Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

iPoker - €10+€1|<> NL - Holdem - 3 players

Hand converted by PokerTracker 3: http://www.pokertracker.com

SB: €17,400.00

BB: €4,080.00

Hero (BTN): €17,020.00

SB posts ante €100.00, BB posts ante €100.00, Hero posts ante €100.00, SB posts SB €500.00, BB posts BB €1,000.00

Pre Flop: (pot: €1800.00) Hero has Ks Qc

ο πρώτος παίρνει εισιτήριο 215€ και ο δεύτερος κάτι ψιλά. οι παίκτες φαίνεται να γνωρίζουν το ICM και έχουμε σπάνια all-in συγκρούσεις. τι κάνουμε εδώ; (με δεδομένο και το shortstack)

Δημοσίευση

προφανως ειναι shove or fold.

εγω λογικα θα εκανα shove.εχεις το short stack στο bb,οποτε μπορεις να ασκησεις πιεση,η πιθανοτητες να εισαι dominated ειναι λιγες 3-handed οποτε στη χειροτερη θα εχεις live cards αν μπει ο short.απο την αλλη ο SB θα κανει call μονο με premium hands,δηλαδη ΑΑ,ΚΚ,ΑΚ και λογικα QQ.ισως και JJ.στην τελευταια περιπτωση ειναι flip οποτε εχεις αρκετες ελπιδες.oi προηγουμενες περιπτωσεις σπανιες 3-handed.αυτα με δεδομενο φυσικα οτι ο πρωτος παιρνει εισητηριο γιατι εγω θα ημουν fold αν επαιρναν οι δυο πρωτοι.

αρα εγω ψηφιζω shove.

Δημοσίευση

εκείνη την ώρα σκέφτηκα φυσικά όπως ο pocket10s και έκανα το shove, αλλά έπεσα πάνω σε ΑΑ του SB και γνώρισα άδοξο αποκλεισμό δεδομένου ότι το BB ήταν θέμα λίγων παρτίδων να αποκλειστεί.

γι'αυτό τείνω να πιστέψω αυτό που λέει και ο gosor, ότι ένα minraise θα μπορούσε να με γλιτώσει, αν έμπαινε και ο SB.

Δημοσίευση

Lol σε fold lol και σε shove

εννοειται απλα min raise (οπως πρεπει ναναι ολα σου τα raise σε αυτο το σημειο )

1)fold σε move του SB

2) παιζεις με το shortstack ΒΒ αν θελήσει..

bits10 ειπε

min raise einai exploitable spo to allo megalo stack.

fold gia mena einai to xeri.aplws epeidi den yparxei tropos na paixtei swsta.

οχι οχι οχι οοχι