sijoune Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2010 Θελω να αγορασω το Poker Mindset. Μπορω να το βρω σε καποιο βιβλιοπωλειο στην Ελλαδα η θα πρεπει να το παραγγειλω απ'εξω. Αν ναι σε ποιο? Εψαξα παντως στην online βαση δεδομενοων του παπασωτηριου αλλα δεν το βρηκα... Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2010 ακόμα κι αν το βρεις σε βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα (απίθανο), θα είναι πολύ ακριβότερο από το amazon. Παράθεση
sijoune Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2010 Εχει διαφορα αν θα το παραγγειλω απο το αμερικανικο ή το αγγλικο? Παράθεση
sijoune Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2010 Το βρηκα απο τα Public με 26€, αλλα δεν το εχουν και μου ειπαν πως αν το παραγγειλω θα παρει 15 μερες να ερθει.Απο το amazon (αγγλικο ή αμερικανικο) ποσες μερες παιρνει περιπου να ερθει? Δεν θελω να περιμενω τοσο πολυ... Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2010 Ανάλογα τη μέθοδο αποστολής που θα επιλέξεις (με άμεσο αντίκτυπο στην τιμή). Από το Αγγλικό δεν έχω παραγγείλει ποτέ αλλά όσες φορές παρήγγειλα από το Αμερικάνικο με την πιο φτηνή αποστολή ήρθαν σε περίπου 10-15 ημέρες. Την τελευταία φορά παρήγγειλα με courier (DHL) ήρθαν σε 3 εργάσιμες, αλλά για 10 βιβλία στοίχισε +75€ μόνο το courier. Παράθεση
harima Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2010 Εχω παρει παρα πολλα πραματα απτο αγγλικο amazon ασχετα βεβαια με ποκερΣτο 75% ερχονται σε ενα τετραημερο. Εχει τυχει βεβαια να καθυστερησουν και δυο βδομαδεςΤο αμερικανικο ειναι guarandee 2βδομαδο παντως με την απλη αποστολη+μεγαλυτερο rake :D Παράθεση
Recommended Posts