Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ήθελα να δω, με τί μούτρα θα ζητήσουν τα 2 μεγάλα κόμματα, την ψήφο του Ελληνικού λαού, και, ειδικά αυτών που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη!

Με τί θράσος, θα του ζητήσουν μια ακόμα 4ετία!

Τί θα του τάξουν, αυτή τη φορά?

Τί παροχές θα δώσουν για να πετύχουν τον στόχο τους?

Εκεί, στα ΚΑΜΜΕΝΑ!

Εκεί θα βγάλουν "λόγο"...

Και πόσο μεγάλο θα είναι το ακροατήριο?

Πόσες χιλιάδες θα κουνάνε τα σημαιάκια?

Πόσα "δάκρυα" θα ξεγελάσουν πάλι?

Πόσο μεγάλη θα είναι η φρουρά "ασφαλείας" που θα τους συνοδεύει?

Αν, για κάποιο λόγο, ΔΕΝ αναβληθούν οι εκλογές, τότε θα έχουμε -ίσως- το ΤΕΛΟΣ του δικομματισμού στην Ελλάδα, για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο!

Εκτός, αν ΟΝΤΩΣ, είμαστε τόσο "λαλάκες" και ξεχάσουμε τόσο γρήγορα, ότι για να καεί ολόκληρη η Πατρίδα μας χρειάστηκε ανθρώπους σαν αυτούς!

Εκτός, αν "ξεμυρίσει" τόσο γρήγορα η ατμόσφαιρα από τα αποκαϊδια!

Εκτός, αν ξεχάσουμε τόσο γρήγορα τους νεκρούς μας!

Εκτός-εκτός-εκτός...

Kαι επειδή όλα τούτα, μάλλον ΔΕΝ θα γίνουν ποτέ, θα έχει πράγματι, πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε -τουλάχιστον- τις δικαιολογίες τους!

Έτσι, θα έχουμε να διηγούμαστε στα παιδιά μας, ευφάνταστα ανέκδοτα!

theomas

Δημοσίευση

DILADI TELOS DIKOMATISMOY SIMAINEI KYBERNHSH KKE H SYNASPISMOS H LAOS H OTIDHPOTE ALLO...MMM..MALISTA ISWS MAYTOYS GLITWNAME AYTA POY EGINAN...OLOI EXOUN EY8INES KAI MEGALES OXI GIATI MPIKAN OI FWTIES, OXI GIAYTO..DE NOMIZW PWS O KARAMANLIS FTAIEI POY ENA 11XRONO KORITSAKI EBALE TH FWTIA..ALLA OYTE KAI O PAPANDREOY POY STO SPITI THS GRIOYLAS 75 ETWN EGINE EKRHXH...O KRATIKOS MHXANISMOS DEN LEITOYRGHSE EGKERA ALLA DEN NOMIZV H PAPARIGA NA TON KOUNOUSE PIO GRIGORA..ALLO FTAIEI..DEN XERW TI OMWS...AS TELEIWSOUN OLA NA GINEI APOLOGISMOS KAI NA APODW8OUN EY8INES EKEI POU PREPEI...KAI STHN TELIKH ANTE KAI TOUS EPIASES,TOUS KREMASES,EGINE TIPOTA??OI PSIXES DISTIXWS DEN GYRNANE..DISTIXWS..

Δημοσίευση

KOKEHAVITO έγραψε:

Παράθεση

FILE KOKE PARA TO OTI EISAI OLOSWSTOS SE OLO TO KEIMENO SOY EXW NA PW OTI PES OTI TOYS KREMASAME POY LES KAI ALLA TETOIA DEN NOMIZW META NA TO RIXNOYN STO SOROLOP MERIKOI MERIKOI KAI OI PSIXES PAROTI DEN GYRIZOYN PISW THA EXOYN VREI KAPOIA DIKAIWSH EKSALLOY DIXWS ARNI DEN GINETAI PASXA PREPEI NA SFAXTH KAPOIA PSIXI ESTW KAI AN KATOIKEI SE ALOGO ON GIA NA EXOYME ANASTASH.

DYSTYXWS ETSI EINAI APO PALIA

Δημοσίευση

Όχι φίλε μου!

Δεν με ενδιαφέρει κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα!

Με ενδιαφέρει ότι ΔΕΝ φταίει κανένας άλλος παρά μόνο αυτοί!

Αυτοί έκαψαν την Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια!

Αυτοί έχουν όλο το μερίδιο ευθύνης!

Αυτοί έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να ζητάνε ξανά, την ψήφο μας!

Και ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς, μέχρι τώρα, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ:

"Ναι ρε, έκανα λάθος! Παραιτούμαι!"

ΠΟΤΕ!

Θα κάτσω τώρα να μιλήσω για τους "υπόλοιπους" κομπάρσους της πολιτικής ζωής του τόπου?

Και τι φταίνε αυτοί στο κάτω-κάτω?

Οι άλλοι φταίνε!

Κ-Υ-Β-Ε-Ρ-Ν-Ο-Υ-Ν!

Άρα, έχουν ευθύνες.

Δυστυχώς όμως, δεν έχουν τσίπα! (ούτε ...χίδια).

Ξέρεις και κάτι?

Δεν έχουν ούτε και μυαλό!

Γιατί είναι τουλάχιστον κωμικό, να περιμένουν την ψήφο μας -πλέον-!.

Με όλα τα παραπάνω, εκφράζω την αγανάκτησή μου, που νιώθω να ζω σε μια ανοχύρωτη Πολιτεία.

Δεν προσπαθώ να "ψήσω" κάποιον να ψηφίσει τον Α και όχι τον Β.

Μακρυά από 'μένα...

theomas

Δημοσίευση

Oντως κανεις δεν μιλησε για κομματα...

Εγω ομως δεν ακουσα να βγει καποιος και να ζητησει μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!απο ολους αυτους που μας κυβερνουν ολα αυτα τα χρονια..εγω 40 χρονια ακουω για Καραμανλη και Παπανδρεου.

Μ'αυτους γεννηθηκα και μ'αυτους οπως φαινεται 8α πεθανω..και απ'αυτους περιμενω βοηθεια σε τετοιες στιγμες, απ'αυτους που μας κυβερνουν.

και ξερετε κατι..δε μ'ενδιαφερει τι θα κανουν τωρα ..ας κοψουν το λαιμο τους..ας μπουν μες τη φωτια να τη σβησουν ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

τωρα πριν θρηνησουμε κι αλλα θυματα!

Δημοσίευση

Για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να έχουν ψυχή!

Φιλότιμο!

Καλά, πλάκα μου κάνεις?

Αυτοί?

Αυτοί ρε Τάκη?

Άμα μπορούσαν να σε "θάψουν" για να μην "τους στοιχίζεις" και να σε "ξεθάψουν" για να τους ξαναψηφίσεις, θα το 'καναν ευχαρίστως!

theomas

Δημοσίευση

theomas έγραψε:

Παράθεση

Με όλα τα παραπάνω, εκφράζω την αγανάκτησή μου, που νιώθω να ζω σε μια ανοχύρωτη Πολιτεία.

προχθες σε ενα τουρνουα μιλουσα με εναν ελληνα που ηρθε απο το εξωτερικο να θπηρετησει την θητεια του ειχε 5 χρονια εξω σπουδασε μαρκετινγκ και εδω δεν βρισκει δουλεια.

μου ειπε θα την κανω παλι για εξω εδω ειναι μια ανοχυρωτη μπανανια (αναφερομενος φυσικα και στα των ημερων)