Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι το online ποκερ ειναι τελειως αμεροληπτο και αυτο που λεω προκυπτει απο μερικα χρονια που παιζω online σε εντονοτατους ρυθμους.και φυσικα ισχυει η "καταρα του cash-out"(αν καταλαβαινω καλα με αυτο εννοει οτι οταν κανεις cash-out σε γ*μ*νε κανονικα μετα).

το θεμα στο online ειναι να αντιληφθεις πως λειτουργει ο μηχανισμος του site για να μπορεις να εισαι winning player.εγω με αυτο τον τροπο καταφερνω να ειμαι,εστω και λιγο που ειμαι,winning online.

δε θελω να συζητησω εδω τα συμπερασματα μου για διαφορα poker rooms γιατι αυτα ειναι απο τα inside secrets(lol) που ολοι οι τακτικοι παικτες γνωριζουν και χρησιμοποιουν στο φουλ για να μην τρωνε suck-out συνεχεια.

απλα σχολιο.

Δημοσίευση

Μια εξήγηση που δίνει για τα συνεχόμενα bad beats εμπλέκουν και τις “hot” IP διευθύνσεις που λειτουργούν ως λοταρία και ενεργούν υπέρ κάποιων

mnm pros ael ,ilios, poytso*****, kai aloys

otan lipete apo tis othones sas thelo na nikiazo tin IP sas :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
opoios xanei etsi einai. egw prosopika mono se freeroll exw parei apo 4 site gurw sta 800 dollaria.auto to mina.kserete polu kala poso duskolo einai na kerdiseis se freeroll.egw to lew tuxi afoson kserete ti paizei sta freeroll

Opa re megale se 1 mhna exeis vgalei 800$ apo freeroll eipes?

E tote an einai esti na thn parathsw kai egw thn douleia mou kai na mhn vazw 50arika me paysafe kai na paizw mono freeroll!

Mhpws mporeis na mas peis kai ta onomata apo ta site pou paizeis na pame kaie emeis na ta madhsoume ta koroida?

Den sovarevomaste lew egw.

Δημοσίευση

Έγώ είμαι ανάμεσα στο λίγο εώς καθόλου στημένο.

Και αν είναι λίγο στημένο δεν πιστεύω οτι είναι στημένο σε σημείο που ένας καλός παίκτης δεν μπορεί να έχει το σταθερό του κέρδος.

Losing sessions υπάρχουν και στο live.

Ένα βράδυ σε παιχνίδι με ένα φίλο μου για ψηλά του έπαιζα αναπηρίες all in και ενώ είχε καλύτερο χέρι, πάντα μου πέταγε τα λιγοστά outs που κυνηγούσα σε turn και river.

Και αυτό συνεχίστηκε για ώρα αφού ο φίλος μου ήταν έτοιμος να πέσει απο την καρέκλα του.

Ναι όντως πολλές φορές έχω δει κάτι αναπηρίες που γίνονται στο online αλλά όπως έχω δει και μια άλλη άποψη η οποία λέει οτι όταν βλέπεις πολλά φύλλα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα λογικό είναι να δεις και περισσότερες αναπηρίες.

Και εκτός αυτού όταν είσαι και προδιαθετημένος πολλές φορές θέλεις να βλέπεις φαντάσματα.Και σε αυτό ίσως να ανάγεται και η κατάρα του cash out.

Όπως και να χει πάντως όσον αφορά αυτό υπάρχουν 2 δρόμοι.

Αν δεν πιστεύεις σε δαίμονες συνέχισε.

Αν πιστεύεις οτι τα poker rooms είναι στημμένα σε σημείο που αλλοιώνουν το παιξιμό σου σταμάτα το online και παίζε μόνο live.

Έχω βαρεθεί να ακούω συνέχεια άτομα να μου λένε για τα μαγγώματα που τους κάνει το online poker ξανά και ξανά..

Αφού εσύ ρε χριστιανέ μου δεν έβαλες την paysafe με τα χεράκια σου???

Δημοσίευση

AS MAS EKSIGISI KAPOIOS POS LEITOYRGEI AYTH YH GENETIRA TYXAION ARITHON POY EXOYN OLA TA ON LINE POKER ....................

POION KODIKA XREISIMOPOIEI POIOS EKANE TO LOGISMIKO KAI OLA AYTA TO MONO POY ONOMASANE EINAI GENETIRA TYXAION ARITHON

AN PERNO KAI EGO AA 5 FORES SE ENA TOYRNOYA KAI KK PERA KAI APO TIS GNOSEIS SIGOYRA THA EXO KERDH ALLA AN SE 500 XERIS DEN EXO DEI AYTA TA FYLLA MIPOS H GENETIRA TYXAION ARITHON KAPOU MPERDEYETE?????????//

Δημοσίευση

JONYBOY1975 έγραψε:

AS MAS EKSIGISI KAPOIOS POS LEITOYRGEI AYTH YH GENETIRA TYXAION ARITHON POY EXOYN OLA TA ON LINE POKER ....................

POION KODIKA XREISIMOPOIEI POIOS EKANE TO LOGISMIKO KAI OLA AYTA TO MONO POY ONOMASANE EINAI GENETIRA TYXAION ARITHON

AN PERNO KAI EGO AA 5 FORES SE ENA TOYRNOYA KAI KK PERA KAI APO TIS GNOSEIS SIGOYRA THA EXO KERDH ALLA AN SE 500 XERIS DEN EXO DEI AYTA TA FYLLA MIPOS H GENETIRA TYXAION ARITHON KAPOU MPERDEYETE?????????//

1)χαλάρωσε

2)βάλε pokertracker

3)παίξε 100.000 hands

4)βρες τους AA στο poktracker kai δες εμφανίσεις

5)διαιρεσε τον αριθμό εμφανίσεων με τα χέρια που έπαιξες

6)έχεις τον αριθμό που ψάχνεις

7)η ζωή μας η ίδια ειναι rigged.

8)θέλει δουλεια και άντερα..

9)όποιος τα έχει ανεβαίνει

10)όλα αυτά φιλικά και όχι ειρωνικά! B)