Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν ενώ εδώ και χρόνια παίζω σχεδόν αποκλειστικά cash(με χαλαρή χασούρα αλλά και χωρίς να με νοιάζει, αλλού βγάζω τα λεφτά μου) φέτος το καλοκαίρι αποφάσισα να το δω λίγο πιο σοβαρά αφού παίζω που παίζω.

Έχω κερδίσει κάποια χρήματα cash αλλά άρχισα να παίζω και κάποια μικρά τουρνουά όπου είχα ανέλπιστη επιτυχία. Δε μπαίνω συνέχεια itm αλλά όποτε μπω είμαι πάντα ft. Έτσι έχω κάνει 5 cashes από 100-750$ αυτή τη βδομάδα(buyins 2-10$+comission), κάτι που δε το περίμενα και δε περιμένω και να συνεχιστεί να πω την αλήθεια.

Ο πραγματικός όμως λόγος που γράφω δεν είναι αυτές οι ανοησίες, ποιός ενδιαφέρεται άλλωστε;

ο λόγος που γράφω καιφυσικά περιμένω να σας ενδιαφέρει όλους ειναι οτι στο skarkscope έβαλε ένα καρχαριάκι δίπλα στο όνομα μου.

ΝΑΙ, είμαι τόσο χαζοχαρούμενος που κάνω τόπικ σε ένα φόρουμ όπου δε συμμετέχω για το καρχαριάκι. Ευχαριστώ για τα σχόλια σας... αναμένονται ιδιαίτερα ευγενικά όπως πάντοτε άλλωστε.

A ναι, όλα αυτά συμβαίνουν στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον του PKR :woohoo: :woohoo:

YΓ: Σοβαρά τώρα, το ability 75 που μου βγάζει είναι κάτι παραπάνω του μετρίου ή τζάμπα χαίρομαι;

Δημοσίευση

Nice post :)

Βλέπω στα στατιστικά σου ένα freeroll με prize 5$ και από πάνω 5 απανωτά cashes κοντά στα 2κ. wow!

Ένα μεγάλο Respect που το κατάφερες αυτό στο PKR!

Πρέπει να είναι η πιο εκνευριστική πλατφόρμα της αγοράς :)

Δε χαίρεσαι τζάμπα θα έλεγα, keep urself in MTTs και να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά ώστε να μην πετάξεις τα κέρδη σου στο πρώτο παρατεταμένο downswing.

Δημοσίευση

Thanks for your post και τα καλά λόγιαΧρήστο, καλό να ξέρω οτι κάποιος το διάβασε!

Ναι αμέσως μετά που έγραψα το ποστ κέρδισα το τουρ που έπαιζα(μικρό field με 72 παίκτες αλλά η πρώτη μου νίκη, τη πανηγύρισα δεόντως)

Σήμερα παίζω ξανά και αποφάσισα να μαλακιστώ λίγο και να παίξω ένα 50άρι τουρνουά που κανονικά δε θα έπρεπε λόγω br management. Αν δε κάνω λάθος το σωστό br management λέει max 1%br fee για τουρ, σωστά; Εγώ έβαλα σχεδόν 1,5% αυτή τη στιγμή, όχι και κανά έγκλημα δλδ. Συνεχίζω αυτή τη στιγμή στους 11 με προοπτικές για το μεγαλύτερο μου cash αν τελειώσω top 3.

Wish me luck!!!

YΓ: Αλλά κούραση τα τουρνουά και ξενύχτι ρε παιδιά, πως να το κάνεις όταν δουλεύεις;