liondani Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 ... όπως θα έλεγε και το αδερφάκι μου παίδες έβαλα το video-clip εδώ του κολλητού μου Χρήστου Καλαρίτη που μένει Καναδά για να τον βοηθήσουμε να κάνει γνωστό το κομμάτι του "follow your heart". Πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που αγαπά το τραγούδι όσο αγαπάμε εμείς το poker !!! Δείτε το και πιστεύω να συμφωνήσετε μαζί μου! Follow your heart λοιπόν....ΥΓ Αν σας αρέσει βάλτε το στα αγαπημένα σας...thanks[video width=420 height=320] Παράθεση
liondani Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2010 +1 από μένα φυσικά Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 katapliktiki sinthesi , +1 Παράθεση
liondani Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 mathew ace έγραψε:katapliktiki sinthesi , +1δηλ. +2 Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 poly kalos o filos sou kanei kariera ston kanada ? i tora psaxnei gia tin kariera ?i paragogi pantos einai apsogi poli psilis klaseis ...ta exose sto studio ... Παράθεση
liondani Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Τώρα κάνει το πραγματικό "ξεκίνημά" του, ακόμα δεν έχει "αναγνωριστεί" ευρέως άλλα πραγματικά βλέπω πολύ κοντά αυτήν την ημέρα... Τώρα αρχίζουν να τον παρατηρούν και είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη συμφωνία είναι κοντά... τα υπόλοιπα τραγούδια του θα σας αρέσουν περισσότερο απλά για αυτό είχαμε και video clip (η εικόνα πουλάει... ) στο AKON HITLAB είναι αυτή την στιγμή στην 22η θέση μεταξύ των καλλιτεχνών !!!απολαύστε τα περισσότερα τραγούδια του εδώhttp://www.hitlab.com/user/46641/christos-ακούστε και το καινούριο του "sick of work" !!! Παράθεση
liondani Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2010 Πριν 3 χρόνια ένα ερασιτεχνικό video Παράθεση
Recommended Posts