Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα παιδιά, γράφω αυτό το θέμα για να μου πείτε αν το έπαιξα σώστα ή λάθος . . .

Σε cash game 0,20/0,40 EURO βρίσκομαι στο SB και μετά από 3,5 ώρες παιχνιδιού και κρατώ Αd Jd. O UTG+2 (που είναι καλός παίχτης) κάνει raise 2.5 euro kai κολλάρει το button και εγώ.

Flop : As 2d 4d.

Κάνω raise 5 euro call o UTG+2 και all-in (38 euro) o button. Aν μίλαγα τρίτος και εμπαινε και 2ος στο all-in θα εκανα πάσο σίγουρα αλλά πιστεύοντας ότι ο άλλος παίχτης θα πάει πάσο τα βλέπω. All-in όμως και ο άλλος call και εγώ (43 euro).

Ανοίγουν τα φύλλα εγώ όπως είπα Ad Jd, o UTG 3s 5h και ο button Αh Kh

Turn: A

River: Kd

Χρώμα εγώ στον Α

Κέντα στο 5 ο utg

Full House o button και τα παίρνει όλα ...

Έκανα κάτι λάθος έπρεπε να πάω πάσο στο all-in ?

Συμβουλές..... ???

Δημοσίευση

Αρχικα, μου φαινεται μεγαλο το raise του UTG(2,5$ σε blinds 0,20-0,40). Aπο την στιγμη που κανει call και το button, ισως ειναι λαθος το prefop call σου (ειδικα αν σκεφτεις οτι θα πρεπει να μιλησεις πρωτος). Στο flop μου φαινεται λαθος το lead bet. Θα προτιμουσα ενα check-call για pot control. Απο εκει και περα αφου εξελιχθηκε ετσι η παρτιδα ισως θα επρεπε να πας πασο στο 2ο all-in. Eχεις βεβαια top pair και flush draw, πρεπει ομως να σκεφτεις την πιθανοτητα καλυτερου kicker και ενδεχομενου set (ακομα δηλαδη και να ανοιξει φυλλο στην συνεχεια που σου δινει το flush, μπορει να δινει στον αλλο full house).