Zulugr Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 To χερι ειναι απο Live tour 550e (250 entries)Εχω αποφασισει να κανω στα δυο πρωτα Levels loose unraised limps και να σφηκσω αργοτερα.1o level (25-50)o UTG +1 raise στα 150 ολοι πασο,ειμαι BB με και καλαρω.flop check - checkturn bet εγω 250 call o αντιπαλοςriver check εγω bet 350 ο αλλος,χανω αλλα τι να κανω λεω και callarw μου ανοιγει Δεν παραπονιεμαι για sick board αλλα θελω να σταθω στα moves του αντιπαλου :check behind με TPTK στο flop και call turn .To bet του sto river το βρισκω μαλλον λαθος.Ο τυπος τελικα το σηκωσε,κι αν σας φανηκε passive το play του, αργοτερα εκανε αρκετα 3bets,squeeze και aggr moves.Any comments για το game του ? Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Βασικά δεν βρίσκω κάτι άσχημο στον τρόπο που το έπαιξε.Είναι το πρώτο level του τουρνουά και μάλλον δεν θέλει να παίξει ένα μεγάλο ποτ με απλά ΤΡΤΚ και γι αυτό ακολουθεί αυτό το line.Το οτι μετά άλλαξε ταχύτητες και έγινε πιο επιθετικός δείχνει οτι δεν είναι κάποιος τυχαίος παίχτης και έχει κάποιες γνώσεις στο άθλημα. Παράθεση
Recommended Posts