iJustRiveredYou Δημοσίευση 14 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Αυγούστου, 2010 Grabbed byHoldem ManagerNL Holdem $0.25(BB) Replayer SB ($25.10)Hero ($25)CO ($41.58)BTN ($33.75)Dealt to Hero CO raises to $0.85, fold, fold, Hero raises to $2.50, CO calls $1.65FLOP ($5.10) Hero bets $2.80, CO calls $2.80TURN ($10.70) Hero bets $5, CO raises to $14.75, Hero raises to $19.70 (AI), CO calls $4.95RIVER ($50.10) Hero shows (Pre 18%, Flop 26.5%, Turn 15.9%)CO shows (Pre 82%, Flop 73.5%, Turn 84.1%)Hero wins $48.10Εχω καιρο να παιξω. Ειναι το 2 η 3ο hand και εννοειτε θα κανω 3bet αυτο το hand οχι μονο εναντιων ενος CO range αλλα και για λογους metagame στη συνεχεια. Δεν εχω κανενα read για τον αντιπαλο μεχρι στιγμης.Alternative lines που θα ακολουθουσατε? το bet sizing μου δεν μου αρεσει με την πρωτη ματια και νομιζω ηταν λαθος μου που εγινα commited στο turn τωρα που το σκεφτομαι θα εκανα c/c ενα φυσιολογικο bet. Αν εχει αυτα που φανταζομαι ετσι και αλλιως θα μπουν ολα τα λεφτα μεσα δεν χανω κατι ισα ισα γλυτωνω αν δεν πετυχω. Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το play μου, ειναι απο τα hand που κερδιζεις και νιωθεις μεγας donk μετα.. [ ] το επαιξες καλα[x] Συνεχισε τα μπανια καλυτερα και αστο το ποκερακι Παράθεση
SickSick Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2010 Mia xara einai to bet sizing sou, etoimases ena kalo all-in bet gia to river pou tha ton ekane na petage to xeri tou an eixe mono ena riga i kati etsi. To mono lathos pou ekanes einai sto turn plewn ta $5 extra den exei logo na ta valeis, kane apla to call kai kanta bet out mono an vreis flush. Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2010 Νομίζω ότι το 3bet από το 2-3 χέρι OP δεν έχει νόημα. Δεν ξέρεις ακόμα τίποτα για τον αντιπαλό σου. Δεν ξέρεις πόσο loose ανοίγει από CO, πόσο πάσο πάει στα 3bet και με τι κάνει call στα 3bet, άμα είναι fish ή όχι κτλπ. Γιατί ουσιαστίκα εσύ θες ο αντιπάλος σου να πάει πάσο και όχι να δεις flop εκτός position με τέτοιο φύλλο. Όσο για το metagame σε αυτά τα stakes δεν έχει και πολύ νοήμα και αν ο αντιπαλός σου είναι fish πάλι δεν έχει νοήμα. Αυτό που θέλω να πω ουσιαστίκα είναι ότι δεν ξέρεις πως παίζει ο αντιπαλός και δεν μπορείς να κρίνεις ακόμα αν χρειάζεται metagame ή όχι. Και άλλο το metagame με position και άλλο χωρίς.Όσο για το χέρι τώρα μου φαίνεται σταναρ cbet στο flop. Στο turn δεν νομιζω ότι θα πετάξει πότε κάποιον Ax με ένα bet, ίσως να πετάξει κανά KQ, KJ αλλά αν το έχεις πάρει απόφαση να παίξεις τα ρέστα σου καλύτερα να βαρέσεις γύρω στα 8$. Αν κάνουμε check μπορεί να να κάνει κάποιο pot control Kx, weak Ax δεδομένου ότι δεν έχει κάποια read για σένα και να πάρουμε free card αλλά αν βαρέσει δεν έχουμε τα odds για call και πρέπει να πάμε πάσο. Γιατί τι θα κάνουμε c/c turn, c/f river αν δεν έρθει. Ειναι πολύ weak line και exploitable. Και αν έρθει θα βαρέσει το river ή θα τσεκάρει με τους Ax? Και αν κάνουμε bet απο μπροστα στο river θα κάνει call με τους Ax? Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2010 committed στο turn γιατι λες οτι εισαι ? δεν εχεις pot odds για call. Για μενα σωστο το double barrel και καλο bet sizing, αλλα fold στο turn raise Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Δεν μπορουσα να μπω pokerland με τιποτα.. Βασικα δεν ξερω με τι range ανοιγει απο το CO αλλα απο τη στιγμη που μολις εχω κατσει σχεδον στο τραπεζι κανω 3bet τετοια hands για να τον κανω λιγο slow down γενικα στο υπολοιπο παιχνιδι απο το να μου κλεβει blinds, το ιδιο τυπικα κανω και για ενα button open. Θεωρω οτι να κατσω και να παιζω tight from the blinds απο την αρχη ειναι exploitable ακομα και για τον NL25 reg. Βασικα και εγω αν δω tight παιχτες στα blinds απλα δεν εχω fold button με τιποτα και τις σπανιες φορες που κανουν 3bet let them have it. ez game. Anywayz το hand συμφωνω με τα extra 5$ δεν το πολυσκεφτηκα εκει λεω αφου φτασαμε μεχρι εδω, πρωτο λαθος. Ξερω οτι το range του με εχει crushed και δεν εχω odds για call θα ημουν περισσοτερο χαρουμενος να τα βαλω ολα μεσα στο flop παρα ετσι οπως ηρθε. To fold επισης δε μου αρεσει, ισως θα επρεπε να κανω καποιο pot control στο turn και να re evaluate αν χτυπαγα. Μαθηματικα εχω βαλει μεσα τα 10$ απο τα 25$ στο turn και παιρνω 2:1 pot odds αν κανω απλα call με μια προχειρη ματια. Παράθεση
SickSick Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Den exei sixna set o antipalos edw, giauto min eisai results oriented kai epeidi auti ti sigkekrimeni fora den doulepse to semi-bluff sto turn na nomizeis oti ekanes kati lathos pou ekanes double barrel. Twra gia to an exeis odds na callareis to raise tou, den to exw kanei akrivos alla upothetontas oti exei as poume 2 pair para set kai tha sou plirosei ta alla $5 panta sto river, tote nomizw poli marginally exeis call. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Αυγούστου, 2010 bet/fold turn?Proswpika den einai sta best interests mou na paixw 3bet pot 3o xeri no reads oop not for value.Katalavainw ola ayta pou skeftesai peri metagame klp, alla to thema einai na mporeis na paixeis +ev partides Παράθεση
Recommended Posts