DEALER_TOMMY Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Σε αυτό το post μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την PokerXRC για την ευκαιρία που έδωσε να κερδίσω ένα τουρνουά χθες το βράδυ με τεράστιο value!!!Βγήκα πρώτος σε μόλις 20 άτομα και με buy in 11$ κέρδισα 665 $ !!!!!Απίστευτα μεγάλες ευκαιρίες έχει αυτό το site και μου κάνει εντύπωση που δεν το προτιμούν πολλοί παίχτες!!!Θα έπρεπε να το στηρίξουμε πιο πολύ, αφού από το λίγο που έχω γνωρίσει τον Ήλιο Καματάκη και παρόλο την αναμφισβήτη ποκερική αξία του ΔΕΝ έχει "καβαλίσει το καλάμι".... Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουλίου, 2010 Ξανάνοιξα το θέμα γιατί ερχόμενος το πρωί σπίτι μετά την δουλειά το βρήκα κλειδωμένο και δεν μπόρεσα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε και ειδικά στον φίλο μου τον El Konte που είναι δικιά μου τιμή να είμαι φίλος του, ο οποίος κοσμεί με την παρουσία του, το ήφος και το ήθος του το foroum!! Παράθεση
Recommended Posts