Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θελω να αγορασω το Poker Mindset. Μπορω να το βρω σε καποιο βιβλιοπωλειο στην Ελλαδα η θα πρεπει να το παραγγειλω απ'εξω.

Αν ναι σε ποιο?

Εψαξα παντως στην online βαση δεδομενοων του παπασωτηριου αλλα δεν το βρηκα... :(

Δημοσίευση

Το βρηκα απο τα Public με 26€, αλλα δεν το εχουν και μου ειπαν πως αν το παραγγειλω θα παρει 15 μερες να ερθει.

Απο το amazon (αγγλικο ή αμερικανικο) ποσες μερες παιρνει περιπου να ερθει? Δεν θελω να περιμενω τοσο πολυ...

Δημοσίευση

Ανάλογα τη μέθοδο αποστολής που θα επιλέξεις (με άμεσο αντίκτυπο στην τιμή). Από το Αγγλικό δεν έχω παραγγείλει ποτέ αλλά όσες φορές παρήγγειλα από το Αμερικάνικο με την πιο φτηνή αποστολή ήρθαν σε περίπου 10-15 ημέρες. Την τελευταία φορά παρήγγειλα με courier (DHL) ήρθαν σε 3 εργάσιμες, αλλά για 10 βιβλία στοίχισε +75€ μόνο το courier.

Δημοσίευση

Εχω παρει παρα πολλα πραματα απτο αγγλικο amazon ασχετα βεβαια με ποκερ

Στο 75% ερχονται σε ενα τετραημερο. Εχει τυχει βεβαια να καθυστερησουν και δυο βδομαδες

Το αμερικανικο ειναι guarandee 2βδομαδο παντως με την απλη αποστολη+μεγαλυτερο rake :D:D