christos21 Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2010 No-Limit Hold’em, Tournament 125/250 Blinds 30 Ante (9 handed) UTG+1 (t18954)MP1 (t8608)MP2 (t8803)MP3 (t12801)CO (t9822)Button (t2669)SB (t14241)Hero (BB) (t19853)UTG (t32547)Preflop: Hero is BB with , 4 folds, MP3 bets t575, 3 folds, Hero calls t325Flop: (t1545) , , (2 players)Hero checks, MP3 bets t750, Hero raises to t1500, MP3 raises to t2500, Hero calls t1000Turn: (t6545) (2 players)Hero checks, MP3 bets t2250, Hero calls t2250River: (t11045) (2 players)Hero checks, MP3 bets t4250, Hero???Total pot: t11045Έχω επιθετική εικόνα στο τραπέζι, ασκώ πίεση preflop αλλά κυρίως postflop. Στο συγκεριμένο χέρι έχω αποφασίσει να κάνω c/r στο flop και γενικά να μην παρατήσω την παρτίδα εύκολα. Τον αντίπαλο μου τον έχω "βάλει" σε ΑΧ,ΚΧ,;QX (Χ>9) και μικρό ζεύγος ΧΧ (ΧΧ<6).Δεδομένου ότι θέλω να πιέσω τον αντίπαλο μου τί raise πρέπει να κάνω στο flop;Τα bet του αντιπάλου μου σε turn και river θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι για να πάρει value;Γενικά όποια παρατήρηση στην παρτίδα ευπρόσδεκτη, με βάση ένα postflop aggresive line. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Βρίσκεσαι εκτός θέσης με πολύ άσχημο φύλλο και ο αντίπαλος σου δείχνει οτι δεν θα παρατήσει το χέρι με το raise στο flop.Εμένα μου κάνει για άσχημο spot να μπλοφάρεις και θα τα παράταγα στο flop αν και το πιο πιθανό είναι να τα πάω πάσο pre flop. Επίσης αν έχει μικρό ζευγος όπως λες έχει σετάρει πιθανότατα.(Λες να είναι τόσο aggressive που να παίζει έτσι 22 και 33?)Το μόνο που με μπερδευεί είναι το Bet sizing που κάνει αλλά και πάλι καλύτερα να μην αναμιχθείς άλλο. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Αφου ηθελες να το παιξεις why not 3bet ποστ φλοπ, και αν ειχες call, bet to flop, και μετα το παραταγες, αν δεν πηγαινε πασο? Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Σε dry flop ο αντίπαλος σου δείχνει αρκετή δύναμη , είμαστε ουσιαστικά readless, και νικάμε μόνο την μπλόφα στο river. Θέλουμε ο αντίπαλος να μπλοφάρει περίπου 25% και πάνω για να είναι +EV (με προχειρα μαθηματικά) το call στο river. Νομίζω readless,ο average αντίπαλος με τέτοιο betsizing στο river μπλοφάρει πιο σπάνια από 1/4 , άρα fold. Πιο μεγάλο raise στο flop imo, 1750 με 2225 περίπου, και σε περίπτωση που ο αντίπαλος δείξει δύναμη, εγκαταλείπουμε το hand. Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 etsi opws to paikses me reraise sto flop k meta check kai call sto turn apokleietai na epairnes thn partida..ithele bet sto turn kai bet sto river...imo..epishs an thes na kaneis tetoia plays reraise preflop m afto to hand.. Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Ty all για τις απαντησεις, όσο ξαναβλέπω το χέρι, τόσο καταλαβαίνω ότι έπαιξα άθλια. Μπήκα στην παρτίδα με 96ο, καθώς είχα να αντιμετωπίσω μόνο ένα min raise και κανένα call/limp. Σκοπός μου εξαρχής ήταν να τελειώσω την παρτίδα στο flop. Δεν περίμενα 3bet απ τον συγκεκριμένο αντίπαλο αλλά αποφάσισα να μεταφέρω τη δράση στο turn. Κι εκεί νομίζω ότι έχασα την παρτίδα.Στο turn βρίσκω την επαφή που ζητούσα και νιώθω ότι είμαι μπροστά απ τον αντίπαλο μου. Έχω αποκλείσει το set του και χωρίς σκέψη κάνω το call. Η λογική μου σε όλα τα streets είναι να ξεκινήσω με check γιατί πιστεύω ότι έτσι θα δείξω δύναμη. Στις τελευταίες 5 παρτίδες, 2 φορές έχω διώξει τους αντιπάλους μου με μεγάλα postflop bets κρατώντας σκουπίδια. Στο river πάλι ένα bet απ τον αντίπαλο μου. Έχει μείνει με 7.5κ μάρκες και ποντάρει 4.25κ. Παίρνω 10 sec time και πετάω τα φύλλα μου. Δείχνει Α8s Παράθεση
Recommended Posts