vamvoux Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2010 skeftome na pao stin praga gia to unibet poker open kai psaxno parea gia mirasma domatiou klp koitao kapoia praktoria me penthimera paketa aeroporika kai xenodoxeia opoia pliroforia apo kapoion pou ta exei psaxei eurpsdekti ta leme thanks Παράθεση
jeik28 Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2010 na se rwisw metaforika plirwnoune h mono thn isodo Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2010 den exo kerdisei kapoio satelite pao me direct buy in opote exo san exoda to eisitirio eisodou sto tournoua kai fisika to aeroporiko mou kai tin diamoni mou auta einai pou koitao tora giauto kai rotao an kapoios exei vrei kanena paketo apo taxidiotiko grafeio px na paro kai ego to idio ligo pou epsaxa me 400 kai kati euro mporo na vro aeroporiko kai diamoni tessera vradia pou mou fenete para poli kalo Παράθεση
Recommended Posts