aizack13 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Λένε ψέμματα οι παίκτες του πόκερ; **Ξέροντας επίσης πως το παιχνίδι είναι passive χωρίς 3bet, θα γινόταν πολύ επιφυλακτικός ακόμα και με ΚΚ, και κυρίως θα τους πέταγε εύκολα αν έμπαινα all in.mou fentete unreal epagelmatias high stake player na petaksei kk pre gia 170bb effective kai me tosa dead money sto pot, akoma kai an einai methismenos kai to game einai to poio nitty-passive-bored game ever! Παράθεση
SickSick Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Asxete nicecallsir (apo Athina). Ela kipro perimenw tis nixtes pou tha ertheis na se 3alafrosw apo ta leftakia sou.. 5 kai apopse!Oso gia to hand, na pw auta pou sou eipa kai stous upolipous. Gnomi mou einai oti den mboreis na ta exeis ola edw. Eite vazeis aera sto range tou antipalou (e.g. mikra pairs, suited connectors) opotan kai prepei na kaneis call to river PANTA, eite den nomizeis oti exei aera to range tou (QQ,KK,AA,AK) opotan prepei apla na kaneis raise to flop kai an exei KK tote tou les nh.Pes kai ston allon ton asxeto ton Ainia (apo Athina) oti ton perimenoume kai auton edw.. mas aresei pou ta pezei kai ta xanei ammmiilita! Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 nomizo o nikos epekse poli sosta tin partida.lene pote psemata oi pektes poker?ilios72xrc pro team Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 emena mou aresei to call preflop.sto flop omos kanoume call me tin prooptikh na tou paroume resta sta epomena streets?alla me ti fillo tha mporouse na krataei oste na tou paroume resta??mono ak nomizo ego.etsi pos einai to board sto flop den einai kalitero isos to mikro raise?pali to ak pithanos tha mpei resta kai den tha parei free card pou pio pithano einai na fobisei emas.sto river kai go pisteuo poli kalo to fold. Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 SWEDENFISH έγραψε:nomizo o nikos epekse poli sosta tin partida.lene pote psemata oi pektes poker?ilios72xrc pro teamGO GO CHALLENGE Παράθεση
nicecallsir Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 SWEDENFISH έγραψε:nomizo o nikos epekse poli sosta tin partida.lene pote psemata oi pektes poker?ilios72xrc pro teamΣε ευχαριστώ πολύ Ήλιε, νιώθω βαθιά συγκίνηση όταν μαιτρ των 17 blinds, επικροτούν το παιχνίδι μου.nicecallsirprofit poker teamprofit poker managerpokerland bloggerΤ/Φ οπλίτης πεζικούαπόφοιτος λυκείου (κακός βαθμός)πτυχιούχος lower ©παντρεμένοςΥ.Γ. Κάνε edit to ποστ σου, ξέχασες να ευχηθείς σε όλους να είναι καλά. Παράθεση
SickSick Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Pes re niko kai ti thesi irthes sto High Jump sto lykeio! Παράθεση
geopaok4 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2010 egw pisteuw oti i patrida paixtike ligo asxima meta to flop , mou arese i pagida pre flop sto n kaneis aplws call omws me t call sou sto cb tou kai me tetoia action preflop einai ligo diskolo na sinexisei na pontarei , opote elpizeis se ena ak gia na pareis olo tou to stack k kaneis re raise sto flop egw prwsopika etsi tha to epaiza...twra an lene psemata oi pextes tou poker auto eksipakouete.... Παράθεση
