιο μου είναι να μην καταφέρω να του πληρώσω όλα τα 3200 σε περίπτωση που χάνω ή να του πάρω κάποιο bet σε περίπτωση που κερδίζω.Πιστεύω αυτό το πετυχαίνω με το check στο φλοπ.Αν δοκιμάσω ένα bet πχ. 1500 τότε ή θα πάει πάσο ή θα φάω το check-raise για να κάνω ένα crying call για 1700 ακόμα.bet για info δεν υπάρχει.Με τα 2 check στο turn συνεχίζω στο ίδιο σχέδιο.Όταν κάνω call στο river πιστεύω ότι έχω παίξει καλά.Εχω αποκλείσει την περίπτωση για χρώμα και έχω αποκλείσει και να έχει 4 στο range του.Ή χάνω χωρίς να του πλήρωσω όλο το υπόλοιπο stack ή του πήρα άλλο ένα bet.Μόλις είδα τι είχε...ABENZO shows [4h 4s]ABENZO has Straight, Five HighABENZO wins 9,100WTF Αυτός έχει παίξει λάθος preflop/flop και εγώ έχω κάνει ένα θλιβερό passive παίξιμο με 2 check και ένα call σε value bet στο river.Τώρα τελευταία που προσπαθώ να πάρω λίγο παραπάνω value καταλήγω να τρωω τα μούτρα μου.Κακα τα ψέματα, με τα bets δεν καταλήγεις ποτέ να κάνεις τόσο τραγικά λάθη, όσο με το να αφήσεις να δει ο αλλος όλες τις κάρτες for free.Έχασα ένα τεράστιο ποτ που παραλίγο να μου στοιχίσει το τουρνουά έπειδή δεν έκανα έστω ένα μικρό bet. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 labKK έγραψε:Αυτός έχει παίξει λάθος preflop/flop και εγώ έχω κάνει ένα θλιβερό passive παίξιμο με 2 check και ένα call σε value bet στο river.Τώρα τελευταία που προσπαθώ να πάρω λίγο παραπάνω value καταλήγω να τρωω τα μούτρα μου.Κακα τα ψέματα, με τα bets δεν καταλήγεις ποτέ να κάνεις τόσο τραγικά λάθη, όσο με το να αφήσεις να δει ο αλλος όλες τις κάρτες for free.Έχασα ένα τεράστιο ποτ που παραλίγο να μου στοιχίσει το τουρνουά έπειδή δεν έκανα έστω ένα μικρό bet.Ενώ νωρίτερα η ανάλυσή σου δικαιολογεί απόλυτα τις κινήσεις σου με βάση το range που τον βάζεις, το συμπέρασμα που βγάζεις είναι πολύ εξαρτώμενο από το αποτέλεσμα και αναιρεί όλα όα ορθά έγραψες νωρίτερα. Το θλιβερό passive παίξιμο που λες μπορεί να είναι ορθά passive παίξιμο (postflop). Αφού δεν έχει odds για σετ το 3-bet σου κάνει μπαμ και γίνεσαι προβλέψιμος. Επίσης postflop, ειδικά και μετά το turn, γίνεται πάλι σχεδόν face-up το φύλλο σου. Γι' αυτό και το preflop all-in ήταν η καλύτερη επιλογή. Θέλει ένα 40% περίπου για call κι όταν θα έχει 99-QQ, AK που θα κάνει call βγάζεις το maximum. Παράθεση
Recommended Posts