Miltos.cy Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Vatal έγραψε:SWEDENFISH έγραψε:nomizo o nikos epekse poli sosta tin partida.lene pote psemata oi pektes poker?ilios72xrc pro teamGO GO CHALLENGE[/quote:y8xctdxk]+1miltos.cykyriakidis pro teamkyriakidis pro managerΑΝΘ/ΛΓΟΣ(ΠΖ)ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΗΣΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑ 10 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ FIFA 98 (INTERNET CAFE 12/9/1998)ΤΕΛΙΚΟΣ 7-3ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΕΡΓΕΝΗΣFRIEND IN FACEBOOK WITH ZIGMUNDGL EVERYONE. Παράθεση
Zulugr Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Νομιζω πως ολο το ποστ της παρτιδας ειναι παγιδα.Ισως γι αυτο και κανεις "καλος" δεν την ανελυσε.Ο Νικος παρουσιαζετε ως ο πιο aggresive του τραπεζιου ενω κανει δυο calls και ενα check σε bets αντιπαλου με monster στα χερια του.Πιο passive δε γινεται.Ο Ρουμανος παρουσιαζετε ως big wining high stakes pro,και κανει limp απο late και reraise X5 !!!!! ME TI ????Θεωρω πως ειναι τελειο παραδειγμα προσπαθειας παγιδευσης του αντιπαλου στην οποια παγιδευομαστε εμεις.Οσο για το ερωτημα για το αν λενε ψεματα οι παικτες,μετα τους κυνηγους και τους ψαραδες ερχονται τριτοι στην καταταξη.Υ.Γ. Τα 14Κ ο Ρουμανος που τα βρηκε ? Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 zulu tha se apogoiteusw... i pasa einai alithini.. kathomoun sto pisw trapezi kai petaga assous k egw se board kt9j3 (kai oi 2 kratagan qj) alla to diko mou paso einai pio eukolo e? Παράθεση
labKK Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Χαίρομαι που επέλεξες για πρώτο άρθρο μια παρτίδα.Το thread αυτό είναι η όαση αυτες τις μέρες στο Land με τόσες αερολογίες που γράφονται. Έχω μπερδευτεί πολύ με αυτό το χέρι.Σχόλια-Ερωτήσεις:1)Ο αντίπαλος κάνει limp-reraise.Το range που τον βάζουμε αμφιλεγόμενο.(QQ,KK,AK).Δηλαδή είναι τόσο απίθανο να έχει πιο wide range αφού είναι τόσο καλός LAG?Ας το δεκτούμε όμως αφού εσύ τον ξέρεις καλύτερα. Θα δεκτώ και το ότι έκανες απλά call για παγίδα preflop αφού τον έχεις ικανό για πάσο ακόμα και με ρηγάδες.Την απόφαση στο flop δεν μπορώ να καταλάβω. Τι flop θέλουμε για να μπούμε δυνατά στο ποτ?Μόνο ένα φλοπ που το μεγαλύτερο φύλλο είναι π.χ J ???Δηλαδή αν πέσει Q θα φοβόμαστε ότι έχει QQ και αν πέσει Κ φοβόμαστε ότι έχει θα ΚΚ?Είναι τόσο λάθος να κάνουμε raise, όχι για να δούμε που βρισκόμαστε όπως λες ειρωνικά, αλλά για να βγούμε εσκεμμένα pot commited?( Υπάρχει καν αυτός ο όρος "βγαίνω εσκεμμέμα pot commited" ?)Αν έχει ΚΚ ,ΟΚ είμαστε μίλια πίσω δεν την γλιτώνουμε,αν έχει QQ μάλλον θα πάει αυτός αυτός πάσο και θα πάρουμε ένα ωραιότατο ποτ εδώ και τώρα χωρίς να δώσουμε κάρτες και αν έχει ΑΚ είναι αυτός μίλια πίσω.Νομίζω ότι το raise είναι πιο ++ από το call.Sorry αν οι απορίες μου φαίνονται αστείες αλλα είμαι ακόμα στην αρχή. Παράθεση
Zulugr Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 psfsin έγραψε:zulu tha se apogoiteusw... i pasa einai alithini.. kathomoun sto pisw trapezi kai petaga assous k egw se board kt9j3 (kai oi 2 kratagan qj) alla to diko mou paso einai pio eukolo e?Δεν εννοω οτι δεν παιχτηκε η πασα,αλλα τα images δεν συναβουν με το action.Μου φανηκε λιγο παραπλανητικο....ειναι και ο τιτλος τετοιος...... Παράθεση
nicecallsir Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2010 labKK έγραψε: Την απόφαση στο flop δεν μπορώ να καταλάβω. Τι flop θέλουμε για να μπούμε δυνατά στο ποτ?Μόνο ένα φλοπ που το μεγαλύτερο φύλλο είναι π.χ J ???Είναι τόσο λάθος να κάνουμε raise, όχι για να δούμε που βρισκόμαστε όπως λες ειρωνικά, αλλά για να βγούμε εσκεμμένα pot commited?( Υπάρχει καν αυτός ο όρος "βγαίνω εσκεμμέμα pot commited" ?)Αν έχει ΚΚ ,ΟΚ είμαστε μίλια πίσω δεν την γλιτώνουμε,αν έχει QQ μάλλον θα πάει αυτός αυτός πάσο και θα πάρουμε ένα ωραιότατο ποτ εδώ και τώρα χωρίς να δώσουμε κάρτες και αν έχει ΑΚ είναι αυτός μίλια πίσω.Νομίζω ότι το raise είναι πιο ++ από το call.Sorry αν οι απορίες μου φαίνονται αστείες αλλα είμαι ακόμα στην αρχή. Συγνώμη που δεν απαντάω σε όλες τις ερωτησείς, είμαι όμως εκτός Ελλάδος και δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου, προς το παρόν. Το ποτ περιέχει 2.800$ και ο Ρουμάνος κάνει bet 1.350. Aν του κάνω γύρισμα στα 3.200$ που είναι σχεδον minimum raise και τα δει, το ποτ περιέχει 9.200$ και εμένα μου έχουν μείνει 4.000$. Δεν υπάρχει πλέον έξοδος για μένα αν χάνω, μιας και δεν φαίνομαι, είμαι pot commited. Εφόσον κερδίζω (έχω κάνει call στο φλοπ) και μου κάνει check στο turn, μπορώ σε ένα ποτ 5.500$ με 2 bet -50% του ποτ να παίξω τα ρέστα μου τμηματικά και με πολυ μεγαλύτερη πιθανότητα να ακούσω call apo φύλλα που είμαι μπροστά. Αν επίσης κάνω check behind στο turn (που δεν είναι η γλυκιά Q) μπορώ ακόμα και ρέστα να πω sto river, μιας και το στακ μου είναι ελάχιστα πάνω από το ποτ και να ακούσω call, από πολλά bluff catchers. Όσο για τα φλοπ που θα ήθελα να δω, είναι κυρίως J ή Q high, μιας και ο Α θα μπλόκαρε τη δράση ενώ ο Κ θα δημιουργούσε υποψίες σετ και το κυριότερο θα αποθάρρυνε τις QQ να αναμιχθούν περαιτέρω. Μην ξεχνάς πως είναι πολύ πιο πιθανό να έρθει ένα τέτοιο φλοπ, μιας και σίγουρα εγώ και πιθανότατα ο αντίπαλός μου κρατάμε πολύ μεγάλα φύλλα. Παράθεση
solipsistis Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2010 Και τι μαθαινει καποιος απ αυτη την παρτιδα?Το αποτελεσμα ειναι ενα χαμενο ποτ κ οχι λιγοστα λεφτα.Αν κρινεται εκ του αποτελεσματος δεν ειναι καποιο ευστοχο παραδειγμα.Ειτε επισης αν διαφαινοταν καπου οτι γλιτωσαμε τα λεφτα σ αυτη την παρτιδα αποδεκτο,αλλα ουτε αυτο φαινεται.Πιο πολυ μια μπερδεμενη πασα,μυστηρια παιγμενη πιο πολυ προσωπικου στυλ παρα καποιο παραδειγμα για να παρει καποιος κατι.. Παράθεση
fr3netic Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Simfwnw apolita me to call sto bet pou sou ekane sto flop...me raise ekei 8a ton petouses poly eukola eksw an den eixe KK i KA...to la8os pisteuw egw oti einai sto turn opou sou ekane check...ekei pisteuw oti eprepe na ginei megalo bet..Oi logoi einai aploi...me to check pou ekanes esy tou edwses + 1 fyllo akoma pou mporouse poly eukola na tou vgalei kenta i kapoio set..i akoma kai 2 pair se periptwsi pou eixe K10 klp klp...episis pisteuw oti an eixe hdh 2 pair i kapoio set afou sto epaikse check sto turn 8a sou ekane kai sto river kai tote esy 8a betares...opote ksana 8a exanes...stin ousia kata ti gnwmi mou to komviko simeio einai to turn pou 8a mporouses na tou pareis to pot...apo tin alli den gnwrizw tin nootropia sou kai ton tropo paixnidiou sou opote isws den arkeisai se polla mikra pots alla se liga kai megala.. Παράθεση
fr3netic Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2010 To hand pantws 8imizei JokerStars Παράθεση
Recommended Posts